مواد لازم
- 2 لیوان آرد قنادی
- 2 لیوان آب
- 2 لیوان شکر
- 1/2 لیوان گلاب
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ
- 1/2 قاشق چایخوری پودر هل
- 200 گرم (1 لیوان) مخلوطی از روغن مایع و روغن جامد
مراحل پخت
مرحله اول :
برای درست کردن حلوا همیشه اول میریم سراغ شربت بعد آرد رو تفت داده الک می کنیم و کنار میزاریم برای شربت : آب و شکر و پودر هل و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم بعد از اینکه شکر درون شربت حل شد و یکی دو قل زد گلاب رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم. حالا میریم سراغ آرد : آرد رو داخل ماهیتابه میریزیم و حدود ۲۰ دقیقه خوب تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن تغییر نکند. بعد آردو الک می کنیم
مرحله دوم :
حالا آرد الک شده رو دوباره داخل ماهیتابه میریزیم و مخلوط روغن ها رو بهش اضافه میکنیم و دوباره همراه با روغن ها تفت میدهیم
مرحله سوم :
اگه بخواین حلوا رو دو رنگ سرو کنید اونو به دو قسمت تقسیم میکنیم بعد به نصف حلوا دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو اضافه میکنیم. البته من از همون ابتدا آرد تفت داده شده رو نصف کردم و بهش پودر کاکائو اضافه کردم
مرحله چهارم :
شربت رو در چند مرحله اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا حالا وسط تابه جمع شود اگه قصد دارید حلواتونو روی نون بزارید کمی شل تر بردارید و همونطور که گرم هست روی نان بکشید چون اگه سفت بشه کار مشکل میشه بعد یه نون دیگه روی اون میزاریم و یه جسم سنگین میزاریم تا بهم بچسبم و چند ساعت توی یخچال قرار میدیم بعد به شکل دلخواه برش می زنیم
مرحله پنجم :
نکات : برای ریختن حلوا روی نان میکادو حل ا رو شل تر بردارید اگه بخواین حلوا رو ماسوره بزنید باز باید حلوا رو شل تر بردارید اما اگه بخوایین قالب بزنید و یا در سینی سرو کنید باید اجازه بدین که کاملا آب آن کشیده شود و حلوا در وسط تابه جمع شود.
مرحله ششم :
من کمی شکلات بن ماری کردم و توی قیف ریختم و روشون خط انداختم و پودر نارگیل رنگی پاشیدم نووش جوونتون مهربوونا