تاثیر ویتامین ای در افراد چاق

افراد چاق باید ویتامین E بیشتری مصرف کنند

طبق مطالعه اخیر، افراد چاق مبتلا به سندروم متابولیک با مشکل کمبود ویتامین E مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر،
مطالعه اخیر محققان دانشگاه ایالتی اورگن آمریکا نشان می دهد که افراد چاق
به میزان بیشتری ویتامین E نیاز دارند چراکه وزن آنها و سایر مشکلات شان
موجب افزایش استرس اکسایشی در آنها می شود، و همین مشکلات با مصرف ویتامین E
کاهش می یابد.

به گفته محققان این پژوهش، افرادی که به شدت مبتلا به کمبود ویتامین E
هستند، در معرض ابتلا به طیف گسترده ایی از بیماری های مرتبط با سندروم
متابولیسم، از جمله بیماری قلبی، دیابت، آلزایمر و سرطان هستند.

به لحاظ تئوری، افراد چاق باید دارای ویتامین E زیادی باشند، چراکه این
ویتامین از جمله ریزمغذی های حلال در چربی است، اما تحقیقات جدید عکس این
مسئله را نشان می دهد.

نتیجه مطالعه نشان می‌دهد اگرچه گردش ویتامین E‌ در جریان خون ممکن است
بالا باشد اما در افراد چاق این ریزمغذی‌های حیاتی راه خود را به بافت‌هایی
که به آنها نیاز دارند، پیدا نمی‌کنند.

دکتر «مارت ترابر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «چربی موجب
تولید اکسیدان هایی می شود که بر افزایش استرس متابولیک تاثیر دارند.
ویتامین E، به همراه ویتامین C و برخی آنتی اکسیدان های دیگر، از مواد
طبیعی کنترل کننده استرس اکسایشی هستند.»

به گفته وی، منطقی ترین شیوه، داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم، حتی
در زمان کاهش وزن، است، بدین ترتیب که با در نظر گرفتن دریافت روزانه ۱۰۰
درصد مولتی ویتامین های مورد نیاز بدن، میزان مجاز مصرف ویتامین E ۱۵
میلیگرم در روز است.



تاثیر ویتامین ای در افراد چاق

آیا می دانسنتید ویتامین ای یک ویتامین ضروری
برای افراد چاق محسوب می شود و کسانی که دارای اضافه وزن هستند بیشتر به
آن احتیاج دارند ناتوانی بدن افراد چاق در جذب این ویتامین موجب کاهش آن در
بدن آن ها می شود

پزشکان می‌گویند که افراد چاق به ویتامین E بیشتری نیاز دارند.

افراد چاق مبتلا به سندرم متابولیک در عین حال که در جذب ویتامین E مشکل
دارند، حجم کمتری از این ویتامین را دریافت می‌کنند. آنان به دلیل وزن بالا
و مشکلات دیگری که موجب افزایش استرس اکسیداتیو می‌شود به مقدار بیشتری از
این ویتامین نیاز دارند چون وجود چنین مشکلاتی باعث می‌شود جذب ویتامین E
‌در بدن آنها کاهش یابد.

در پی این مطالعه، متخصصان دانشگاه دولتی اورگن آمریکا تاکید کردند که به
احتمال زیاد تعداد قابل توجهی از مردم این کشور دچار کمبود ویتامین E هستند
که این کمبود می‌تواند طیف وسیعی از بیماری‌های شناخته شده مرتبط با سندرم
متابولیک همچون بیماری‌های قلبی، دیابت، آلزایمر و سرطان را تشدید کند.
برخی از یافته‌های به دست آمده در این مطالعه دور از انتظار بود چرا که
ویتامین E قابل حل در چربی است و باید در افراد مبتلا به اضافه وزن که به
میزان زیادی از غذاهای چرب مصرف دارند در سطح بیشتری موجود باشد.

نتیجه مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان می‌دهد اگرچه
گردش ویتامین E‌ در جریان خون ممکن است بالا باشد اما در افراد چاق این
ریزمغذی‌های حیاتی راه خود را به بافت‌هایی که به آن‌ها نیاز دارند، پیدا
نمی‌کنند.

به گزارش ساینس دیلی، ویتامین E با لیپیدها یا چربی‌های پیدا شده در خون
همراه است اما مشخص شد بافت‌های بدن افراد چاق دریافت برخی از این لیپیدها
را به دلیل دارا بودن میزان چربی کافی نمی‌پذیرند و در این فرآیند ویتامین E
هم پذیرفته نمی‌شود. بنابراین از آنجا که بافت‌های بدن با استرس اکسیداتیو
جدی روبرو هستند رساندن ویتامین E به آن‌ها با مشکل روبرو می‌شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top