سوپ جو و کدو حلوایی
مواد لازم
- 1/2 پیمانه سر خالی جو دوسر پرک یا جو پرک
- 1/2 سینه مرغ
- 1 پیمانه استاک مرغ
- 2 عدد پیاز درشت
- 1 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
- 100 گرم کدو حلوایی(½ پیمانه سرخالی پوره)
- 1 تا (2 قاشق غذاخوری) فلفل دلمه (من زرد زدم)
- 2 عدد هویج متوسط
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 حبه سیر
- 5 قاشق غذاخوری جعفری ساتوری (من 3 قاشق اسفناج زدم)
- زردچوبه. فلفل سیاه. فلفل قرمز. زنجبیل
- آب و نمک و روغن و آبلیمو
مراحل پخت
مرحله اول :
۱ عدد پیاز و هویج را خرد کنید و همراه سینه مرغ و نمک و آب بپزید. بعد سینه مرغ را ریش ریش کنید. اگر استاک ندارید همین آب مرغ را بگذارید کمی بماند و به سوپ اضافه کنید
مرحله دوم :
هویج و گوجه فرنگی و سیب زمینی را جدا گانه رنده کنید.
مرحله سوم :
پیاز داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید. بعد گوجه فرنگی را تفت دهید بعد ادویه ها را تفت دهید. همه سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد در حدی که کدو حلوایی نرم شود بعد میکس کنید.
مرحله چهارم :
سینه مرغ و جو را اضافه کنید تا جو هم بپزد زیاد طول نمی کشد چون پرک شده است. در آخر سبزی را اضافه کنید تا کمی بپزد. نمک و آبلیمو را در انتها به اندازه کنید
سوپ جو
مواد لازم
- نصف لیوان جو
- 1/3 قاشق چ نمک
- 1 قاشق چ آبلیمو
- 1/5 قاشق چ پودر فلفل قرمز
- ۳ و نیم قاشق غ شیر
- ۲ قاشق م سر صاف کره
- 1 قاشق مرباخوری روغن مایع
- 15 لیوان آب
- نصف پیاز کوچک
- 1/3 هویج بزرگ
- زردچوبه بمیزان دلخواه
- در صورت تمایل،جعفری خشک یا تازه به مقدار مناسب
مراحل پخت
مرحله اول :
هویج و پیاز را پوست کنید و رنده نمایید.جو را آب بکشید.سپس جو را با بقیه مواد در دیگ بریزید. بعد که مایع داغ شد آن را به هم بزنید و بگذارید حدود دو ساعت ونیم، روی حرارت وسط،با درب نیمه باز بجوشد،چند بار، در اواسط باز هم سوپ را به هم بزنید، آخر نظارت کنید نه آبکی باشد و نه غلیظ.اگر جعفری خشک می ریزید نه ولی اگر جعفری تازه می ریزید باید مقدار مختصری بعنوان دکوراتیو با ساقه روی سوپ قرار بگیرد.