سوپ جو و قارچ مجلسی
مواد لازم
- نصف پیمانه بلغور جو
- نصف پیمانه جو پرک(من جو دو سر پرک زدم)
- 1/4 پیمانه ماش
- 2 عدد هویج کوچک
- 2 عدد پیاز بزرگ
- 100 گرم سبزی سوپ
- 3 عدد قارچ
- زردچوبه. فلفل سیاه.فلفل قرمز. زنجبیل. نمک
- بال و گردن مرغ (من 10 تا گردن زدم و 5 تا بال)
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق مربا خوری پودر لیمو عمانی (نداشتید آبلیمو بزنید)
مراحل پخت
مرحله اول :
هویج را پوست کنده و رنده درشت کنید. قارچ ها را نگینی خرد کنید. ماش را از قبل خیس کنید.
مرحله دوم :
پیاز داغ کنید و هویج ها را در آن تفت دهید قارچ را اضافه و تفت دهید. ادویه ها را اضافه و تفت دهید.ماش و جو ها و مرغ را اضافه کنید و کمی آب و نمک اضافه کنید و بگذارید تا بپزد
مرحله سوم :
اواسط پخت سبزی را اضافه کنید
مرحله چهارم :
اواخر پخت پودر لیمو را اضافه کنید. گوشت بال و گردن ها را جدا کنید و ریش کنید و به سوپ اضافه کنید
مرحله پنجم :
در ظرفی رب را اضافه کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود و به سوپ اضافه کنید
مرحله ششم :
در آخر که سوپ جا افتاد نمک و ترشی سوپ را چک کنید
سوپ جو هفت رنگ
مواد لازم
- 200 گرم جو پوست کنده
- 2 عدد هویج
- 1 لیوان نخودفرنگی
- 2 قاشق غذاخوری زرشک
- 2 قاشق غذاخوری جعفری
- 1/2-1 فنجان آبغوره
- 1 قاشق چای خوری زردچوبه
- 1 قاشق چای خوری پودر سیر
- 3 قاشق چایخوری نمک
- 1/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
مراحل پخت
مرحله اول :
جو را شسته و ۹۰ دقیقه با آب بپزد (هی باید چک کنیم اگه آب خواست اضافه کنیم) رب گوجه و ادویه ها را میزنیم
مرحله دوم :
هویج ها را نگینی خرد کرده اضافه میکنیم یک ساعت میپزد
مرحله سوم :
نخود فرنگی ها و آب را اضافه میکنیم ۴۰ دقیقه می پزد
مرحله چهارم :
جعفری و زرشک و آبغوره اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه میپزد و سوپ آماده است