طرز تهیه کیک تخته ای

کیک تخته ای دو رنگ با توستر

مواد لازم

  • 2 لیوان آرد
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 لیوان روغن مایع
  • 1 لیوان ماست یا شیر
  • 1 قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال(قابل حذف)
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

مراحل پخت

مرحله اول :
قالب رو با روغن جداکننده چرب میکنیم.آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده،سه بار الک میکنیم و کنار میذاریم.تخم مرغها،شکر و وانیل رو با دور تند همزن حدود ۸ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه.

مرحله دوم :
روغن مایع،ماست یا شیر و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و با دور کند یک دقیقه هم میزنیم.

مرحله سوم :
آرد رو در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم.مواد که یکدست شد،یک ملاقه کوچیک از مواد رو کنار میذاریم.باقی مواد رو داخل قالب میریزیم.

مرحله چهارم :
به اون یه ملاقه مواد،پودر کاکائو رو اضافه کرده،خوب مخلوط میکنیم.یکدست که شد برای آسون تر شدن کار داخل قیف یا پلاستیک میریزیم.

مرحله پنجم :
سر قیف رو برش کوچیک زده و روی مواد قالب رو طرح میندازیم.تموم که شد به فر یا توستر یا فر دستی از قبل گرم شده انتقال میدیم.با دما و تایم خودتون پخت کنید.

مرحله ششم :
من داخل توستر ۱۵۰ درجه میذارم.به مدت یک ساعت. ⚜️همه مواد به دمای محیط رسیده باشن⚜️ ⚜️فقط قسمت نارنجی پوست پرتقال رنده و استفاده بشه⚜️

 

کیک اسفنجی

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم روغن مایع
  • 200 گرم شیر
  • 400 گرم آرد
  • 1 ق چ بیکینگ پودر
  • 150 گرم شکر

مراحل پخت

مرحله اول :
تخم مرغ ها را حداقل نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.

مرحله دوم :
فر گازی را روشن کرده روی دمای ۱۷۵ قرار دهید تا کم کم گرم شود.

مرحله سوم :
ظرف مورد نظر را چرب کرده و کف آن را مقداری آرد بپاشید.

مرحله چهارم :
تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته، حدود ۳ دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید.

مرحله پنجم :
شیر و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کرده، ۱ دقیقه دیگر با دور متوسط همزن بزنید.

مرحله ششم :
آرد، شکر و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید.

مرحله هفتم :
مواد را حدود ۱ دقیقه با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله هشتم :
مواد را داخل قالب (ظرفی که قبلا چرب کردید) ریخته و در طبقه وسط فر قرار دهید.

مرحله نهم :
در طول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید. حدود ۵۰ دقیقه بعد، کیک شما آماده است.

مرحله دهم :
کیک را از فر بیرون آورده و حدود نیم ساعت اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب جدا کرده، در صورت تمایل با شکلات تخته ای ذوب شده به روش بن ماری(بر روی بخار)، مربا، مارمالاد، میوه و… تزیین کنید.

Back To Top