سس تارتار

سس تارتار

سس

 

سس تارتار

 

سس مایونز 1 لیوان  .  خیار شور خرد شده 1 لیوان  .  سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو 1 قاشق چایخوری  .  شکر 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری  .  نمک مقدار لازم

 

سس

 

طرز تهیه : سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، شکر ، پیاز خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

 

سس

 

خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید ، سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا سرو کنید.

 

نکته ها : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و … مناسب است ، سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.



طرز تهیه سس ماداگاسکار

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه

مواد لازم : برای 4 نفر

کره 1 قاشق سوپخوری
 سس گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
خردل  1 قاشق چایخوری
 دانه فلفل (فلفل ماداگاسکار، مخلوط) 3 قاشق سوپخوری
 خامه 250 میلی لیتر

 

طرز تهیه :
1. کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
2. سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
3. به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
4. خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.

 

درست کردن سس ماداگاسکار, نحوه پخت سس ماداگاسکار, طرز تهیه سس ماداگاسکار

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top