طرز تهیه ترافل شکلات,ساده و خوشمزه
مواد لازم:
۱۷۵ گرم شکلات تلخ (۶۰ درصد)
۱۵۰ گرم خامه تازه
یک عدد زرده تخم مرغ
۲۰ گرم پودر کاکائو
طرز تهیه :
شکلات تلخ را در ظرف مناسب و گودى بریزید و به مدت دو دقیقه در مایکروفر
حرارت دهید تا ذوب شود و یا ظرف را در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ بر روى
حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به تدریج ذوب شود(روش بن ماری). خامه را
در ظرفى جداگانه روى حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را
حدود ۲۰ ثانیه بجوشانید و سپس شکلات و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و به
سرعت هم بزنید. بهتر است از همزن برقى براى این منظور استفاده کنید. این
مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود. آن
را از یخچال خارج کنید و با دست به صورت گلوله هاى کوچک درآورده در پودر
کاکائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو نمایید. مى توانید به جاى پودر کاکائو
از پودر نارگیل یا پودرقند نیز استفاده کنید.
طرز تهیه خمیر ساده برای پیراشکی و سنبوسه
طرز تهیه
مرحله 1
تخم مرغ را با نمک و نیمی از آب خوب هم می زنیم تا کف کند
مرحله 2
آرد
را در یک کاسه ریخته و مخلوط تخم مرغ و آب را به آن اضافه می کنیم تا
خمیر یک دستی شود در صورت نیاز به آب بیشتر باقی آن را کم کم اضافه می کنیم
مرحله 3
خمیر بدست آمده که کاملا صاف و انعطاف پذیر است را داخل یک نایلون قرار می دهیم و می گذاریم نیم ساعت استراحت کند .
این خمیر قابل نگهداری در فریزر می باشد
نوش جان
مواد لازم
- 2 فنجان آرد
- 1 عدد تخم مرغ
- ¾ قاشق چای خوری نمک
- ½ فنجان آب
انواع پیراشکی و اسنک
انواع پیراشکی و اسنک