زنان باردار این خوراکی را حتما بخورند

زنان باردار حتما خوراکی این فصل را بخورند

مصرف
این ماده ی غذایی به مادران باردار در ماه های اول بارداری توصیه می شود
چرا که وجود فولات در لبو موجب تکمیل کانال عصبی جنین می شود
.

لبو ریشه ی گیاه چغندر و یکی از سبزیجات زمستانی است که بیش تر از همه مصرف آن به مادران باردار توصیه می شود.

مهشید محمدی زادگان مشاوره و کارشناس تغذیه گفت: لبو ریشه ی گیاه چغندر است لبو حاوی مغذی های فراوانی مثل پتاسیم و کاروتن است، ۱۰۰ گرم لبو حاوی ۳۸۰ میلی گرم پتاسیم است که برای کاهش فشار خون بالا مفید است.

وی افزود: مصرف این
ماده ی غذایی به مادران باردار در ماه های اول بارداری توصیه می شود چرا
که وجود فولات در لبو موجب تکمیل کانال عصبی جنین می شود از طرفی فولات
موجب کاهش هموسیستیئن خون می شود و از بروز سکته ی قلبی جلوگیری می کند و
موجب کاهش کلسترول بد خون می شود لبو همچنین حاوی اسید اگزالیک است،
بنابراین افرادی که مبتلا به سنگ کلیه از جنس اگزالات هستند باید در مصرف
آن اعتدال داشته باشند
.

وی در پایان یاد
آور شد: آب چغندر لبو هم برای ورزشکاران و سالمندان توصیه می شود زیرا موجب
افزایش جریان خون به همه ی اندام ها می شود که باعث افزایش توان ورزشی و
به تاخیر انداختن زمان خستگی می شود


این خوراکی سپر بیماری ها است

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: چای بهترین نوشیدنی بعد از آب، برای محافظت بدن در برابر بیماریهای مختلف است.


چای این خوراکی سپر بیماری ها است

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز
به نقل از ایسنا، دکتر محسن نعمتی افزود: طبق تحقیقات انجام شده چای از
بیماری هایی مانند سنگ کلیه، بیماریهای قلبی و عروقی و چربی خون پیشگیری می
کند.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته برای مبتلایان به سنگ های کلیه از نوع ‘اگزالات’، نوشیدن چای توصیه نمی شود.
 
وی ادامه داد: مصرف چای عوارضی ندارد مگر اینکه با روش نادرست استفاده شود،
لذا پرهیز از مصرف چای داغ و پررنگ و پرهیز از مصرف زیاد قند و شکر همراه
با چای ضروری است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه نوشیدن چای داغ، خطر سرطان مری را دربردارد،
افزود: مصرف چای داغ در مناطق شمالی کشور نظیر گنبد کاووس رایج است و از
این رو سرطان مری نیز در این مناطق شایع تر است.

به گفته وی، چای داغ باعث تحریک بافت مری و معده شده و خطر ابتلا به این نوع سرطان ها را افزایش می دهد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر مصرف چای فراوان نباید مانع از مصرف شیر، میوه و سبزی شود.

وی با بیان اینکه چای به دو نوع سبز و سیاه تقسیم می شود، افزود: چای سبز که برگ خشک چای است، طبیعی ترین نوع چای است اما در چای سیاه، برگ آن تخمیر شده و سیاه رنگ می شود که این چای کافئین بیشتری دارد.

چای نام یک گیاه و نوشیدنی ساخته شده از این گیاه است و دارای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است.

چای واژه ای چینی است که در چین و شمال هندوستان به کار می رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است.

نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت tea
تلفظ می شد و هر دو تلفظی از یک واژه واحد در چینی قدیم هستند.

مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینی های شمالی و مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینی های جنوبی آموختند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top