کیک تخته ای دو رنگ با توستر
مواد لازم
- 2 لیوان آرد
- 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 1 لیوان روغن مایع
- 1 لیوان ماست یا شیر
- 1 قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال(قابل حذف)
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مراحل پخت
مرحله اول :
قالب رو با روغن جداکننده چرب میکنیم.آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده،سه بار الک میکنیم و کنار میذاریم.تخم مرغها،شکر و وانیل رو با دور تند همزن حدود ۸ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه.
مرحله دوم :
روغن مایع،ماست یا شیر و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و با دور کند یک دقیقه هم میزنیم.
مرحله سوم :
آرد رو در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم.مواد که یکدست شد،یک ملاقه کوچیک از مواد رو کنار میذاریم.باقی مواد رو داخل قالب میریزیم.
مرحله چهارم :
به اون یه ملاقه مواد،پودر کاکائو رو اضافه کرده،خوب مخلوط میکنیم.یکدست که شد برای آسون تر شدن کار داخل قیف یا پلاستیک میریزیم.
مرحله پنجم :
سر قیف رو برش کوچیک زده و روی مواد قالب رو طرح میندازیم.تموم که شد به فر یا توستر یا فر دستی از قبل گرم شده انتقال میدیم.با دما و تایم خودتون پخت کنید.
مرحله ششم :
من داخل توستر ۱۵۰ درجه میذارم.به مدت یک ساعت. ⚜️همه مواد به دمای محیط رسیده باشن⚜️ ⚜️فقط قسمت نارنجی پوست پرتقال رنده و استفاده بشه⚜️
کیک اسفنجی
مواد لازم
- 3 عدد تخم مرغ
- 100 گرم روغن مایع
- 200 گرم شیر
- 400 گرم آرد
- 1 ق چ بیکینگ پودر
- 150 گرم شکر
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ ها را حداقل نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.
مرحله دوم :
فر گازی را روشن کرده روی دمای ۱۷۵ قرار دهید تا کم کم گرم شود.
مرحله سوم :
ظرف مورد نظر را چرب کرده و کف آن را مقداری آرد بپاشید.
مرحله چهارم :
تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته، حدود ۳ دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید.
مرحله پنجم :
شیر و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کرده، ۱ دقیقه دیگر با دور متوسط همزن بزنید.
مرحله ششم :
آرد، شکر و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید.
مرحله هفتم :
مواد را حدود ۱ دقیقه با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله هشتم :
مواد را داخل قالب (ظرفی که قبلا چرب کردید) ریخته و در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله نهم :
در طول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید. حدود ۵۰ دقیقه بعد، کیک شما آماده است.
مرحله دهم :
کیک را از فر بیرون آورده و حدود نیم ساعت اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب جدا کرده، در صورت تمایل با شکلات تخته ای ذوب شده به روش بن ماری(بر روی بخار)، مربا، مارمالاد، میوه و… تزیین کنید.