طرز تهیه سوپ جو و قارچ مجلسی + سوپ جو هفت رنگ

سوپ جو و قارچ مجلسی

مواد لازم

  • نصف پیمانه بلغور جو
  • نصف پیمانه جو پرک(من جو دو سر پرک زدم)
  • 1/4 پیمانه ماش
  • 2 عدد هویج کوچک
  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • 100 گرم سبزی سوپ
  • 3 عدد قارچ
  • زردچوبه. فلفل سیاه.فلفل قرمز. زنجبیل. نمک
  • بال و گردن مرغ (من 10 تا گردن زدم و 5 تا بال)
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق مربا خوری پودر لیمو عمانی (نداشتید آبلیمو بزنید)

مراحل پخت

مرحله اول :
هویج را پوست کنده و رنده درشت کنید. قارچ ها را نگینی خرد کنید. ماش را از قبل خیس کنید.

مرحله دوم :
پیاز داغ کنید و هویج ها را در آن تفت دهید قارچ را اضافه و تفت دهید. ادویه ها را اضافه و تفت دهید.ماش و جو ها و مرغ را اضافه کنید و کمی آب و نمک اضافه کنید و بگذارید تا بپزد

مرحله سوم :
اواسط پخت سبزی را اضافه کنید

مرحله چهارم :
اواخر پخت پودر لیمو را اضافه کنید. گوشت بال و گردن ها را جدا کنید و ریش کنید و به سوپ اضافه کنید

مرحله پنجم :
در ظرفی رب را اضافه کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود و به سوپ اضافه کنید

مرحله ششم :
در آخر که سوپ جا افتاد نمک و ترشی سوپ را چک کنید

 

سوپ جو هفت رنگ

مواد لازم

  • 200 گرم جو پوست کنده
  • 2 عدد هویج
  • 1 لیوان نخودفرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری زرشک
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری
  • 1/2-1 فنجان آبغوره
  • 1 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 3 قاشق چایخوری نمک
  • 1/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه

مراحل پخت

مرحله اول :
جو را شسته و ۹۰ دقیقه با آب بپزد (هی باید چک کنیم اگه آب خواست اضافه کنیم) رب گوجه و ادویه ها را میزنیم

مرحله دوم :
هویج ها را نگینی خرد کرده اضافه میکنیم یک ساعت میپزد

مرحله سوم :
نخود فرنگی ها و آب را اضافه میکنیم ۴۰ دقیقه می پزد

مرحله چهارم :
جعفری و زرشک و آبغوره اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه میپزد و سوپ آماده است

Back To Top