بورانی بادمجان
بورانی بادمجان
بادمجان متوسط 2 عدد . ماست چکیده یا پر چرب 1 لیوان . سیر 2 حبه
نعنا خشک 1 قاشق چایخوری . نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه : بادمجان ها را بشویید و روی پوست بادمجان ها با چاقو چند خط عمیق ایجاد کنید.
بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید ، این طرف و آن طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید و پوست روی آن را جدا کنید.
بادمجان های پوست گرفته را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید سپس سیر رنده شده ، ماست ، نعنا خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ؛ بورانی آماده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای سیر از موسیر
خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید ، میزان ماست را میتوانید بنابر سلیقه
تان کم و زیاد کنید ، همچنین میتوانید از انواع سبزیجات در بورانی استفاده
نمایید.
سالاد سوفی پیش غذایی کامل و رژیمی با 85 کالری!
سالاد سوفی,رژیمی,شام,تخم مرغ,هویج,لیمو ترش,ترب,میگو
این سالاد کامل اما رژیمی می تواند به عنوان یک غذای کامل برای شام شما نیز مناسب باشد…
موادلازم مخصوص 2نفر:
میگو 50 گرم
هویج 2عدد
ترب کوچک 10 عدد
تخم مرغ سفت آب پز 1عدد
لیمو ترش آب گرفته 1عدد
کلم خورد شده یک تکه کوچک
سرکه 2قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
هویج ها را رنده کنید و آب لیموترش را روی آنها بریزید. کلمها را نیز در ظرفی ریخته و روی آنها سرکه بریزید . تخم مرغها را به برشهای باریک تبدیل کنید .میگوها را در وسط بشقاب بگذارید و اطراف آنها را با مواد دیگر پرنمایید و نوش جان کنید.
نکته:
1) می توانید از سرکه سیب به جای سرکه معمولی استفاده کنید.
2) میگوها را قبل از تمیز کردن درقابلمه آب جوشی که با نمک و کمی سرکه مخلوط شده است به مدت 3-4 دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن پوست و سر آنها را به همراه رگه های سیاه پشتشان جدا کنید.میگوی شما برای سالاد آماده است.