اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون

طرز تهیه کیک شکلاتی داخل مایکروویو (تصویری)

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی :

– ۱/۴ پیمانه شکر

– ۱/۴ پیمانه کره ی ذوب شده

– ۶ قاشق غذاخوری آرد

– ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

– ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

– ۱ عدد تخم مرغ

– ۲ قاشق غذاخوری شیر

در مورد اندازه گیری آرد با قاشق غذاخوری، باید بگم که من ۲ – ۳ قاشق
غذاخوری پودر کاکائو رو داخل پیمونه ی ۱/۲ ریختم و بعد پیمونه رو تا سر، پر
از آرد کردم!

Cake - chocolate - the - microwave (2)

کره ی ذوب شده و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد هر چیز دیگه ای که باقی مونده رو اضافه کنید!

بعد با هم زن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه و حالت خامه ای پیدا کنه.

Cake - chocolate - the - microwave (3)

 

Click this bar to view the full image.

Cake - chocolate - the - microwave (4)

با یه مقدار اسپری روغن یا کره، داخل قالب هاتون رو چرب کنید.

بعد مواد رو بین دو قالب رمکین یا لیوان تقسیم کنید.

Click this bar to view the full image.

Cake - chocolate - the - microwave (5)

هر کدوم از قالب های رمکین رو با سلفون بپوشونید. البته یه منفذ کوچیک باقی بذارید.

به مدت ۶۰ ثانیه قالب ها رو داخل مایکروویو قرار بدید.

(مایکروویو من تو خونه W600 هست و اون رو با یه مایکروویو W1000 مقایسه کردم و دیدم که فقط ۵ ثانیه تو زمان پخت با هم فرق دارن.)

وقتی کیک ها پختن، بذارین خنک بشن و بعد اون ها رو داخل بشقاب برگردونید
و دور کیک و روی اون رو با خامه ی زده شده و ترافل های رنگی تزیین کنید.

Click this bar to view the full image.

Cake - chocolate - the - microwave (6)

حالا شما فقط توی ۵ دقیقه یه کیک شکلاتی پختید که طعمش با یه کیک شکلاتی که داخل فر پخته میشه، هیچ فرقی نداره!

Click this bar to view the full image.

Cake - chocolate - the - microwave (7)

 

Click this bar to view the full image.

Cake - chocolate - the - microwave (8)



کوکی موز

با موزهای رسیده و اضافی چکار کنیم

 

اگر از مقدار کمی موز دراین رسپی استفاده
کنید مانند عکس حالت کلوچه پیدا میکند و اگر مقدار موز را به اندازه ای که
در رسپی وارد کردم در نظر بگیرید بافت یک کوکی فلافی و سبک را پیدا میکند
که در هر دو حالت خوشمزه خواهد بود, البته اگر طعم موز را بعد از پخت دوست
داشته باشید !!!. این شیرینی در اینجا خیلی مرسومه چون مردم به تنوع ذایقه
ها بیشتر عادت دارند , وپخت اون خیلی ساده است, تمام مراحل اماده سازی و
پخت ان پانزده دقیقه طول میکشه

 

IMG_8216-2

IMG_8215-2 IMG_8203-2

.

مواد لازم:

ارد 3/4  1  پیمانه

کره 1/2 پیمانه

موز پوره شده  1 پیمانه  یا 1/2  2  عدد موز درسته

شکر 1/2 پیمانه ، قابل افزایش تا یک پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

نمک 1/2 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

کره بادام زمینی (پی نات باتر) دلخواه

 

:طرز تهیه

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کنید . موز را
در ظرفی له و پوره کرده و با جوش شیرین مخلوط کنید و کنار بگذارید. جوش
شیرین با اسید موز ترکیب شده و باعث ایجاد پف و فلاف بیشتر در شیرینی میشود

IMG_8194

 

کره و شکر را در ظرفی خوب بزنید تا کرمی
شود ، کره در دمای محیط سریع نرم میشود و به راحتی با دست و یک قاشق چوبی
زده میشود، پنج دقیقه کافیست.( برای راحتی کار در حین زدن مواد, از یک قاشق چوبی بزرگ با دسته پهن و تخت استفاده کنید) تخم مرغ و دارچین را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید

.

همانطور که
در عکس می بیند چند قاشق پی نات باتر ( کره بادام زمینی ) به ترکیب اضافه
کردم . میتوانید هرچقدر که مایل هستید از کره برداشته وبه جای ان  پینات
باتر اضافه کنید. طعم کره بادام زمینی با موز و دارچین خیلی هماهنگه و
خوشمزه میشه

IMG_8191 IMG_8193 IMG_8195 IMG_8196

پوره موز را به ترکیب کره و شکر تخم مرغ اضافه کرده خوب هم بزنید . ارد و نمک (واگر مایل بودید یک سوم پیمانه هم پودر نارگیل)
را در ظرفی دیگر مخلوط و به مایع اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن ارام
هم بزنید. با یک قاشق چایخوری کمی از ترکیب برداشته روی سینی فر بچینید ( احتیاحی به چرب کردن سینی نیست …این کوکی خیلی راحته
!!!) کمی با دست فرم بدید و در فر به مدت ده تا پانزده دقیقه , بسته به
سایز شیرینی بپزید. درپنج دقیقه اخر حرارت را ازبالا بگیرید تا روی کوکی ها
هم کمی طلایی شود ( این قبیل کوکی ها نیازی
به پخت زیاد ندارند، گاهی وقتی از فر خارج میکنید حس میکنید هنوز کمی پخت
بیشتر لازم دارد اما برای کوکی کافیست

IMG_8197 IMG_8198-2 IMG_8199-2 IMG_8201-2

 

کوکی ها را قبل از اینکه کاملا سرد شود به یک ظرف در دار(کوکی کنیستر) که یک برگ دستمال در کف ان پهن کردید منتقل کنید .نوش جان

IMG_8214-2

 

یک سینی از
این شیرینی را با اضافه کردن تکه های خرما پختم که بسیار خوشمزه میشود.طعم
خرما و گردو با طعم موز و کره بادام زمینی هماهمنگی دارد. و در سینی بعدی
هم ، بعد از گذاشتن کوکی ها در سینی با نوک انگشت کمی انها را تخت کرده
وروی انها به تربیت کنجد و فلکس (بذرکتان) و پودر نارگیل پاشیدم که از ان
هم استقبال شد

IMG_8226-2

IMG_8222-2 IMG_8227-2 IMG_8219-2

نکته :
در این کوکی  جوش شیرین را حذف کردم وهمچنان از نتیجه راضی بودم (از
یک طرف جوش شیرین و بیکینگ پودر دراکثر کیک و شیرینی ها جز ثابت و حذف
نشدنی است واز طرف دیگربسیار مضر برای سلامتی و به خصوص برای کسانی که معده
حساسی دارند)
.  و درپخت اون از یک موز استفاده کردم که بافت ان
شبیه کلوچه میشود و رنگ ان هم روشن تر(مواد کوکی را اماده کردم و وقتی سراغ
سبد موز رفتم یک موز بیشتر اونجا نبود!!!).  خوب این کوکی ها اصلا شیرینی
های حساسی نیستند و با کمی تکرار میتوانید تغییر و تنوع زیادی در انها
ایجاد کنید و کوکی های خوشمزه ای تهیه کنید. یک پیمانه گردو خرد شده یا پی
کان یا چاکلت چیپس هم، ترکیب خوبی در این کوکی است . اگر تعداد موزه ها به
اندازه داده شده در رسپی باشد ظاهر کوکی ها متفاوت شده و کوکی های فلافی و
تخت با بافت متفاوت و رنگ تیره تر خواهید داشت



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top