‍‍‍‍‍ آشنایی با همه خواص چای کوهی

آشنایی با همه خواص چای کوهی

جالب است بدانید که روغن چای کوهی  برای مدت سه قرن در انگلستان تنها داروی زخم ها بوده است .

چای کوهی در ایران در دامنه کوههای البرز ،‌کرج ،‌چالوس و مازندران و نقاظ غرب ایران به حد زیاد می روید .

در اروپا نانوائیها این گیاه را خوب می شناسند زیرا کمی از آنرا به در اضافه می کنند که نان را بهتر و خوش طعم تر می کند .

گلهای
چای کوهی برنگ سفید یا زرد می باشند که در بالای ساقه بصورت مجتمع بچشم می
خورد . این گلها کمی معطر و دارای بوی مخصوصی می باشد . میوه چای کوهی
بشکل کپسول است .

ترکیبات شیمیایی:

مهمترین
ماده شیمیایی چای کوهی هاپیرین Hyperin  و همچنین ماده قرمز رنگی
بنام هایپریسین Hypericin است چای کوهی دارای تانن و اسید نیکوتی نیک نیز
می باشد.

خواص داروئی:

از
نظر طب قدیم ایران این گیاه گرم و خشک است . ماده قرمز رنگی که در برگهای
چای کوهی وجود دارد وب ا فشار دادن برگها از آن استخراج می شود برای التیام
زخم ها و درمان سوختگی ها بکار می رود .

برای تهیه جوشانده و یا دم
کرده این گیاه باید حدود یک قاشق چایخوری برگ و گل خشک گیاه را در دو
فنجان آب جوش ریخته و آنرا آنقدر بجوشانید تا یک فنجان باقی بماند سپس آنرا
مصرف کنید .

بطور خلاصه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

1)ضد کرم معده و روده می باشد.

2)ادرار آور وقاعده آور است .

3)گرفتگی صدا را باز می کند و خلط آور است.

4)برای درمان مرض کزاز بکار می رود.

5)اگر برگ آنرا بصورت پودر دارورید و روی زخم های عمیق و متعفن بپاشید این نوع زخم ها را خوب می کند.

6)درمان کننده اسهال و اسهال خونی است .

7)برای درد دنبالچه بهترین دارو است .

8)اگر مشکوک به خونریزی مغزی هستید و یا احتمال خونریزی مغزی وجود دارد حتما از این دارو استفاده کنید .

9)ضعف جنسی را درمان می کند.

10)درمان کننده بیماری مننژیت است .

11)برای درمان فلج بکار می رود .

12)سیاه سرفه را از بین می برد.

13)درد پشت و گردن و خشکی گردن را درمان می کند .

14)برای کم خونی مفید است .

15)چای کوهی اشتها را باز می کند بنابراین می توان آنرا به بچه ها و افراد مسن که اشتها ندارند داد.

16)ضد افسردگی می باشد .

17)درمان کننده بیخوابی است .

18)در درمان سرمخوردگی معجزه می کند .

19)برای درمان تب و اثر نیش سمی حشرات بکار میرود.

و
بالاخره با تحقیقات جدیدی که دانشمندان روی این گیاه معجزه آسا انجام داده
اند و دریافته اند دریافته اند که چای کوهی می تواند ویروسها را از بین
ببرد و حتی روی ویروس بیماری AIDS نیز اثر درد .مدتی است که بیماران مبتلا
به ایدز ازاین گیاه استفاده میکنند  که سیستم دفاعی بدن آنها را تقویت
کرده وبیماری را تخفیف می دهد .

دانشمندان مدتی است که روی اثر چای کوهی بر ریو سرطان خون تحقیقات دامنه دری راشروع کرده اند و به نتایج درخشانی دست یافته اند .

همانطوریکه
قبل گفته شد این دارو اثر بسیار خوبی بر روی افسردگی درد البته اگر سه
متوالی  از این دارو استفاده شود حالات افسردگی را از بین برده
بیخوابی را مداوا می کند و بیماران اعتماد بنفس خود را باز می یابند .

مضرات :

کسانیکه از قرص ضد بارداری ، داروهای آسم و ضد سرمخوردگی و حساسیت استفاده می کنند نمی توانند چای کوهی مصرف کنند .


راه‌‌های رفع ویار و دیابت بارداری

آیت الله سید حسن ضیایی درباره ویار بارداری اظهار داشت: زنان باردار یا
افرادی دیگر که قبل از غذا خوردن یا به‌محض دیدن غذا استفراغ می‌کنند،
آبغورۀ طبیعی قبل از غذا مصرف کنند.

به‌گفته وی میوۀ انار به‌علت
داشتن ویتامین B6 ضدتهوع بوده و درمان ویار زنان باردار است و همچنین در
درمان لک‌های قهوه‌ای و سیاه پوست مفید است و خوردن انار میخوش (انار ملس)
برای رفع ویار بسیار مفید است.

 این محقق طب اسلامی ادامه داد: برای
رفع ویار زنان حامله و تهوع و استفراغ بعد از غذا راه برود و سپس یک
استکان آب سیب رسیدۀ شیرین بخورند, سپس راه برود.

ضیایی افزود: برای
درمان استفراغ خونی می‌توان مخلوط آب تازه سبزی تَره + آبغورۀ طبیعی
بخورند، همچنین برای درمان ویار شدید بارداری می‌توان قبل از غذا آبغوره
طبیعی، بعد از غذا انار شیرین با پرده نازک روی دانه‌ها بخورد.

وی
بیان کرد: برای درمان هوس‌های نامعقول در دوران بارداری مخصوصاً میل به
خاک‌خوری، گچ‌خوری، زغال‌خوری و…، باید صبح، ظهر و شب هر دفعه مقداری
رب‌انار شیرین یا رب‌انار ترش طبیعی بخورد، همچنین مصرف مخلوط آب‌انار
شیرین طبیعی و آب‌انار ترش طبیعی برای رفع ویار زنان باردار بسیار نافع
است.

این محقق طب اسلامی گفت: برای درمان دیابت حاملگی باید از
نوشابه، قندهای شیمیایی و میوۀ موز پرهیز شود. همچنین خورش بامیه,
آلوبخارا, آلوچه, تمر هندی بی‌نمک, زغال‌اخته و در ماه آخر حاملگی روزی نیم
ساعت راه بروند.

ضیایی خاطرنشان کرد: برای درمان یبوست حاملگی در
24 ساعت، 4 الی 6 لیوان آب سرد عادی بنوشند, شربت انجیر و هر روز 2 تا 3
خوشۀ انگور با هستۀ آن بجوند و بخورند.تسنیم



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top