مواد لازم
- برنج کته زعفرانی
- مرغ چند تکه
- 1 عدد پیاز
- 2 ق غ رب گوجه فرنگی
- 1 لیوان آب پرتقال تازه
- 1 ق غ زست پوست پرتقال
- 1 فنجان زرشک
- زعفران دم کرده
- ادویه مرغ
- نمک،فلفل و زردچوبه
- روغن مقداری
- 1 ق غ شکر
- طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا مرغ را پاک میکنیم ومیشوریم(من از ران استفاده کردم)روی مرغ چندتا برش با چاقو میزنم تا بهتر مزه دار بشه. یک تابه روغن را روی گاز میگذاریم و مرغ را سرخ میکنیم. پیاز را ريز خرد میکنیم و بعد از سرخ شدن مرغ داخل تابه میریزیم. رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.لیوان آب و ۱لیوان آب پرتقال و زست پوست پرتقال را اضافه میکنیم.
مرحله دوم :
درب تابه را میگذاریم تا مرغ بپزه.۳۰دقیقه مانده به پایان پخت،ادویه،نمک و زعفران را اضافه میکنیم و ۳۰ دقیقه دیگر وقت میدیم تا بپزه.
مرحله سوم :
زرشک را شسته و با کمی روغن تفت میدیم. بعد از خاموش کردن زرشک شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب بشه.خورشت و برنج را سرو میکنیم.