طرز تهیه سوپ عدس و جو پوست کنده و سوپ بلغور جو و جو پوست کنده

سوپ بلغور جو و جو پوست کنده

مواد لازم

  • نصف لیوان عدس
  • نصف لیوان بلغور جو
  • نصف لیوان جو‌پوست کنده
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد سیب زمینی ریز شده
  • 1 عدد هویج رنده شده
  • نمک ، فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه به اندازه لازم
  • 2 ق غ رب گوجه فرنگی
  • 2 لیوان سبزی سوپ
  • تکه های مرغ به اندازه لازم

طرز تهیه سوپ جو پرک

مراحل پخت

مرحله اول :
این سوپ اصلا روغن نداره چون نه مواد رو تفت دادم و‌نه سرخ کردم

مرحله دوم :
عدس، بلغور جو ، جو پوست کنده شسته شده و تکه های مرغ رو داخل قابلمه ریخته، پیاز رو ریز ریز کرده همراه نمک ،فلفل ،زردچوبه و آب میذاریم تا بجوشه از ابتدا درب ظرف رو نیمه میذاریم چون اگر درب رو کامل بزاریم موقع جوشیدن سوپ سرریز میشه بعد از نیم پخت شدن مرغ، هویج رنده شده و سیب زمینی ریز شده هم اضافه میکنیم

مرحله سوم :
حرارت رو کم کرده تا سوپ بجوشه و لعاب دار بشه بعد رب گوجه هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا بوی رب با جوشیدن گرفته بشه اواخر پخت سبزی رو اضافه میکنیم نیاز نیست زیاد بجوشه بعد از حدود ۵ دقیقه حرارت رو خاموش کرده و سوپ‌آمادست *من داخل سوپ یک تکه سینه ، یک ران و یک بال ریختم و موقعی که کامل مرغ پخته شد به اندازه ۲ ق غ از سینه مرغ رو ریش کردم نوش جان

 

سوپ عدس و جو پوست کنده

مواد لازم

  • نصف لیوان عدس
  • نصف لیوان جو‌پوست کنده
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد سیب زمینی نگینی شده
  • 1 عدد هویج ریز شده
  • 2 ق غ جعفری خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز
  • نصف ق م زردچوبه
  • 2 ق غ پر رب گوجه فرنگی
  • بال و گردن یا تکه های مرغ

مراحل پخت

مرحله اول :
عدس و جو پوست کنده شده و شسته شده ، سیب زمینی نگینی شده، پیاز ریز شده، هویج ریز شده، بال و گردن مرغ، نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه رو داخل قابلمه ریخته و به اندازه کافی آب اضافه کرده و میذاریم رو حرارت تا بپزه وقتی کامل مواد پخت و لعاب دار شد رب گوجه رو اضافه کرده و مجدد میذاریم تا مواد سوپ‌ بجوشه در ظرف سرو کشیده و جعفری رو روی سوپ‌ برای تزئین میریزیم نوش جان (من سوپ رو داخل زود پز پختم به خاطر جو خیلی زودپز رو پر نباید کرد)

Back To Top