طرز تهیه آش بادمجان
آش بادمجان
بامجان 5 عدد . سیر 10 حبه . عدس 2 لیوان . پیاز 2 عدد . آرد 2 قاشق غذاخوری
کشک 1 لیوان . آب گوشت 4 لیوان . پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه : بادمجان ها
را پوست بکنید و خرد کنید سپس روی بامجان ها نمک بپاشید و 10 دقیقه در
یخچال استراحت دهید تا رطوبت اضافی اش خارج شود ، بادمجان ها را با آب سرد
ابکشی کنید سپس بادمجان ها و سیرهای رنده شده را با مقداری روغن سرخ کنید.
عدس را از شب قبل خیس دهید ، عدس را
با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود ( اگر
آب گوشت ندارید میتوانید از 4 لیوان آب مخلوط با عصاره گوشت استفاده کنید
).
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت
دهید تا نرم و طلایی شود سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد
تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود.
مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با
بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد ( در
اواخر پخت کشک را اضافه کنید ) ، پس از پخت با کشک و پیاز داغ آش را تزیین و
سرو کنید.
نکته ها :
دقت کنید که غلظت این آش همانند عدسی است ، اگر در طول پخت آب کم بود
میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ شدن خوب له
کنید تا در داخل آش مشخص نباشند.
طرز تهیه انچیلادا (مکزیک)
انچیلادا ( مکزیک )
نان ترتیلا 10 عدد . پیاز 1 عدد . سیر 2 حبه . گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان . فلفل دلمه ای 1 عدد
خامه ترش 1 لیوان . پنیر چدار رنده شده 1 لیوان . پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.
داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و
روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا
گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).
پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم
مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل
ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و
سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه
فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل
را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.
سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش
کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ،
ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید
تا انچیلادا آماده شود.
نچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.