آموزش پوست کندن و برش زدن آناناس

 

آناناس نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است. بزرگی آن ۱–۱٫۵ متر و بزرگی برجستگی روی آن تا ۳۰–۱۰۰ سانتیمتر است. این میوه نوعی میوه چندگانه است.

این گیاه بومی دائمی ناحیه گرمسیری قارهٔ آمریکا است. میوه‌های خاردار و مطبوعی دارد؛ و در کوبا، پورتوریکو و هاوایی از نظر محصول، آناناس در رتبه اول قرار داد. آب و میوهٔ گوشت این میوه را به مقدار زیاد کنسرو می‌کنند همچنین در جزایر فیلیپین از برگ‌های خاردار آن رشته‌هایی به دست می‌آید که با آن پارچه می‌بافند.

 

در تصاویر زیر نحوه پوست کندن آناناس را ببینید :

مرحله ۱: یک آناناس که روی پوست آن شبیه به چشم است را انتخاب کنید. به دنبال آناناس‌هایی باشید که بیشتر زرد باشند. هرچه آناناس زردتر باشد شیرین‌تر خواهد بود

مرحله ۱: یک آناناس که روی پوست آن شبیه به چشم است را انتخاب کنید. به دنبال آناناس‌هایی باشید که بیشتر زرد باشند. هرچه آناناس زردتر باشد شیرین‌تر خواهد بود

مرحله ۲: سر و ته آناناس را برش دهید
 مرحله ۲: سر و ته آناناس را برش دهید
مرحله ۳: پوست آن را برش دهید 
مرحله ۳: پوست آن را برش دهید 
مرحله ۴: آناناس را از وسط نصف کنید
مرحله ۴: آناناس را از وسط نصف کنید
مرحله ۵: هر قسمت آن را دوباره از وسط نصف کنید
مرحله ۵: هر قسمت آن را دوباره از وسط نصف کنید
مرحله 6: هسته‌ی آن را جدا کنید
مرحله ۶: هسته‌ی آن را جدا کنید
مرحله 7: هر قسمت آناناس را از سمتی که صاف است روی تخته برش قرار دهید که راحت‌تر بتوانید هسته‌ی آن را جدا کنید
مرحله ۸: هر قسمت آناناس را از سمتی که صاف است روی تخته برش قرار دهید که راحت‌تر بتوانید هسته‌ی آن را جدا کنید
مرحله 8: هر قسمت از آناناس را به 2 یا سه قسمت تقسیم کنید سپس هرکدام را به تکه‌های کوچکتری تقسیم کنید
مرحله ۹: هر قسمت از آناناس را به 2 یا سه قسمت تقسیم کنید سپس هرکدام را به تکه‌های کوچکتری تقسیم کنید
مرحله 9:می‌توانید آناناس‌های خرد شده‌تان را تا یک بسته‌بندی کنید و تا یک هفته در یخچال نگه دارید
مرحله ۱۰: می‌توانید آناناس‌های خرد شده‌تان را تا یک بسته‌بندی کنید و تا یک هفته در یخچال نگه دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top