بیف بروکلی، غذای گیاهی گوشتی

بیف بروکلی، غذای گیاهی گوشتی

بعضی ها گیاهخوارند و گوشت نمیخورند، بعضی ها به هیچ عنوان نمیتوانند از
گوشت دل بکنند، بعضی ها هم با دل خوش هر دوی آن را استفاده می کنند. ما از
دسته سوم هستیم. هم در غذا از گیاهان استفاده می کنیم و هم از گوشت. به
همین سادگی و خوشمزگی!

بیف بروکلی

مواد لازم

  • برای هر نفر 150 گرم راسته یا فیله گوساله
  • 1 ق س سس ویچستر
  • 1 ق س سس سویا
  • 1 ق چ سس خردل
  • 2 ق س روغن زیتون
  • 100 گرم بروکلی

مواد لازم سس:

  • 2 حبه  سیر
  • 1 پیمانه آب مرغ
  • 1 ق م  نشاسته
  • 1 ق م  سس صدف

طرز تهیه

1.
ابتدا راسته یا فیله گوساله را به صورت نواری (بیف‌استراگانفی) خرد کنید.
سس ها را با روغن زیتون مخلوط کنید، تکه های گوشت را داخل آن بخوابانید و
به مدت یک روز در یخچال قرار دهید. بروکلی را به مدت 3 دقیقه در یک قابلمه
حاوی آب‌جوش ریخته و سپس آن را خارج کنید و  به مدت 3 دقیقه در آب یخ قرار
داده و خارج کنید . بروکلی ها را داخل یک سبد مناسب بریزید تا آب اضافی
آنها گرفته شود.

2. حالا گوشت و بروکلی را ترجیحا داخل تابه چدنی
با مقدار کمی روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید.  بعد از 5 دقیقه سس زیر را
آماده کرده،  به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سس

در
یک تابه سیر را در مقداری روغن تفت داده و سپس آب مرغ را به آن اضافه
کنید. پس از جوش آمدن آب مرغ، نشاسته را در کمی آب حل کرده و به آب مرغ
اضافه کنید تا غلیظ شود و در انتها یک قاشق سس صدف را به آن اضافه کنید.


ساندویچ میگو، شامِ سبک و البته خوشمزه

یک ساندویچ ساده و متفاوت برای شام. اگر طرفدار غذاهای سبک و البته خوشمزه برای وعده غذایی آخر روز هستید این ساندویچ بهترین پیشنهاد است.
,ساندویچ میگو, شامِ سبک و البته خوشمزه ساندویچ میگو,ساندویچ,غذاهای اروپایی

ساندویچ میگو,شامِ سبک و البته خوشمزه ساندویچ میگو,ساندویچ,میگو,آشپزی

آکاایران: ساندویچ میگو، شامِ سبک و البته خوشمزه

مواد لازم

  •  3/1 پیمانه سس مایونز
  •  3 /1 پیمانه خامه
  • 1 ق س سس خردل
  • 1 ق چ آبلیمو
  • 1 ق چ روغن زیتون
  •  4/1 پیمانه پیاز قرمز خردشده
  •  2/1 پیمانه کرفس خردشده
  •  2 /1 1 پیمانه میگوی پخته و خردشده
  •  4/1 پیمانه خلال بادام
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 4 تکه نان باگت
  • 4 عدد گوجه فرنگی خردشده
  • کاهوی خردشده به میزان دلخواه

بنا به گزارش آکاایران : روش تهیه :
1.  کاسه متوسطی بردارید. سس مایونز را داخل ظرف ریخته، خامه، آبلیمو، سس خردل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
2. پیازهای خردشده و کرفس خردشده را هم به مواد بیفزایید و کمی هم بزنید.
3. میگوهای پخته شده را به آرامی اضافه کنید. بعد نوبت خلال های بادام است تا به مواد تشکیل دهنده ساندویچ میگوی شما اضافه شوند.
4. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به سایر مواد بیفزایید.
اگر ذائقه شما اجازه می دهد با کمی دست و دلبازی بیشتر فلفل را به مواد
ساندویچ تان اضافه کنید تا کمی تند شود. سیاه یا قرمز بودن فلفل هم به
خودتان بستگی دارد که کدام را بیشتر می پسندید.
5. حالا مواد داخل
ساندویچ به همین راحتی آماده شده اند. برای پیچیدن ساندویچ، داخل نان های
باگت را کمی خالی کنید. بعد کاهو های خردشده را داخل نان ها ریخته و
ساندویچ را با مواد آماده شده پر کنید.
نکته:
چند
عدد از گوجه فرنگی های خردشده را هم داخل ساندویچ ها قرار دهید. اگر دوست
ندارید می توانید گوجه فرنگی ها را در کنار چند عدد خیار حلقه شده به طور
جداگانه در کنار ساندویچ سرو کنید. ساندویچ های شما آماده هستند. با این
مواد می توانید برای 4 نفر ساندویچ های خوشمزه درست کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top