لازانیا در قابلمه

لازانیا در قابلمه

مواد لازم:

لازانيا 1 بسته
گوشت چرخ کرده و سويا 200 گرم
پیاز 1 عدد
پنير پيتزا رنده شده 200 گرم
فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط
قارچ 5 عدد
سس سفيد 1 ليوان (دستور تهيه آن در ذيل آمده است)
در صورت تمايل سوسيس 3 تا 4 عدد
آویشن، نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهيه:

لازانيا را در آب جوش و نمك بجوشانيد تا كاملاً پخته شود. لازانيا وقتي آماده است كه زير انگشت با فشار اندكي، نرم باشد. لازانیا نرم شده را در صافي بريزيد تا آب آن کشیده شود سپس مقدار زيادي آب سرد روي آن بريزيد تا لعاب آن كاملاً گرفته شود و هر ورقه را مثل لباس در كناره هاي ظرف پهن كنيد، سعی کنید هر ورقه را جدا پهن کنید و روی هم نیندازید چون ورقه های آبکش شده به یکدیگر می چسبند.

پیاز خلالی شده را سرخ کنید، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه اي و سوسيس حلقه شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب حاصله از مواد خشک شود. در این مرحله مواد گوشتی آماده است.

ته ظرف پيركس را چرب كنید، يك لايه لازانيا کف ظرف بچینید سپس مقداري مواد گوشتی را روي آن بريزيد، مقداري سس سفيد روی مواد گوشتی بمالید سپس روی آن، پنير پيتزا بپاشيد. به همين ترتيب لايه ها را روی همدیگر قرار دهید. لايه آخر را ابتدا با سس سفيد و بعد با پنير پيتزا كاملاً بپوشانيد.

دقت کنید گوشه خميرها از ظرف بيرون نزند بايستي به كمك سس سفيد، گوشه خميرها را به داخل ظرف هدایت کنید و به مواد زیرین بفشارید.

فر را از قبل گرم کنید. لازانیا را در فر داغ روي حرارت 200 درجه سانتيگراد حدود 0.5 ساعت قرار دهید. در آخر پخت بایستی پنير ذوب و كمي طلايي شده باشد.

بعد از این که لازانیا را از فر خارج کردید صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید.

ــ اگر بخواهيد لازانيا نرم شود سس سفيد را در تمام لايه ها و روی مواد گوشتی بريزيد ولی اگر ورقه های لازانیا را سفت تر می پسندید می توانید سس سفید را فقط در لايه آخر قرار دهید.

ــ لازانيا گرد را بايد در قابلمه گرد تهيه كنيد.

ــ طرز تهيه سس سفيد: 2 قاشق  غذاخوری کره و يك قاشق غذاخوري آرد را روي حرارت قرار دهيد کره بايد به حدي باشد كه آرد در آن باز شود. بعد كمي رب را با آرد تفت دهید. سپس به ازاي هر يك قاشق آرد، يك ليوان شير به مخلوط حاصله اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا به سفتي فرني شود.

لازانیا غذایی بسیار خوشمزه و مورد پسند کودکان است. با پخت این غذا می توانید انواع مواد مغذی و سالم که در منزل تهیه شده است را به بدن بچه ها برسانید. لازانیا جایگزین خوبی برای پیتزایی است که در فست فود فروشی ها تهیه شده است و شما از سالم و بهداشتی بودن مواد و پخت آن بی خبر هستید!

سمیه مظفری

مطالب مرتبط:

پیتزای سریع و آسان
ماکارونی سس سفید
موساكا

طرز تهیه لازانیای بدون فر خوشمزه

طرز تهیه لازانیای بدون فر خوشمزه

طرز تهیه لازانیای بدون فر خوشمزه، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

۳۲۵۱۸

طرز تهیه لازانیای بدون فر خوشمزه

مواد اولیه :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰گرم
لازانیا دو بسته
سوسیس  ۳۰۰ گرم
قارچ  ۵۰۰ گرم
سس کچاپ یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
نمک و روغن و فلفل سیاه به مقدار لازم

ابتدا پیاز خرد شده رادر تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود .فلفل دلمه ای نگینی را تفت میدهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه میکنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم . در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش میکنیم و کنار میگذاریم .

در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و بمدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند .

در انتها تابه ای(تابه بزرگ کارال ) را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها میریزم و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم (به حالت بفچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود .

میتوان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود .

نکته :
درب ظرف را تا انتها زیاد باز و بسته نکنید .

برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.

    میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

    مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

    پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

    اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.

    حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

    بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )
پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

    وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.

    قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با سیفون یا آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

    حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

    وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

    در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

*************************************************************

لازانیا یک نوع غذای ایتالیایی است که در سر تا سر جهان طرفدارن زیادی دارد شما می توانید این نوع غذا را بدون استفاده از فر نیز طبخ کنید در ادامه مطلب طرز تهیه لازانیا بدون فر را به شما همراهان گرامی آموزش خواهیم داشت.

موادی که در طرز تهیه لازانیا به کار رفته است همان ترکیب های پاستا و ماکارونی می باشد فقط فرآیند تولید آن ها با یکدیگر متفاوت است. اگر شما فر ندارید و یا استفاده از فر برای شما مشکل است می توانید از دستور طرز تهیه لازانیا بدون فر در طبخ این نوع غذای خوشمزه استفاده کنید.

شما می توانید از سس سفید و قرمز در طرز تهیه لازانیا بدون فر استفاده کنید که انتخاب هر یک از این نوع سس ها بستگی به ذائقه و مواد به کار رفته در روش پخت لازانیا دارد.

لازانیا

مواد لازم

لازانیا : ۲ بسته
قارچ : نیم کیلو
گوشت چرخ کرده : نیم کبلو
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
سس کچاب : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

مواد لازم پخت لازانیا

طرز تهیه لازانیا بدون فر

در طرز تهیه لازانیا بدون فر ابتدا پیاز را در تابه ای مناسب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و طلایی شود.

تفت دادن پیاز

سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید.

مخلوط کوشت چرخ کرده وپیاز

در تابه ای دیگر قارچ  و  فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.

سرخ کردن قارچ و فلفل دلمه ای

سپس قارچ و فلفل دلمه ای را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و نمک و فلفل را به مواد لازانیا اضافه کنید سپس سس کچاب را به مواد اضافه کنید و درب تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند. در مرحله بعدی تهیه لازانیا بدون استفاده از فر در درون قابلمه ای مناسب آب بریزید و قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید لازانیا ها را در آب بریزید.

قرار دادن لازانیا در قابلمه

و بعد از ۱۵ دقیقه آن ها را در صافی مناسب بریزید و آبکش کنید.

روش طبخ لازانیا

در آخرین مرحله پخت لازانیا بدون فر در سینی بزرگ دو لایه از لازانیا را به شکل بعلاوه (+) روی هم بگذارید سپس مواد مخلوط شده لازانیا را در وسط این دو لایه بریزید و پنیر پیتزا را بر روی مواد لازانیا بریزید.

طرز تهیه لازانیا بدون استفاده از فر

برای جمع کردن لایه های باز لازانیا به شکل یکی در میان بر روی آن ها پنیر پیتزا و مواد را بریزید و لازانیا را به صورت بقچه جمع کنید.

آموزش پخت لازانیا بدون نیاز به فرآموزش مرحله به مرحله پخت لازانیا

سپس در تابه ای بزرگ مقداری روغن بریزید و لازانیا ها را در درون تابه قراردهید و روی هر لازانیا مقداری پنیر پیتزا بریزید و درب تابه را ببندید و تابه را به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

طرز تهیه لازانیا

در طرز تهیه لازانیا بدون فر می توانید از مخلوط سس سفید لازانیا و کچاب هم استفاده کنید. بعد از اینکه لازانیا آماده شد می توانید آن را به کمک روش های تزیین لازانیا به زیبایی تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top