آبمیوه‌هایی برای تقویت بدن‌تان

​با روغن‌ماهی به جنگ اضافه‌وزن بروید

 فواید روغن ماهی بر کسی پوشیده نیست؛ ولی
مطالعات جدید محققان ژاپنی نشان می دهد این ماده غذایی نقش موثری در کاهش
وزن دارد. سلول های چربی سفید با ذخیره چربی، مهمترین عامل اضافه وزن، به
ویژه در ناحیه شکم و پهلو ها هستند.

در مقابل سلول های چربی قهوه ایی سبب سوزاندن چربی و گرم شدن بدن می شوند.
تمام مطالعاتی که در زمینه چاقی انجام می شود، به دنبال مکانیسمی برای
تبدیل سلول های چربی سفید به قهوه ای است که دستاوردهای ارزشمندی نیز در
زمینه انواع پروتئین، هورمون و عوامل محیطی داشته است.

مطالعات جدید نشان می دهد که روغن ماهی با تحریک گیرنده های موجود در سیستم
گوارشی، سیستم عصبی سمپاتیک را فعال می کند و سلول های سفید را به قهوه ای
تبدیل می کند و سبب کاهش وزن می شود. از طرفی روغن ماهی مهمترین منبع اسید
چرب امگا 3 است. برخی از مهمترین خواص روغن ماهی و امگا 3 عبارتند از:

-مصرف اسید امگا 3 خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سندرم حاد کرونر و مرگ و میر ناشی از حملات قلبی را کاهش می دهد.

-اسید چرب امگا 3 از بروز بیماری های زوال شناختی و مخصوصا آلزایمر جلوگیری می کند.

-اسید چرب امگا 3 خطر بروز سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

-یکی از مهمترین اثرات مصرف روغن ماهی، تاثیر آن بر روی متابولیسم گلوکز
است. این ماده غذایی حساسیت بدن نسبت به انسولین را افزایش می دهد و قادر
به کنترل قند خون است؛ با این اوصاف احتمال بروز دیابت نوع 2 کاهش می یابد.

-روغن ماهی چربی خون و کبد را کاهش می دهد و مانع از انباشتگی پلاک و لخته
در داخل شریان ها می شود. این ماده غذایی باعث کاهش کلسترول بد و افزایش
کلسترول خوب می شود.

-درمان بیماری ورم مفاصل با استفاده از این ماده غذایی ممکن است.

-بسیاری از اختلالات پوستی با استفاده از روغن ماهی قابل درمان هستند.نتایج این تحقیقات در نشریه Scientific Reports منتشر شده است.


آبمیوه هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

میوه ها و سبزیجات منابع بسیار بزرگ از ویتامین، مواد معدنی، و مواد مغذی
هستند که می توانند به سلامت و داشتن سیستم ایمنی مطلوب کمک کنند. با این
حال برخی مردم به اندازه کافی شاید در طول روز این مواد مغذی را دریافت
نکنند

دستورالعمل های ساده، سریع و خوشمزه ای برای نحوه مصرف آب انواع میوه ها و سبزیجات برای مبارزه با بیماری های زمستانی وجود دارد:
 
آب هویج: هویج
منبع بزرگ از بتا کاروتن و «ویتامین آ» است. «ویتامین آ »نقش اساسی در
تنظیم سیستم ایمنی بدن ایفا می کند و به بدن برای مبارزه با عفونت و و حفظ
«سلول هایT»کمک می کند.
این سلول ها به گروهی از گلبول‌ های سفید خونی
که به عنوان لنفوسیت ‌ها شناخته می‌ شوند متعلق است و نقش اصلی و مرکزی را
در ایمنی سلولی ایفا می‌ کند. ویتامین آ به افزایش فعالیت سلول های سفید
خون برای دفاع بدن کمک می کند.
 
آب پرتقال و گریپ فروت: در
کل آب مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو منبع بسیار خوبی از «ویتامین
ث» است. «ویتامین ث» یک آنتی اکسیدان است و به مبارزه با رادیکال های آزاد
می رود. «ویتامین ث» به تولید گلبول های سفید خون و آنتی بادی و در نهایت
مقابله با مهاجمان خارجی کمک می کند. کمبود ویتامین ث می تواند منجر به
تاخیر در بهبود زخم، ناتوانی در مبارزه با عفونت و اختلال در پاسخ ایمنی
شود.
 
آب کلم:
کلم نه
تنها یک سبزی بسیار خوشمزه و همه کاره است، بلکه سرشار از ویتامین های
متعدد، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و … محسوب می شود.

کلم منبع
بزرگ ویتامین آ، ث، منیزیوم، ویتامین ب 6، مس و آهن است. مصرف کلم همراه با
چغندر که منبع خوبی از فولات و ویتامین ها است، ضروری به نظر می رسد.
 
آب گوجه فرنگی: منبع بسیار خوبی از «ویتامین ث» و «ویتامین آ» است که هر دو برای سلامت سیستم ایمنی بدن مفیدند.
 
ترکیب آب توت فرنگی و کیوی: سرشار
از «ویتامین ث» است و به همراه نعناع که منبع خوبی از فولات، «ویتامین آ»،
منیزیم و روی محسوب می شود، برای تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد.
گفتنی است منیزیم ناکافی منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن و قرار گیری در
معرض عفونت می شود.
 
آب کدو تنبل: منبع
خوبی از «ویتامین آ»، ویتامین ب 6 و ویتامین ای به همراه روی است. روی در
تولید سلول های سفید خون و آنتی بادی به منظور مبارزه با عفونت مفید است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top