بدن شما در هنگام عصبانیت چه واکنشی نشان می‌دهد؟

بدن شما در هنگام عصبانیت چه واکنشی نشان می‌دهد؟

حرکت دست‌ها و اشارات زبان بدن علاوه
بر انتقال معانی در انتقال شور و اشتیاق ناشی از دل شادی و یا بی‌علاقگی
مخاطب نقش مهمی دارند. هنگام عصبانیت میزان سطح هورمون‌های خون تغییر
می‌کند که این تغییر موجب یک سری تظاهرات ناخودآگاه می‌شود.
وی
افزود: دست‌ها می‌توانند نقش یک حصار برای محافظت از شخص در شرایط دشوار
را داشته باشند. در هنگام عصبانیت حالت دست به سینه مانند سپری در مقابل
تهدید عمل می‌کند و شخص حالت تدافعی دارد و با قرار دادن بدن خود در این
موقعیت احساس آرامش می‌کند.
عزیزی
ادامه داد: حالت دیگر جویدن ناخن است که ممکن است ریشه در کودکی فرد داشته
باشد و فرد با جویدن ناخن‌ها و یا کندن پوست کنار آن در صدد تخلیه هیجان
بر می‌آید که برای درمان این عادت می‌توان فرد را به جویدن آدامس یا به
مراقبت از ناخن‌ها و صحبت با روانشناس تشویق کرد.
وی
اظهار داشت: یکی دیگر از نمودهای عصبانیت این است که فرد دست‌ها را رو به
بالا گرفته و صحبت می‌کند. ممکن است در حین صحبت مدام دست‌ها را گره کرده
رو به جلو پرتاب کند که این حالت نشان دهنده‌ی خشونت فرد است.
وی
خاطر نشان کرد: به طور طبیعی فرد بین 6 تا 8 مرتبه در یک دقیقه پلک می‌زند
اما هنگام استرس بیشتر می‌شود، ممکن است فرد با جویدن لب پایین خود و تکان
دادن سر نیز عصبانیت خود را ابراز کند.
افزایش درجه حرارت بدن، سرخ شدن صورت، گشاد شدن مردمک چشم و لرزیدن بدن از دیگر علائم ناخودآگاه بدن هنگام عصبانیت است.


مصرف بیش از حد میگو ممنوع!

مصرف بیش از حد میگو موجب بالا رفتن کلسترول برخلاف سایر فرآورده‌های دریایی می‌شود.

محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی در گفت‌وگو
با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: میگو یکی از غذاهای دریایی است که جزو
خانواده‌ی خرچنگ‌ها محسوب می‌شود و سرشار از آهن و فسفر است.

وی ادامه داد: میگو غذای بسیار مناسبی است چون سرشار از امگا 3، ویتامین D، سلنیوم، ویتامین B12 و پروتئین است.

عزیزی اظهار داشت: میگو به دلیل آنتی‌اکسیدان سرشار در جلوگیری از بروز
سرطان مؤثر است و به علت دارا بودن امگا3 به کنترل فشارخون کمک می‌کند.
همچنین مصرف میگو احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد و نیز ضد
آلزایمر بوده و برای سالمندان بسیار مفید است.

وی در مورد مصرف بیش از حد میگو تأکید کرد: مصرف بیش از حد میگو
می‌تواند باعث بالا رفتن کلسترول برخلاف سایر فرآورده‌های دریایی شود.
بنابراین افرادی که کلسترول بالا دارند و بیماران قلبی باید در مصرف این
ماده اعتدال را رعایت کنند اما برای افرادی که مشکل و بیماری خاصی ندارند
مصرف بیش از حد میگو نمی‌تواند منجر به آسیب شود و حتی مفید است.

عزیزی خاطرنشان کرد: میگو به دلیل خواص زیاد یکی از بهترین مواد غذایی
محسوب می‌شود که مصرف هفته‌ای 1 الی 2 بار آن به افراد توصیه می‌شود و
افرادی که از گوشت قرمز استفاده نمی‌کنند می‌توانند میگو را جایگزین کنند
تا دچار فقر آهن نشوند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top