منیزیم از سرطان لوزالمعده پیشگیری میکند
بررسیها نشان میدهد خوراکیهایی همچون شکلات تلخ که سرشار از منیزیم
هستند میتوانند خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را به شدت کاهش دهند.
به
گزارش ایسنا، پزشکان آمریکایی دریافتند کاهش مصرف 100 میلیگرم از منیزیم
در روز با افزایش 24 درصدی خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده همراه است.
سرطان
لوزالمعده نه تنها چهارمین عامل مرگ و میر در میان انواع سرطانها در
آمریکا به حساب میآید بلکه در بین تمامی سرطانهای اصلی بالاترین نرخ مرگ و
میر را به خود اختصاص داده است.
حدود 74 درصد از بیماران مبتلا به
سرطان لوزالمعده تنها یک سال پس از تشخیص بیماریشان زنده میمانند و تنها
7 درصد از آنان پس از تشخیص بیماریشان بیش از پنج سال عمر میکنند.
اگرچه
در مطالعات پیشین رابطه بین مصرف منیزیم و دیابت که عامل خطرزای سرطان
لوزالمعده به حساب میآید، مورد بررسی قرار گرفته بود اما پیش از این،
تحقیقات محدودی در مورد رابطه بین این ماده معدنی و سرطان لوزالمعده انجام
گرفته است.
در این بررسی پزشکان آمریکایی به بررسی ارتباط مستقیم
این دو عامل در بیش از 66 هزار مرد و زن 50 تا 76 سال پرداختند که در طول
انجام مطالعه 151 نفر از آنان به سرطان لوزالمعده مبتلا شدند.
به
گزارش مدیکال دیلی، به گفته پزشکان برای افرادی که در معرض ابتلا به سرطان
لوزالمعده هستند، اضافه کردن مکمل منیزیم میتواند در پیشگیری از این سرطان
موثر باشد.
چگونه همه مواد غذایی را در یک وعده بخوریم؟
براساس آخرین یافتههای علمی بسیاری از مردم قرصهای
ویتامین را به عنوان منبع استفاده میکنند، اما اخیرا مدارک نشان میدهد که
قرصهای ویتامین باعث افزایش ریسک بیماری در افراد میشود.
از جمله ویتامینهای مورد نیاز برای بدن شامل آهن میباشد که میتواند
مقاومت بدن در برابر بیماریها را افزایش دهد و سلنیم نیز مانند آهن
میتواند مقاومت بدن را در برابر ویروسها افزایش دهد.
مطابق با رژیم غذایی ملی 46 درصد از دخترانی که بین 11 تا 18 سال سن
دارند آهن کمی به بدن آنها میرسد و حداقل میزان سلنیم را دریافت میکنند.
طبق تحقیقات صورت گرفته ویتامین D در روغن ماهی که به مقدار زیادی وجود دارد برای درخشش و زیبایی پوست نیز ضروری است.
طبق این تحقیقات 40 درصد از افراد در فصل زمستان دچار کم خونی
میشوند، بنابراین درصورت وجود کمبود ویتامین بهترین راه استفاده از مواد
غذایی مکمل است نه قرصهای ویتامین.
براساس آخرین تحقیقات صبحانه شانس خوبی برای بدست آوردن کلسیم مورد
نیاز بدن است؛ در یک صبحانه کامل میتوان یک کاسهی فرنی که از 200 میلی
گرم شیرگاو تهیه شده استفاده کرد تا بتوان یک سوم از انرژی مورد نیاز
روزانه را تامین کرد.
شیر منبع مهم ویتامین B2 است که برای پوست و چشم اهمیت زیادی دارد. هم
چنین فرنی ساخته شده از شیر و میوه جات یک پنجم منیزیم روزانه را برای
داشتن عضلات سالم تامین میکند.
براساس این تحقیقات تمشک حدود 15 درصد از ویتامین C موردنیاز برای
داشتن پوست و سیستم ایمنی سالم را تامین میکند همچنین توتهای دیگر مثل
توت فرنگی نیز انرژی موردنیاز را تامین میکند ولی تمشک به دلیل داشتن
مقادیر زیادی از ویتامین E که خاصیت انتی اکسیدان دارند از بدن محافظت
میکنند.
آکاژو بهترین راه برای بدست آوردن آهن در طول روز است. همچنین موز
منبع خوبی برای منیزیم است که برای اعصاب و عضلات سالم ضروری هستند علاوه
بر آن ویتامین B6 اجازهی ذخیره کردن و استفاده کردن از انرژی حاصل از
پروتئینها و کربوهیدراتها به بدن میدهد.
براساس نتایج حاصل از این تحقیقات مرغ و گوشت تامین کنندهی
ویتامینهای تیامین(B1) و نیاسین (B3) هستند همچنین گوجه فرنگی و هویج نیز
منابع خوبی از ویتامین A هستند، یک هویج متوسط کل نیاز روزانه را میتواند
تامین کند.
نان پخته شده در روغن آفتاب گردان ویتامین E مورد نیاز بدن را تامین
میکند، سیب نیز میتواند پتاسیم و ویتامین B و C را هم تامین کند و برای
رفع کلسیم موردنیاز هم میتوان از ماست استفاده کرد زیرا کلسیم برای تنظیم
سوخت و ساز بدن توسط تیروئید ضروری است.