سوءهاضمه، زخم‌هاي گوارشي و سرطان ارمغان «جوهر قند» در نان

سوءهاضمه، زخم‌هاي گوارشي و سرطان ارمغان «جوهر قند» در نان


 مديرکل
آزمايشگاه‌هاي مرجع سازمان غذا و دارو خطرات ناشي از مصرف جوهر قند در
برخي از نانوايي‌ها را تشريح و نسبت به اين اقدامات مضر سلامت هشدار داد.
به گزارش ايسنا، دکتر حسين رستگار در اين باره گفت: در برخي نانوايي‌ها با
هدف مشتري‌پسند کردن نان و اينکه آنرا سفيدتر، نرم‌تر و به اصطلاح
ورآمده‌تر عرضه کنند، از جوهر قند يا بلانکت استفاده مي‌کنند.

اين درحاليست که اين ماده بشدت مضر سلامت است؛
چراکه جوهر قند پس از ورود به بدن مي‌تواند موجبات تخريب پرزها و آنتي
اکسيدان دستگاه گوارشي را فراهم آورد. وي افزود: در صورت مصرف اين ماده،
مصرف کننده دچار سوءهاضمه و زخم‌هاي گوارشي مي‌شود و علاوه بر آن در کنار
عوامل ديگر، ريسک ابتلا به سرطان دستگاه گوارشي نيز افزايش مي‌يابد. بنابر
اعلام روابط عمومي‌سازمان غذا و دارو، وي با اشاره به توسعه کارخانه‌هاي
توليد نان‌هاي صنعتي به عنوان مراکز تحت نظارت سازمان غذا و دارو که داراي
صلاحيت‌هاي ضابطه‌مند هستند، افزود: در راستاي طرح بررسي نانوايي‌هاي کشور و
سنجش ميزان جوهر قند آنها، تصميمات نظارتي جدي‌تر اخذ شده است. بنابراين
اميدواريم با اختيارات بيشتري که بدست مي‌آوريم بتوانيم نظارت‌هاي دقيق‌تري
بر آنها داشته باشيم. رستگار در پايان با تاکيد بر اينکه در معاونت‌هاي
بهداشتي با گواهي‌هاي سلامتي که براي نانواها صادر مي‌شود و نيز اقداماتي
که اصناف مرتبط در زمينه‌هاي نظارتي انجام مي‌دهند، گام‌هاي مناسبي در اين
زمينه برداشته شده است، خاطر‌نشان کرد: از آنجا که نانوايي‌هاي سنتي از
تعدد و حجم بالايي حتي در نقاط دور افتاده برخوردارند، نياز به نظارت‌ها به
مراتب بيشتر نبست به آنچه تاکنون بوده، است.



استرس عامل گسترش تومور سرطانی است

کارشناسان استرالیایی دریافته‌اند که بین سطح بالای استرس و گسترش تومورهای سرطانی به بخش‌های مختلف بدن ارتباط وجود دارد.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این
بررسی آمده است، تاثیرات روان شناختی استرس می‌تواند موجب آن شود که
سلول‌های سرطانی تکثیر شده و به دیگر بخش‌های بدن گسترش یابد.

تاکنون این نظریه که استرس بر افزایش شانس زنده ماندن مبتلایان به بیماری‌های کشنده تاثیر می‌گذارد توسط متخصصان ثابت نشده بود.

متخصصان استرالیایی با مطالعه روی موش‌های آزمایشگاهی و مشاهده میزان
آدرنالین بدن آنها دریافتند که این ماده شیمیایی تاثیر مخربی بر حیوانات
مبتلا به سرطان می‌گذارد و موجب افزایش سایز رگ‌های لنفی بر اثر عبور میزان
بیشتری جریان مایع از داخل آنها می‌شود. با افزایش جریان لنف، بیماری
منتقل شده و گسترش آن را به دنبال خواهد داشت.

دکتر «کارولین لی»، یکی از متخصصان این مطالعه گفت: استرس مزمن سیستم عصبی
سمپاتیک را فعال کرده و بر عملکرد سیستم لنفاوی تاثیر گذاشته و در نتیجه
سلول‌های سرطانی را گسترش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، پزشکان استرالیایی اظهار داشتند: یافته به دست
آمده حاکیست توقف اثرات استرس به منظور پیشگیری از گسترش تومورهای سرطانی
از طریق مجراهای لنفی می‌تواند جهت بهبود مبتلایان به سرطان موثر باشد.



ویدیو : سوءهاضمه، زخم‌هاي گوارشي و سرطان ارمغان «جوهر قند» در نان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter