قهوه و دیابت
آیا خوردن قهوه برای افراد دیابتی مضر است یا مفید است؟
تحقیقات
گسترده ای در گذشته در این مورد انجام شده است . اخیراً دانشمندان کشف
کردند که خوردن قهوه می تواند از بروز برخی سرطانها، بیماری دیابت و
ناراحتی قلبی جلوگیری کند.
آنها
معتقدند که قهوه به علت دارا بودن مواد ضد التهابی و آنتی اکسیدان می
تواند به کاهش خطر ابتلاء به سرطان کمک کند. همچنین قهوه باعث تسریع عبور
بازمانده های غذایی از لولۀ گوارش شده و از این طریق در کاهش سرطان کولون
موثر است.
در
مورد دیابت، مواد با ارزش غذایی موجود در قهوه سبب کاهش خطر ابتلاء زنان
به دیابت می شود. مطالعات زیادی برای اثبات این موضوع صورت گرفته یا درحال
انجام است. در مطالعۀ سلامت زنان در IOWA ،
٢٨٠٠٠ زن بمدت یازده سال مورد بررسی قرار گرفتند نتایج نشان داد که زنانی
که روزانه ٤ فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کردند ، میزان ابتلأ به دیابت ٢٠٪ کاهش یافت و در زنانی که قهوۀ بدون کافئین می خوردند میزان ابتلاء به دیابت ٣٠ تا ٤٠٪
کاهش یافت. همچنین در این تحقیق مشخص شد که مصرف ٤ تا ٥ فنجان قهوه در
روز، باعث کاهش ١٩درصدی مرگ ومیر ناشی از بیماریهای قلبی در زنان شده است.
با
همۀ موارد خوبی که در مورد قهوه ذکر شد ، نباید فراموش کرد که مصرف قهوه
نمی تواند جایگزین مصرف سبزیجات و میوه های تازه شود. باید توجه کنید که
افرادی که دچار سوزش معده یا رفیلکس هستند نباید قهوه بخورند، همچنین اگر
مشکل خوابیدن دارید از خوردن قهوۀ کافئینه بپرهیزید. توجه داشته باشید که
قهوه های غیر فوری (دم کردنی) دارای مقدار بیشتری آنتی اکسیدان هستند اما
نباید جایگزین مصرف انواع توت، بقولات، خشکبار و میوه و سبزیجات تازه شوند
زیرا این مواد دارای مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان، ویتامین ، ترکیبات
محافظتی و فیبرهای غذایی می باشند.
قهوه برای بیماران مبتلا به دیابت مفید است
نوشیدنی تهیه شده از دانه قهوه از قرن نهم مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه که در مناطق کوهستانی اتیوپی کشف شد به ارمنستان، ایران، ترکیه و
شمال آفریقا نیز راه پیدا کرد. امروزه …
نوشیدنی تهیه شده از دانه قهوه از قرن نهم مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه که در مناطق کوهستانی اتیوپی کشف شد به ارمنستان، ایران، ترکیه و
شمال آفریقا نیز راه پیدا کرد. امروزه قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی
ها در سراسر جهان است. خواص مفید قهوه برای سلامتی به سبب وجود کافئین
فراوان و آنتی اکسیدان است. به نوشته «ehow»، یک فنجان قهوه حاوی ۸۰ میلی
گرم کافئین است که ۳ برابر کافئین موجود در یک فنجان چای یا یک قطعه شکلات
است.کافئین خواص متعددی دارد؛ به عنوان نمونه از بروز بیماری پارکینسون
،حمله های آسم و سردرد پیش گیری می کند. در این مطلب خواص دیگر قهوه ذکر
شده است.