مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان آرد سفید
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 4 قاشق غذاخوری روغن مایع
- بکینگ پودر1قاشق مرباخوری
- وانیل کمی
- ماست 3چهارم لیوان
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ و شکرو با همزن بزنید تا وابشه و بعد ماست وروغن بزنید و خیلی خوب هم بزنید تا رنگش روشن بشه و بعد وانیل بزنید و آرد الک شده رو با بکینگ پودر آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید ن خیلی شل باشه ن خیلی غلیظ
مرحله دوم :
تابه نسوز رو یکم چرب میکنیم خیلیی کم.بعد با ملاقه کوچیک از مایه ورمیداریم و میریزیم تو تابه.ولی اصلا اینور و اونور نکنید دستتون رو بذارید مایه خودش دایره ای شکل بشه
مرحله سوم :
بعد که حباب زد برگردونید طرف دیگه رو هم سرخ کنید
مرحله چهارم :
و در آخر با نوتلا یا عسل یا مربا تزئین کنید و نوش جان کنید