طرز تهیه سوپ جو پرک + سوپ بلغور جو،سبزیجات

سوپ جو پرک

مواد لازم

  • 1 پیمانه جو پرک
  • 1 عدد هویج
  • کرفس یک ساقه کوچک
  • 1 عدد سیب زمینی
  • 1 عدد پیاز
  • نمک-فلفل-زردچوبه
  • 2 لیتر آب گوشت یا آب مرغ

مراحل پخت

مرحله اول :
تمام سبزیجات را ریز نگینی کرده و به همراه کمی کره تفت دهید.گوجه را رنده کرده و اضافه کنید وقتی کمی تفتخوردند جوی پرک خیس خورده را اضافه کنید به همراه ادویه ها و سپس آب مرغ یا آب گوش را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ بپزد و جا بیفتد در آخر هم جعفری خردشده را اضافه کرده و سوپ آماده است میتوانید با کمی آبلیموی تازه سرو کنید نووووش جان

 

سوپ بلغور جو،سبزیجات

مواد لازم

  • 1/2 پیمانه بلغور جو
  • 4 قاشق غذاخوری گیشنیز و جعفری تازه
  • نمک،فلفل قرمز به اندازه لازم
  • 1 عدد عصاره مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 عدد هویج
  • 1 عدد سیب زمینی
  • 1 عدد گوجه فرنگی

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا بغلور را از قبل پخته کنار میگذاریم. اول پیاز را رنده کرده و با هویج پوست گرفته شسته نگینی خرد شده+گوجه فرنگی رنده شده+سیب زمینی پوست گرفته شسته نگینی خرد شده را با 3لیوان آب و 4 قاشق غذاخوری روغن مایع را داخل زودپز ریخته و سر زودپز را بسته زیر شعله گاز را روشن میکنیم تا مواد بجوشد.

مرحله دوم :
وقتی مواد آماده شد داخل قابلمه انتقال میدهیم و بلغور جو را اضافه و هم میزنیم و زیر حرارت را متوسط میکنیم. حالا رب گوجه فرنگی را داخل تابه کوچکی همراه با 4 قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته زیر شعله گاز را روشن میکنیم نمک رو تفت میدهیم تا رنگ رب مقداری تغییر کند بعد داخل قابلمه میریزیم هم میزنیم تا رنگ سوپ خوش رنگ تر شود. عصاره مرغ را پودر کرده و همراه با نمک،فلفل قرمز داخل سوپ ریخته و مقدار فلفل را بیشتر بریزید تا سوپ تند و تیز شود.

مرحله سوم :
و در ده دقیقه آخر سبزی های خوش عطر و طعم را از قبل پاک کرده شسته مقداری خرد کرده روی سوپ ریخته تا خوشمزه تر شود و وقتی لعاب انداخت آماده است نوش جان.

Back To Top