طرز تهیه قورمه سبزی

مواد لازم

  • 1 فنجان لوبیا قرمز
  • 10 تیکه گوشت خورشتی
  • 300 گرم سبزی خورشتی
  • آبلیمو
  • 3 عدد لیمو عمانی

مراحل پخت

مرحله اول :
سبزی قورمه رو ترجیحا با روغن جامد سرخ کنید مثل روغن اصیل اگر یخ زدس اول آبش چیده بشه بعد سرخ بشه یکمم نمک بزنید رنگش باید تیره بشه ن در حدی که بسوزه ها نه سبز تیره بشه فقط

مرحله دوم :
گوشت هرچی استفاده میکنید ی تکه استخون گوشتی از گوسفند حتما استفاده کنید جدا گونه با پیاز ریز خرد شده و کمی زردچوبه تفت بدید تا تغییر رنگ بده

مرحله سوم :
لوبیا هم که ۲۴ساعت خیس کردین اضافه کنین و یکم تفت بدین بعد سبزی قورمه هم اضافه کنید آب بریزید تا بپزه گوشتتون که نیم پز شد نمک بزنید و لیمو عمانی اضافه کنید روی لیمو عمانی هم با چنگال یا کارد سوراخ کنید تا عصاره لیمو به خورد خورشت بره

مرحله چهارم :
بهترین فلفل برای قورمه سبزی فلفل سیاه هست نصف قاشق چایخوری برای این مقدار بریزید آبلیمو هم در صورتی که حس کردید طعم ترشی کافی نداره اضافه کنید

مرحله پنجم :
بیست دقیقه به سرو غذا زیر قابلمه رو خاموش کنید تا روغن بیاد روی خورشت کاملا

مرحله ششم :
اگر داخل ارامپز درست کردین روی حالت اتومات از ۱۲شب بذارید تا ۱۲ظهر ببینید چ خورشتی میشه

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top