مواد لازم
- 1 فنجان لوبیا قرمز
- 10 تیکه گوشت خورشتی
- 300 گرم سبزی خورشتی
- آبلیمو
- 3 عدد لیمو عمانی
مراحل پخت
مرحله اول :
سبزی قورمه رو ترجیحا با روغن جامد سرخ کنید مثل روغن اصیل اگر یخ زدس اول آبش چیده بشه بعد سرخ بشه یکمم نمک بزنید رنگش باید تیره بشه ن در حدی که بسوزه ها نه سبز تیره بشه فقط
مرحله دوم :
گوشت هرچی استفاده میکنید ی تکه استخون گوشتی از گوسفند حتما استفاده کنید جدا گونه با پیاز ریز خرد شده و کمی زردچوبه تفت بدید تا تغییر رنگ بده
مرحله سوم :
لوبیا هم که ۲۴ساعت خیس کردین اضافه کنین و یکم تفت بدین بعد سبزی قورمه هم اضافه کنید آب بریزید تا بپزه گوشتتون که نیم پز شد نمک بزنید و لیمو عمانی اضافه کنید روی لیمو عمانی هم با چنگال یا کارد سوراخ کنید تا عصاره لیمو به خورد خورشت بره
مرحله چهارم :
بهترین فلفل برای قورمه سبزی فلفل سیاه هست نصف قاشق چایخوری برای این مقدار بریزید آبلیمو هم در صورتی که حس کردید طعم ترشی کافی نداره اضافه کنید
مرحله پنجم :
بیست دقیقه به سرو غذا زیر قابلمه رو خاموش کنید تا روغن بیاد روی خورشت کاملا
مرحله ششم :
اگر داخل ارامپز درست کردین روی حالت اتومات از ۱۲شب بذارید تا ۱۲ظهر ببینید چ خورشتی میشه