برای داشتن پوستی زیبا آجیل بخورید

برای داشتن پوستی زیبا آجیل بخورید

با بیان اینکه هر صد گرم آجیل حدود 600 کالری انرژی دارد؛ گفت: افراد سعی کنند حتما بصورت میان وعده از آجیل استفاده کنند‌. 
وی
گفت: آجیل به دلیل داشتن ترکیبی از انواع مختلف املاح و بخصوص داشتن
ویتامین A و همچنین وجود آهن در رفع کم خونی و داشتن پوستی زیبا و با نشاط
موثر باشد ،‌وجود تنوع در آجیل بسیار حائز اهمیت است یعنی افراد سعی کنند
مجموعه کامل از انواع مغزها (گردو، فندوق ، پسته ، بادام و. . .) را در سبد
غذایی‌شان قرار دهند. 
صفوی
ادامه داد: آجیل یک کالری نسبتا فشرده است که در دوران رشد می‌تواند نقش
بسیار پر رنگی ایفا کند، پروتئین موجود آجیل در رشد قدی نوجوانان تاثیر
بسزایی دارد بنابراین والدین سعی کنند بصورت میان وعده آن را در کوله پشتی
مدرسه بچه هایشان قرار دهند. 
وی
بیان کرد: آجیل منبع غنی ویتامین D است که می‌تواند به زیبایی پوست افراد
کمک کند افراد سعی کنند از گردوی موجود در آجیل در وعده صبحانه به همراه
پنیر استفاده کنند چرا که گردو چربی‌های پنیر را خنثی می کند در واقع
کلسترول خوب را بالا برده و کلسترول بد را پایین می آورد،‌ اگر افراد
استفاده از آجیل را جدی بگیرند می توانند از سلامت پوست و شادابی و نشاط
برخوردار شوند. همچنین مصرف آن به افراد دارای وزن کم توصیه می‌شود.


آجیل را در فریزر نگهداری نکنید

آجیل و مغزها منبعی غنی از پروتئین‌ها،
ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند و به دلیل انرژی زیادی که این مغزها تولید
می‌کنند به افرادی که می‌خواهند لاغر شوند، توصیه نمی‌گردد.
وی
ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی آجیل‌هایی مناسب هستند که با پوست سختشان
نگهداری شوند (پوست سخت آن ها باعث می‌شود خواصشان حفظ شود).
دکتر
حسینی با اشاره به جدا کردن پوست مغزها تصریح کرد: برخی از خانواده‌ها
مغزها را از پوست خود جدا می‌کنند و در فریزر نگهداری می‌کنند، در حالی که
در این صورت علاوه بر این که خواص آن ها از بین می‌رود، باعث تولید ماده‌ای
خطرناک به نام قارج آفلاتوکسین می‌شود. 
وی
بیان کرد: با وجود خواص مفید مغزهاف مردم باید توجه کنند که از مصرف بالای
آن‌ها خودداری نمایند، چون علاوه بر افزایش وزن، باعث اختلال در سیستم
گوارشی و درد معده می‌شود، از این رو سقف مجاز خوردن آجیل و مغزها 10 عدد
در روز است.
این
متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: آجیل نباید بوی کهنگی دهد و مصرف آجیل خام
بهتر از بو داده یا نمکی بودن آن است چون در آجیل خام ویتامین‌های مثل A و E
از بین نمی‌رود. 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top