راه‌حلی عجیب برای درمان میگرن + تصاویر

راه‌حلی عجیب برای درمان میگرن + تصاویر

کالین
سیمَن، 70 ساله، برای متوقف کردن دردهای طاقت‌فرسای ناشی از میگرن
همه‌چیز را امتحان کرده است؛ از داروهای قوی گرفته تا چسباندن گیره‌ی لباس
به صورتش. این پدر سالخورده که صاحب دو فرزند است، از 20 سالگی دچار
میگرن شد.

او برای درمان این بیماری روش‌های درمانی مختلفی را امتحان کرده بود
ازجمله تزریق آمپول در اطراف چشم‌هایش؛ اما میگرن‌هایش شدیدتر شدند
به‌گونه‌ای که تمام‌روز دردی مداوم را تحمل می‌کرد.

راه‌حلی عجیب برای درمان میگرن + تصاویر
اما پس‌ازآنکه یکی از دوستانش به او
درباره‌ی درمان میگرن با سوراخ کردن گوش خبر داد، کالین هم تصمیم گرفت به
آمریکا برود و این راه را هم امتحان کند. یک ماه پس از ایجاد سوراخی در
غضروف داخلی گوشش دیگر دردهای میگرنی او قطع شد.

 طرفداران این شیوه‌ی درمانی می‌گویند سوراخ کردن غضروف داخلی گوش درست
مانند طب سوزنی باهدف قرار دادن نقاط تحت‌فشار روی سطح بدن، دردها را
تسکین می‌دهد. هرچند دکتر فیاض احمد، عصب‌شناس و عضو موسسه خیریه
«Migraine Trust» می‌گوید هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند این روش
جدید با میگرن مقابله می‌کند.


راهنما؛ تو زمستون چه دمنوشی بخوریم؟

حتما شما هم هنگام وارد شدن به عطاری ها از خواندن اسامی عجیب و
غریب و ظاهر جالب برخی گیاهان دارویی هیجان زده شده اید و دوست دارید از
آنها سر در بیاورید. درچندسال اخیر دوباره گرایش به دمنوش های قدیمی سر زدن
به خوراکی هایی که پیش از این مادربزرگ ها به زور به خوردمان می دادند
زیاد شده است. حالا کافه های با کلاس زیادی هستند که بخش زیادی از
منوهایشان را به دمنوش ها اختصاص داده اند و هر روز هم تعداد کافه گردهایی
که ترجیح می دهند به جای شیک های مختلف،هات چاکلت و قهوه اسپرسو یک استکان
دم نوش «به‌لیمو» بنوشند بیشتر شده است. اگر شما هم دوست دارید وارد دنیای
دمنوش خورها شوید این گزارش را بخوانید.
دمنوش ها را چطور دم کنیم؟
اگر زمان و مکان کافی ندارید
راهنما؛ تو زمستون چه دمنوشی بخوریم؟
از
همان اول مشخص کنید که می خواهید چه اوقاتی از شبانه روز دمنوش مصرف کنید.
اگر در زمان اداری هوس نوشیدن یک لیوان دم نوش دلچسب کرده اید اما  زمان و
مکان دم کردنش در قوری را ندارید بهتر است سراغ دمنوش های بسته بندی و
کیسه ای بروید. اگر سراغ دمنوش های کیسه ای رفتید بدانید دمنوش ها با چای
کیسه ای تفاوت دارند و نمی شود با چندبار غلتاندن در آب جوش از آنها
استفاده کرد. پس بهتر است به فکر یک لیوان درست و درمان مخصوص دمنوش برای
روی میزتان باشید.

اگر سری به
مغازه های ظروف بزنید. لیوان های مخصوصی را می بینید که برای دم کشیدن
دمنوش های کیسه ای و عادی طراحی شده اند و با توجه به دوجداره بودن آنها می
توانید از نوشیدن یک دم نوش در محل کارتان حسابی لذت ببرید.
اگر فرصت دم کردن دارید
اما
اگر وقت و مکان مناسب برای دمنوش دارید. بهتر است به همان روش سنتی عمل
کنید و بعد از جوشیدن آب مواد دمنوش را در یک قوری کوچک بریزید و با مقدار
مناسبی آب آن را روی کتری و یا سماورتان دم کنید و در حدود ۲۰ دقیقه منتظر
دم کشیدنش بمانید. یادتان باشد چای سازهای برقی به درد دم کردن دم نوش نمی
خورد. پس بهتر است کار را به همان شیوه سنتی ادامه دهید تا توی ذوقتان
نخورد.
 انواع دمنوش ها
راهنما؛ تو زمستون چه دمنوشی بخوریم؟
مکان
های مختلف کشور همواره دمنوش های مخصوص به خودشان را داشته اند و ممکن است
سبک سیاق یک دمنوش خاص میان اقوام و مکان های مختلف تفاوت داشته باشد. به
همین خاطر اگر برای صرف دمنوش به کافه های مختلف بروید دمنوش های متفاوتی
را تجربه خواهید کرد که شاید اسمشان را برای اولین بار شنیده باشید. ما
اینجا سعی می کنیم چند دمنوش خوش طعم و مفید را که شاید بیشتر از بقیه به
کارتان بیاید معرفی کنیم.
به؛ خوشرنگ و خوش عطر
این
دمنوش خوش عطر و خوش طعم خوراک اعصاب و روان است و می تواند دوست خوبی
برای قلب و معده شما هم باشد. درست کردنش هم وقت زیادی از شما نمی گیرد.
کافیست به تازه را با رنده درشت خرد کنید و در یک سینی پهن کنید و به مدت
دو روز روی شوفاژ قرار دهید. ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ
داغ شود. به طوری که اگر قطره ای آب روی آن ریخت فورا تبخیر شود. بعد خرده
های به را داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق چوبی حسابی تفت دهید تا به ها
قهوه ای شوند. از دود حاصل از این کار نترسید چون کاملا طبیعی است. حالا
خلال های خشک شده به را در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند و بعد از در یک
ظرف در بسته نگهداری کنید. هنگام درست کردن این دمنوش هم چندقاشق به را به
شکل چای به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. بعد از نوشیدن این دمنوش طبیعی که کار
دست خودتان هم هست حسابی لذت ببرید.
آویشن؛ برهردرد بی درمان دوا
در
روزهایی که آلودگی هوا نفس بسیاری از شهروندان در شهرهای بزرگ را گرفته
است. خوردن دمنوش هایی با خاصیت درمانی می تواند جلوی بسیاری از بیماری های
ناشی از این آلودگی به خصوص سرماخوردگی را بگیرد. دمنوش آویشن یکی از کامل
ترین دمنوش های طبیعی است که بر هر درد بی درمان دواست. شاید پیش از این
فقط آویشن را در گوشه کنار غذاهای مختلف به خصوص فست فودها خورده باشید.
اما دمنوش این بار دست به کار شوید و در این وانفسای آلودگی هوا برای
خودتان یک لیوان آویشن دم کنید تا حال معده، روده و کبدتان حسابی خوب شود.
همچنین این دمنوش می تواند روند بهبود سرماخوردگی را به سرعت افزایش
دهد.کافیست یک قاشق آویشن خشک شده را با مقداری آب جوش در قوری بریزید و
روی شعله غیر مستقیم دم کنید. می توانید آویشن را با عسل و نبات مصرف کنید.
چای ترش؛ یک لیوان آهن
این
چای سرخرنگ هواداران خودش را دارد. هوادارانی که می توانند از رنگ دل
انگیز و طعم ترش این چای حسابی لذت ببرند. گیاه سرخ رنگ این چای، که به چای
مکه نیز معروف است برعکس چای معمولی یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.
این چای به طرز شگفت آوری می تواند برای بیماران دیابتی مفید باشد و به
پرفشاری خون شما کمک می کند. اگر بعد از خوردن وعده های غذایی به خصوص شام
احساس سنگینی می کنید و نمی دانید چه کار کنید. کافی است دست به کار شوید و
برای خودتان یک چای ترش غلیظ دم کنید و با نبات میل کنید. برای خوش عطر
شدن این دمنوش نیز می توانید از کمی پونه هم استفاده کنید.
هل و زعفران؛ بنوشید و بخندید
راهنما؛ تو زمستون چه دمنوشی بخوریم؟
این
دو گیاه محبوب هرکدام به طور جداگانه در چای معمولی نیز استفاده می شوند
اما در این دمنوش به تنهایی استفاده می شوند. دانه های خوشبوی هل می تواند
سیستم عصبی، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی را آرام کند. زعفران نیز باتوجه
به طبیعت گرم و خشکی که دارد می تواند مقوی قلب،محرک قوای مغزی است. از
قدیم ترها معروف بوده است که خوردن زعفران شادی بخش و خنده آور است. برای
تهیه این دمنوش می توانید مقداری زعفران را با هل در آب جوش بریزید و مدتی
برای دم کشیدنش صبر کنید. سپس برای شیرین کردن این دمنوش نیز می توانید از
نبات و یا عسل استفاده کنید. برخی نیز در این دمنوش هنگام دم کشیدن چوب
دارچین نیز اضافه می کنند.
قاصدک؛ درمان دردها
دمنوش
این گیاه خاصیت سرد و خشک دارد و نوشیدنی بسیار مناسبی برای مادران شیرده
است. اگر گرم مزاج هستید این دمنوش به شما توصیه می شود. چون تعریق بدنتان
را زیاد و خونتان را حسابی تصفیه می کند. افرادی که دردهای رماتیسمی دارند
می توانند هفته ای سه بار از این دمنوش برای تسکین و بهبود دردهایشان
استفاده کنند. حتی از این دمنوش می توان به عنوان یک ضماد برای نیش عقرب و
یا زنبود استفاده کرد. به دلیل آنتی اکسیدان ها و ویتامین سی که در این
گیاه است از استخوان ها در برابر آسیب محافظت می کند. برای تهیه این دمنوش
می توان ریشه قاصدک را از عطاری ها خریداری کرد. بعد ۵۰گرم از آن را همراه
دو لیوان آب جوش دم کنید و بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه در حرارت غیر مستقیم
دم بکشد.
بابونه؛ دشمن سردرد
اگر
از زخم و یا ورم معده رنج می برید و نمی دانید که با آن چکار کنید؟ بهترین
توصیه ما به شما دمنوش بابونه است. بابونه از قدیم یکی از محبوبترین
گیاهان در عطاری ها بوده است که به دلیل مفید بودن آن برای پوست و مو مورد
استقبال مردم قرار می گرفته است. اما این دمنوش می تواند علاوه بر بهبود
اعصاب و روان می تواند برطرف کننده سنگ های کلیوی نیز باشد. افراد دارای
میگرن و سردردهای شدید نیز می توانند به جای مصرف داروهای متعدد از این
دمنوش به طور روزانه استفاده کنند. حالا اگر دوست دارید روزهای آرام و
بهتری را در انتظار داشته باشید در برنامه روزانه تان دمنوش این گیاه دوست
داشتنی را فراموش نکنید. برای تهیه آن کافیست به نزدیک ترین عطاری محله تان
مراجعه کنید و بعد از آن این گیاه را مثل چای دم کنید.
به لیمو؛ محبوب مادربزرگ ها
به
لیمو یک گیاه معطر است که بویی شبیه به لیمو دارد. برگ این گیاه معطر
خاصیت درمانی فراوانی دارد که می تواند به رفع تپش قلب، استرس و خستگی های
روحی، بی خوابی، سردرد و سرماخوردگی و سرفه کمک کند. این دمنوش محبوب
بسیاری از مادربزرگ ها و پدربزرگ هاست. پس می توانید برای امتحان کردن این
دمنوش محبوب سری به خانه مادربزرگ پدربزرگ هایتان بزنید و در یک دورهمی
باهم دمنوش به لیمو بنوشید. یادتان باشد این دمنوش برای افراد باردار و
شیرده منع شده است.
تخم کتان؛ لاغر شوید
همه
کسانی که به فکر لاغر شدن و آب کردن شکم شان هستند همواره به دنبال معجون
معجزه آسایی می گردند که بتواند در این هدف بزرگ آنها را یاری کند.
بنابراین ما به این افراد دمنوش تخم کتان را توصیه می کنیم. ازاین گیاه که
طبع گرم و خشکی دارد می توانید صبح ها هنگام صبحانه استفاده کنید. چون می
تواند به شدت به سوخت و ساز بدنتان و در نتیجه سیستم گوارش کمک کند. همچنین
این دمنوش اشتها را کاهش می دهد بنابراین غذای کمتری مصرف کنید. همچنین در
روزهایی که سونامی سرطان در همه جای دنیا جان بسیاری از افراد کم سن و سال
را می گیرد. دمنوش تخم کتان در رده نوشیدنی های ضد سرطان ( سرطان روده و
سرطان سینه) قرار دارد. برای درمان پوکی استخوان نیز می توانید از این گیاه
استفاده کنید.
گل گاوزبان؛ عصبانی نمی شوید
از
قدیم همیشه به کسانی که زود عصبی می شدند و یا استرس زیادی داشتند گل گاو
زبان توصیه می کردند. بعدها استفاده از گل گاوزبان شیوه ای برای آرام کردن
مردها توسط همسرشان شد تا بعد از صرف یک لیوان گل گاوزبان  همراه سنبل
الطیب خواسته شان را با خیال راحت تری بگویند. نوشیدن این دمنوش در ایام
امتحانات و یا مواقعی که مشغله های فکری شما زیاد است به شدت توصیه می شود.
اگر در خانواده تان کسی هست که از افسردگی و یا اضطراب بیش از حد رنج می
برد می توانید با دم کردن روزانه این دمنوش مفید به بهبود وضعیتش کمک کنید.
برای راحت نوشیدن و لذت بردن از این دمنوش می توانید از نبات و یا لیمو
عمانی هم استفاده کنید. قدیمی ها این دمنوش را امتحان کرده اند و جواب
گرفته اند. حالا نوبت شماست
چای کوهی؛ پشمالوی آرامش‌بخش
دیگر
دمنوشی که برای درمان افسردگی پیشنهاد می شود چای کوهی است. این چای که به
چای پشمالو نیز معروف است از داروهای آرامبخش، نشاط آور و تقویت کننده
کننده قوی اعصاب و روان به شمار می آید. این گیاه برای دردهای مفصلی،
سردرد، سرگیجه، دردهای عصبی و رماتیسمی، دردهای معده و روده نیز بسیار مفید
است. نوشیدن این گیاه بعد از یک روز سخت و پرتلاش کاری بسیار توصیه می
شود. کافیست یک بار که از محل کارتان برمی گردید به جای خوردن چای معمولی
یک لیوان چای کوهی را امتحان کنید و تمام خستگی هایتان را با این چای دلچسب
به فراموشی بسپرید.
برای خوش طعم شدن دمنوش‌تان این نکات را رعایت کنید:
دم
نوش ها هرچه تازه تر باشند طعم و عطر لذت بخش تری دارند. پس هنگام خرید
حواستان را جمع کنید و از خرید دمنوش های خاک گرفته و خیلی کهنه پرهیز
کنید.
 مراقب باشید هنگام نگهداری دمنوش درب شیشه و یا کیسه مورد نظر را محکم ببندید تا عطر دمنوش شما از بین نرود.
اگر می توانید دمنوش هایتان را جایی نزدیک به سماور و قوری و کتری خانه بگذارید تا بیشتر از آنها یاد کنید
از
قدیم همیشه نبات های زعفرانی دوست صمیمی دم نوش های سنتی بوده است. شما هم
می توانید از نبات های چوبی برای دلپذیر شدن طعم دم نوشتان استفاده کنید
یادتان
باشد دم نوش نوشیدن با شربت تفاوت دارد و معمولا در استکان های کوچک سرو
می شود. مخصوصا اگر تازه کار هستید به خوردن دمنوش ها عادت ندارید.
بهترین
زمان نوشیدن دمنوش بعد از صرف شام و یک تا دوساعت قبل از خواب است. از این
زمان طلایی برای رسیدن به یک آرامش واقعی استفاده کنید.
شب های بلند زمستان نوشیدن یک استکان دمنوش تازه دم هنگام کتاب خواندن لذت عجیبی دارد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top