دستور پخت سوپ جو و کدو حلوایی

سوپ جو و کدو حلوایی

مواد لازم

  • 1/2 پیمانه سر خالی جو دوسر پرک یا جو پرک
  • 1/2 سینه مرغ
  • 1 پیمانه استاک مرغ
  • 2 عدد پیاز درشت
  • 1 عدد سیب زمینی متوسط
  • 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • 100 گرم کدو حلوایی(½ پیمانه سرخالی پوره)
  • 1 تا (2 قاشق غذاخوری) فلفل دلمه (من زرد زدم)
  • 2 عدد هویج متوسط
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 حبه سیر
  • 5 قاشق غذاخوری جعفری ساتوری (من 3 قاشق اسفناج زدم)
  • زردچوبه. فلفل سیاه. فلفل قرمز. زنجبیل
  • آب و نمک و روغن و آبلیمو

مراحل پخت

مرحله اول :
۱ عدد پیاز و هویج را خرد کنید و همراه سینه مرغ و نمک و آب بپزید. بعد سینه مرغ را ریش ریش کنید. اگر استاک ندارید همین آب مرغ را بگذارید کمی بماند و به سوپ اضافه کنید

مرحله دوم :
هویج و گوجه فرنگی و سیب زمینی را جدا گانه رنده کنید.

مرحله سوم :
پیاز داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید. بعد گوجه فرنگی را تفت دهید بعد ادویه ها را تفت دهید. همه سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد در حدی که کدو حلوایی نرم شود بعد میکس کنید.

مرحله چهارم :
سینه مرغ و جو را اضافه کنید تا جو هم بپزد زیاد طول نمی کشد چون پرک شده است. در آخر سبزی را اضافه کنید تا کمی بپزد. نمک و آبلیمو را در انتها به اندازه کنید

سوپ جو قرمز مجلسی

 

سوپ جو

مواد لازم

  • نصف لیوان جو
  • 1/3 قاشق چ نمک
  • 1 قاشق چ آبلیمو
  • 1/5 قاشق چ پودر فلفل قرمز
  • ۳ و نیم قاشق غ شیر
  • ۲ قاشق م سر صاف کره
  • 1 قاشق مرباخوری روغن مایع
  • 15 لیوان آب
  • نصف پیاز کوچک
  • 1/3 هویج بزرگ
  • زردچوبه بمیزان دلخواه
  • در صورت تمایل،جعفری خشک یا تازه به مقدار مناسب

مراحل پخت

مرحله اول :
هویج و پیاز را پوست کنید و رنده نمایید.جو را آب بکشید.سپس جو را با بقیه مواد در دیگ بریزید. بعد که مایع داغ شد آن را به هم بزنید و بگذارید حدود دو ساعت ونیم، روی حرارت وسط،با درب نیمه باز بجوشد،چند بار، در اواسط باز هم سوپ را به هم بزنید، آخر نظارت کنید نه آبکی باشد و نه غلیظ.اگر جعفری خشک می ریزید نه ولی اگر جعفری تازه می ریزید باید مقدار مختصری بعنوان دکوراتیو با ساقه روی سوپ قرار بگیرد.

Back To Top