آشنایی با روش تهیه ساندویچ مرغ
ساندویچ بزرگ مرغ
مواد لازم برای تهیه ساندویچ بزرگ مرغ
گوجه فرنگی چهار عدد متوسط
کاهو 150 گرم
سینه کامل مرغ دو عدد
پیاز چهار عدد
روغن نصف فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
نان ساندویچی شش عدد بزرگ
با این مقدار مواد لازم به اندازه 6 ساندویچ بزرگ از ” ساندویچ مرغ “خواهیم داشت.
چهار عدد گوجه فرنگی متوسط (معادل 250 گرم)، نصف فنجان روغن (حدود 50 گرم)
شش
عدد نان ساندویچی بزرگ (مگ دونالد) جمعاً حدود 450 گرم نان در یک بشقاب
میوه خوری قرار دارد، چهار عدد پیاز متوسط (جمعاً معادل 400 گرم)
دو عدد سینه کامل مرغ معادل دو کاسه ماست خوری سرپر سینه خرد کرده (معادل 800 گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری زعفران
150 گرم کاهو پاک کرده (معادل ده برگ کاهو)
طرز تهیه ساندویچ بزرگ مرغ
دو
عدد سینه کامل مرغ را با دو پیاز متوسط و کمی نمک، آبپز میکنیم. تا مرغ
پخته شود و آب آن نیز بخار شده، به خورد مرغ برود. سپس پیاز پخته شده را
دور میریزیم و مرغ پخته شده را خرد میکنیم.
دو عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ میکنیم. سپس مرغ خرد شده و زعفران آب کرده را اضافه میکنیم. تفت میدهیم.
نان
ساندویچیهای گرد بزرگ را برش داده، لای هر کدام مرغ تفت داده شده، گوجه
فرنگی و کاهو خرد شده قرار میدهیم. ساندویچ مرغ آماده میباشد.
نوش جان
مقدار کالری موجود در یک ساندویچ بزرگ مرغ 530 کیلو کالری میباشد.
ساندویچ کوچک مرغ
مواد لازم برای تهیه ساندویچ کوچک مرغ
گوجه فرنگی سه عدد متوسط
کاهو 150 گرم
سینه کامل مرغ دو عدد
پیاز چهار عدد
روغن نصف فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
نان ساندویچی هشت عدد کوچک
با این مقدار مواد لازم به اندازه 8 ساندویچ کوچک از ” ساندویچ مرغ “خواهیم داشت.
سه عدد گوجه فرنگی متوسط یا دو عدد گوجه فرنگی بزرگ (معادل 200 گرم)، نصف فنجان روغن (حدود 50 گرم)
هشت
عدد نان ساندویچی کوچک (نان گرد یا دراز) جمعاً حدود 350 گرم نان در یک
بشقاب میوه خوری قرار دارد، 150 گرم کاهو پاک کرده (معادل ده برگ کاهو)
دو عدد سینه کامل مرغ معادل دو کاسه ماست خوری سرپر سینه خرد کرده (معادل 800 گرم)، چهار عدد پیاز متوسط (جمعاً معادل 400 گرم)
یک چهارم قاشق چای خوری زعفران
طرز تهیه ساندویچ کوچک مرغ
دو
عدد سینه کامل مرغ را با دو پیاز متوسط و کمی نمک، آبپز میکنیم. تا مرغ
پخته شود و آب آن نیز بخار شده، به خورد مرغ برود. سپس پیاز پخته شده را
دور میریزیم و مرغ پخته شده را خرد میکنیم.
دو عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ میکنیم. سپس مرغ خرد شده و زعفران آب کرده را اضافه میکنیم. تفت میدهیم.
نان
ساندویچیهای کوچک را برش داده، لای هر کدام کاهو خرد شده، مرغ تفت داده
شده و گوجه فرنگی لغزه شده قرار میدهیم. ساندویچ مرغ آماده میباشد.
نوش جان
مقدار کالری موجود در یک ساندویچ کوچک مرغ 375 کیلو کالری میباشد.
طرز تهیه ساندویچ مرغ(شاورما)
ساندویچ خوشمزه و فوق العاده ساده ای که نیم ساعته آماده می شود و مناسب پیک نیک آخر هفته با خانواده است.
مواد لازم
مرغ پخته شده خرد شده :1 عدد
پیاز قرمز :2 عدد
سیب زمینی سرخ شده :2 عدد
خیار شوربه مقدار کافی
گوجه فرنگی :1 عدد
نان ساندویچی=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ساندویچ
ارده سفید :4 قاشق غذاخوری
ماست :1 لیوان
آب :2/1 لیوان
سیر :5 حبه
نمک :1 قاشق غذاخوری
سس مایونز :4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا
مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت
ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می
کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته
شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی
شود. مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با
هم مخلوط می کنیم. اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل آن را با
مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده
را روی مرغ می گذاریم.
طرز تهیه سس
تمام
مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه
سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می کنیم و
خوب بهم می زنیم.