طرز تهیه کیک آجیلی

کیک آجیلی

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • نصف لیوان شیر
  • نصف لیوان روغن
  • 3 قاشق غذاخوری گلاب
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 لیوان نصف آرد
  • روغن جدا کننده
  • قالب مورد نیاز

مراحل پخت

مرحله اول :
سلام ولادت امام حسین (ع) مبارک سفیده زرده جدا کنید سفیده با همزن بزنید تا به مرحله قله ای برسه بعد زرده با شکر وانیل گلاب بزنید تا سفید حجیم بشه آرد بکینگ پودر سه بار الک کنید آرد به زرده اضافه کنید فولد کنید یا به یک جهت هم بزنیدبعد سفیده اضافه فولد کنید تا یکدست بشه قالب روغن جداکننده بزنید

مرحله دوم :
مواد کیک بریزید یک بار به سطح محکم بزنید داخل توستر با دما ۱۵۰با المنت پایین با پیش گرمایش ۱۰دقیقه بپزید بعد ۴۰دقیقه تست کنید ببینید پخته یانه با یک خلال اگه بچسبه یعنی نپخته دوباره بذارید بمونه

مرحله سوم :
اگر نه پخته با چاقو از دیواره آزاد کنید داخل سینی گرد توستر برعکس کنید

 

کیک اسفنجی مناسب برای خامه کشی

مواد لازم

  • 1 لیوان آرد سفید
  • 1 لیوان سر خالی شکر
  • 6 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق آب جوش
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا میکنیم و زرده ها رو در یک ظرف و سفیده ها را در ظرف دیگری قرار می‌دهیم. (ظرفها باید بزرگ باشن چون سفیده فرم میگیره و بالا میاد، توی ظرف زرده هم در آخر همه مواد رو میخایم مخلوط کنیم)

مرحله دوم :
زرده ها رو کمی با دور کند همزن هم میزنیم و بعد وانیل و نصف شکر رو اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم و سپس دو قاشق آبجوش اضافه میکنیم. هم زدن را ادامه می‌دهیم تا کرم رنگ و کشدار شود. (نکته مهم توی این مرحله اینه که نباید با دور تند زرده ها رو هم بزنید)

مرحله سوم :
سفیده ها را با نصف دیگر شکر حسابی با دور تند همزن هم میزنیم تا جایی که وقتی ظرف رو برمیگردانیم مواد از ظرف نریزد.

مرحله چهارم :
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم.

مرحله پنجم :
حالا مواد زرده و سفیده و آردی را طی سه مرحله مخلوط میکنیم و به آرامی با دست هم میزنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم :
مواد را درون ظرف چرب شده و آرد پاشی شده می‌ریزیم و در فر با دمای 170 درجه به مدت 40 دقیقه میپزیم.

مرحله هفتم :
این کیک اسفنجی حسابی پف میکنه و برای خامه کشی و کیک تولد عالیه. نوش جان

دیگچه

Back To Top