میخواهید فراموشی نگیرید؟ شکلات داغ بنوشید
نوشیدن شکلات داغ فواید ناشناخته و
جالبی دارد که بسیاری افراد از آن بیخبر هستند. مطالعهای که بر روی 60
فرد بزرگسال با متوسط سن 73 سال انجام شد، نشان داد نوشیدن شکلات داغ به
طور منظم در مدتی مشخص و محدود میتواند عصبها و عروق افراد را تقویت کند و
عملکرد آن را بهبود بخشد. دلیل این بهبود تغییر در جریان خون و تحریک
فعالیت مغز است که از طریق نوشیدن این نوشیدنی خوشطعم بدست میآید.
در
این مطالعه به منظور ارزیابی عملکرد مغز این افراد بعد از خوردن نوشیدنی
شکلات داغ به مدتی محدود اسکن مغزی انجام شد و نشان داد که این نوشیدنی
میتواند عملکرد حافظه افراد را نیز بهبود بخشد. در ابتدای آزمایش
شرکتکنندگان توانستند آزمون حافظه را در 167 ثانیه انجام دهند و بعد از
مصرف این نوشیدنی به طور منظم در مدتی محدود توانستند این آزمون را در 116
ثانیه انجام دهند.
به
گفته محققان، بخشهای مختلف مغز برای بهبود عملکرد خود علاوه بر انرژی به
جریان خون بیشتر در آن نواحی نیاز دارند و این افزایش میزان جریان خون و
انرژی در بخشهایی از مغز میتواند در درمان برخی بیماریهای روانی و عصبی
همچون آلزایمر و زوال عقلی نقش مهمی را ایفا کند.
در
واقع شکلات داغ حاوی آنتیاکسیدانی قوی به نام پلیفنل است که جریان خون
را در سراسر بدن به خصوص در مغز تقویت میکند. بهترین شکلات، شکلات سیاه
ارگانیک است که حاوی مقادیر کمی شکر و مقادیر زیاد آنتیاکسیدان است.
این مواد غذایی را به دهانتان نزدیک نکنید!
به گزارش افکارخبر،برخی
مواد غذایی برای سلامتی بدن بسیار مضر هستند و میتوانند به بدن صدمه
برسانند. با آنکه برخی متخصصان ممکن است موافق این نظر نباشند اما به طور
کلی مصرف برخی مواد توصیه نمیشود. علاوه بر این، به منظور تغییر شکل و طعم
برخی مواد یا افزایش ماندگاری آنها موادی به آنها اضافه میشود که کیفیت
آنها را کاهش میدهد.
مواد زیر از این جملهاند:
شکر: شکر اولین دشمن بدن است و مهمترین علت چاقی و
دیابت محسوب میشود. علاوه بر این، شکر موجب فشار آوردن بر پانکراس، دستگاه
گوارشی و کبد میشود. گفته میشود که با هر یکبار مصرف شکر سیستم عصبی تا
50 درصد تحت تاثیر منفی آن قرار میگیرد. البته شکرهای طبیعی موجود در
میوهها و همینطور عسل در صورتی که به اندازه مصرف شود مفید است.
آرد: ممکن است به نظر آرد ضرری نداشته باشد اما در
داخل بدن طی تغییراتی میتواند عملکردی مشابه شکر داشته باشد. آرد به
پانکراس فشار میآورد و سطح انسولین خون را به هم میزند. طی مراحل فرآوری
بسیاری از خواص گندم و فیبر آن از بین میرود.
گوشت فرآوریشده: گوشت مقادیر زیادی نیترات دارد و
سدیم موجود در آن سبب آسیب به سلامتی میشود. مصرف گوشتهای فرآوریشده خطر
ابتلا به سرطان روده را به شدت افزایش میدهد و نیترات موجود در آن در بدن
بعد از هضم به نیتریت تبدیل میشود که سبب بوجود آمدن ماده نیتروزآمین در
بدن میشود که خود نوعی ماده سرطانزا است.
فست فودها: غذاهای آماده یا فستفود سرشار از مواد
مضر برای بدن هستند. آنها مملو از سدیم، نمک، آرد، چربیهای اشباع و
گوشتهای فرآوریشده هستند که میتواند به راحتی سلامت کلی بدن را تحت
تاثیر قرار دهد.
علاوه بر این دونات، سیبزمینی سرخشده، چیپس، نمک، نوشابه، سوپهای کنسروی و مارگارین نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود