پودینگ نشاسته زعفرانی
پودینگ نشاسته زعفرانی
تخم مرغ 3 عدد . پودر قند 1 لیوان . نشاسته 1 لیوان . شیر 6 لیوان
زعفران دم شده 2 قاشق چایخوری . خامه 100 گرم . نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : نشاسته را
در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار
دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ( مراقب باشید ته نگیرد ).
سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید.
سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نریزید ) سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود.
درون ظرف دسر
را چرب کنید سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت 2 – 3 ساعت
قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ،
تکه های میوه ، شکلات رنده شده و … تزئین و سرو کنید ( در صورت تمایل
میتوانید کف ظرف پودینگ مقداری شکلات آب شده بریزید ).
پودینگ توت فرنگى
پودینگ توت فرنگى پودینگ توت فرنگى,توت فرنگى,شیرینی,روش تهیه
مواد لازم:
- توتفرنگی: 500 گرم
- زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم
- شکر آسیاب شده: 100 گرم
- آب لیموترش: به میزان لازم
- آرد: 250 گرم
- شکر: 75 گرم
- بیکینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- تخممرغ: یک عدد، زده شده
- شیر پرچرب: 150 میلیلیتر
- کره: 75 گرم، ذوب شده و خنک شده
- خامه برای تزیین
روش تهیه:
1 – ظرف موردنظر را چرب کنید.
2 – در ظرف دیگری توتفرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و 25 گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.
3 – این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.
4 – مابقی آرد را با شکر و بیکینگپودر در ظرفی بریزید.
5 – تخممرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
6 – قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.
7 – پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.