اگر لاکتوز لبنیات اذیت تان می کند این خوراکی ها را جایگزین کنید

اگر لاکتوز لبنیات اذیت تان می کند این خوراکی ها را جایگزین کنید

لاکتوز شیر و مابقی لبنیات یکی از مواردی است که ممکن
است بسیاری از افراد را اذیت کند و در خوردن لبنیات آنها را دچار مشکل کند.
شما اگر با خوردن لبنیات مشکل دارید بهتر است این خوراکی ها را جایگزین
لبنیات کنید.

خوراکی هایی مفید به عنوان جایگزینی برای لبنیات

برای کسانی که لاکتوز موجود در فرآورده های لبنی را نمی توانند تحمل کنند، جایگزین های غذایی متنوعی وجود دارد.

عدم تحمل لاکتوز که نارسایی لاکتاز نیز نامیده می‌شود، نوعی عدم توانایی در سوخت و ساز و هضم لاکتوز یا قند شیر در بدن است.
این بیماری به علت فقدان آنزیم لاکتاز در دستگاه گوارش، جهت شکستن
پیوندهای لاکتوز ایجاد می شود. از نشانه ‌های این بیماری می ‌توان درد شکم،
نفخ، باد شکم، اسهال، تهوع و بازگشت اسید به مری
را ذکر کرد.

اما جایگزین های شیر و فرآورده های لبنی دیگر از این قرار است :

سویا یک جایگزین عالی برای لبنیات

سویا
تنها گیاهی است که پروتئین آن نزدیک به میزان پروتئین در فرآورده های لبنی
است. با خوردن یک فنجان شیر سویا 19 درصد از منیزیوم روزانه و 14 درصد از
ویتامین ب6 روزانه خود را دریافت می کنید.

 

بادام یک جایگزین عالی برای لبنیات

این خوراکی فوق العاده کم کالری با کلسیم بالا است. همچنین پروتئین و دیگر مواد مغذی را می توان در بادام یافت.

 

کنف یک جایگزین عالی برای لبنیات

با خوردن شیر کنف می توان 6ت تا 10 درصد از آهن مورد نیاز روزانه را به دست آورد ضمن این که کنف حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است.

 

نارگیل یک جایگزین عالی برای لبنیات

شیر نارگیل یک منبع غنی شده از کلسیم
است. ضمن این که نوشیدن آن 50 درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین ب 12 و
25 درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین دی را تامین می کند. به خاطر
داشته باشید که چربی های نارگیل جزو چربی های اشباع است.

 

برنج یک جایزگین عالی برای لبنیات

هرچند
کالری و قند بالا دارد و میزان پروتئینش کم است اما شیر برنج یک سوم نیاز
روزانه شما به کلسیم و 25 درصد میزان نیاز روزانه به ویتامین دی و ویتامین ب
12 را تامین می کند.

 



با زردچوبه دو ماسک عالی برای خوش رنگ شدن پوست تان درست کنید

ماسک عالی با زردچوبه درست کنید

فکر کرده‌اید زردچوبه فقط برای آشپزی
کاربرد دارد؟ نه، کاربرد این ادویه فوق‌العاده بیش از اینهاست. زردچوبه
پوست شما را جوان و شاداب می‌کند و در خوشرنگ کردن چهره‌تان هم موثر است.

به
نقل از سیمرغ ما امروز روش درست کردن دو ماسک خانگی را به شما آموزش
می‌دهیم تا با استفاده از آنها با چین و چروک‌ها وداع کرده‌ لطافت و تازگی
را به پوستتان هدیه کنید.

 

ماسک براق‌کننده زردچوبه و آرد نخود برای پوست صورت

این
ماسک از سرزمین هند آمده. زنان هندی برای زردچوبه ارزش زیادی قائلند و به
خوبی از تاثیر شگفت‌انگیز آن بر پوست خبر دارند. آنها از زردچوبه در مقام
پاک‌کننده پوست استفاده می‌کنند، زیرا می‌دانند که این ادویه سلول‌های مرده
را می‌شوید و جا را برای سلول‌های جوان و زنده باز می‌کند. آنها زردچوبه
را با پودر نخود مخلوط می‌کنند تا بهترین نتیجه را بگیرند و مشکلی نداشته
باشند:

مواد لازم برای ماسک براق کننده زردچوبه و آرد نخودچی

آرد نخود : یک قاشق سوپخوری
زردچوبه : یک‌چهارم قاشق چایخوری
شیر  : دو قاشق چایخوری

مواد
را با هم ترکیب کنید و خمیر به‌دست آمده را روی پوست مرطوب‌تان قرار دهید.
بعد از10دقیقه ماسک را به آرامی با نوک انگشتان‌تان بردارید؛ سپس صورتتان
را با آب ولرم بشویید و از طراوتش لذت ببرید.

 

ماسک عسل و زردچوبه برای پوست صورت

عسل
خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی دارد و به همین دلیل می‌تواند به بهبود
زخم‌ها و ناراحتی‌های پوستی کمک کند. عسل خالص آبرسانی موثر و قوی برای
پوست شماست. آن را به پوست خود بزنید تا طراوت و زندگی در چهره شما موج
بزند.

مواد لازم برای ماسک عسل و زردچوبه

عسل : یک قاشق سوپخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری

آنها
را با هم ترکیب کنید و خمیر حاصله را روی پوست صورت‌تان قراردهید. اجازه
دهید این ماسک به مدت 15 تا 20 دقیقه روی پوست‌تان باقی بماند. پس از گذشت
این مدت زمان، صورت‌تان را با آب ولرم بشویید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top