کشفی پر سر و صدا در مورد دارچین

کشفی پر سر و صدا در مورد دارچین

آیا دارچین واقعا برای افراد دیابتی مفید است؟

در حالی که چندین مطالعه علمی این مهم را ثابت کرده اند که دارچین می تواند باعث بهبود سطوح قند خون شود
و ادعا می کنند که می تواند حرکت قند در جریان خون را با کم کردن حضور
انسولین در بدن کنترل نماید، اما این تمام واقعیت در مورد دارچین نیست!!

 

واقعیت اثر دارچین در بدن

واقعیت
آن است که اثر دارچین در کنترل قند خون در کوتاه مدت بروز نمی کند، بلکه
در یک مطالعه علمی بر روی افراد داوطلب مبتلا به دیابت مشخص شد که خوردن یک
تا شش گرم دارچین در روز به مدت چهل روز مداوم (یعنی مصرف روزانه حدود نصف
قاشق چایخوری) می تواند این اثر را برای بدن به همراه داشته باشد. پس
در صورتی می توان دارچین را عامل کنترل قند خون در افراد دیابتی دانست که
اولا به طور منظم نصف تا یک قاشق چایخوری آن روزانه و به مدت حداقل یک و
نیم ماه مصرف شود؛
در غیر اینصورت نتیجه معنی داری از مصرف دارچین در کنترل قند خون نمی توان انتظار داشت.

 اثر دارچین در بیماران دیابتی
اثر دارچین در بیماران دیابتی

 

خطر دارچین برای افراد دیابتی مبتلا به نارسایی های کبدی 

نکته بعدی که متخصصان سلامت در مورد دارچین عنوان می کنند، آن است که مصرف منظم دارچین برای افراد مبتلا به نارسایی ها و یا اختلالات خاص کبدی مجاز نمی باشد. چون مصرف مرتب آن می تواند فشار زیادی بر سیستم کبدی وارد نماید. از آنجایی که افراد
دیابتی ممکن است دچار مشکلاتی مانند کبد چرب، نارسایی های کیسه صفرا و یا
سایر اختلالات کبدی هم باشند و یا سابقه این مشکلات را داشته باشند،
بنابراین  دارچین برای این افراد نه تنها اثرات مفیدی در پی ندارد، بلکه می
تواند بسیار مضر باشد.

 

اثر تخریبی دارچین بر عملکرد داروها

 دارچین می تواند با عملکرد برخی از داروها یا مواد گیاهی که ممکن است افراد دیابتی مصرف نمایند، در تضاد باشد. برای نمونه مصرف دارچین در افرادی که داروهای حاوی کروم می خورند، یا از سیر در رژیم غذایی خود زیاد استفاده می کنند، اختلال ایجاد می کند.

 

توصیه آخر در مورد مصرف دارچین

قبل از مصرف منظم دارچین در رژیم
غذایی به عنوان یک ماده دارویی برای درمان قندخون ،حتما باید با یک متخصص
تغذیه در مورد مصرف یا عدم مصرف آن به عنوان یک دوای درد مشورت نمایید.


آیا ظرف تفلون برای بارداری مضر است

به گزارش پایتخت و به نقل از ساینس،
یکی از مواد شیمیایی اصلی استفاده شده در ظروف تفلون، PFOA نام دارد،
تحقیقات نشان می دهد استفاده از ظروف تفلون در دوران بارداری، بدن را در
معرض این ماده شیمیایی قرار می دهد که با افزایش احتمال اضافه وزن و چربی
بدن کودکان مرتبط است.
در این پژوهش کودکان دو تا هشت ساله مورد بررسی قرار گرفتند، نتایج نشان می
دهد وزن کودکانی که مادرشان در دوران بارداری در معرض مقادیر بالای PFOA
قرار داشته، در هشت سالگی 1.13 کیلوگرم (2.5 پوند) بیش از کودکانی است که
مادرشان در دوران بارداری از ظروف تفلون استفاده نکرده است. محققان معتقدند
گرچه این مقدار زیاد نیست؛ ولی می تواند جای نگرانی باشد.
PFOA جزء مجموعه ای از مواد شیمیایی صنعتی است که Obesogens نام دارند. این
مواد سوخت و ساز طبیعی بدن را تحت تاثیر قرار می دهند و سبب اضافه وزن می
شوند.
تحقیقات دیگری که به بررسی تاثیر ماده شیمیایی PFOA و سرطان پرداخته، نشان
می دهد این ماده با افزایش احتمال ابتدا به سرطان مثانه و کلیه مرتبط است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top