میلی لیتر

تبدیل واحدهای اندازه گیری به یکدیگر

دراندازه گیری مواد اولیه ، با  سه واحد سرو کارداریم :

پیمانه ها و قاشق ها

واحد های حجم

واحد های وزن

تو
دستوراتی که دراین وبلاگ می نویسم اکثرا از واحد های اول استفاده میکنم ولی
ممکنه به دستوراتی بر بخورید که واحد های دیگه ای دراون ها به کار رفته
باشند ، با استفاده از این پست به راحتی میتونید اونها رو به هم تبدیل
کنید.

 

نکته :
توجه داشته باشید با توجه به چگالی مواد و اندازه بلورهای اونها وزنشون هم
متفاوت میشه به این معنی که مثلا” یک پیمانه شکر لزوما” با یک پیمانه آرد
هم وزن نخواهد بود.

واحد های وزنWeight

یک تن برابر با ۱۰۰۰ کیلوگرم

یک کیلو گرم برابر با ۱۰۰۰ گرم

یک مثقال برابر با ۴/۷ گرم

یک پوند برابر با۴۵۳/۵۶ گرم

یک سیر برابر با ۷۵ گرم

یک اونس برابر با ۲۸/۳۵ گرم

 

واحد های حجمVolume

هرگالن یا بشکه آمریکائی برابر با ۳/۷۸ لیتر

هرگالن یا بشکه انگلیسی برابر با ۴/۵۵ لیتر

هرلیتر برابر با ۱۰۰۰ سانتی متر مکعب است

وازه های سانتی متر مکعب cm3 ، میلی لیتر و سی سی cc معادل هم میباشند.

 

تبدیل واحد های مختلف مواد اولیه آشپزی به یکدیگر

 

یک پیمانه آرد برابر با ۱۰۰ گرم

یک پیمانه پودر قندبرابر با ۱۲۵ گرم

یک پیمانه شکر : برابر با ۱۵۰ گرم

یک پیمانه روغن مایع برابر با ۱۵۰ گرم

یک پیمانه روغن جامد یا کره برابر با ۱۵۰ گرم

 

تبدیل واحد وزن به واحد حجم

۲۰ اونس (۱ پاینت انگلیسی) اندکی بیشتر از نیم لیتر است. تقریبا ۵۷۵ می لیترانگلیسی معادل متریک

۱ اونس : ۲۵ می لیتر
۲ اونس : ۵۰ میلی لیتر
۳ اونس : ۷۵ میلی لیتر
۴ اونس : ۱۰۰ – ۱۲۵ میلی لیتر
۵ اونس : ۱۵۰ میلی لیتر
۶ اونس : ۱۷۵ میلی لیتر
۷ اونس : ۲۰۰ میلی لیتر
۸ اونس : ۲۲۵ میلی لیتر
۹ اونس : ۲۵۰ میلی لیتر
۲/۱ پاینت یا ۱۰ اونس : ۲۷۵ – ۳۰۰ میلی لیتر
۱ پاینت یا ۲۰ اونس : ۵۷۵ – ۶۰۰ میلی لیتر
۳۵ اونس : ۱۰۰۰ میلی لیتر (۱ لیتر)
یک لیتر برابر است با ۱۰۰۰ میلی لیتر , ۱۰۰ سانتی لیتر و ۱۰ دسی لیتر

میلی لیتر به پیمانه (میلی لیترcc = ml سی سی)

۱۰۰ میلی لیتر = ۴/۱ پیمانه
۲۰۰ میلی لیتر = ۴/۳ پیمانه
۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه
۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه
۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه
۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه
۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه
۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه
۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه

میلی لیتر به لیتر

۲۵۰ میلی لیتر = ۴/۱ لیتر
۵۰۰ میلی لیتر = ۲/۱ لیتر
۷۵۰ میلی لیتر = ۴/۳ لیتر
۱۰۰۰ میلی لیتر = ۱ لیتر

لیوان به گرم

یک لیوان آرد برابر است با ۱۵۰ گرم
یک لیوان شکر برابر است با ۲۳۰ گرم
یک لیوان کشمش برابر است با ۱۸۰ گرم
یک لیوان پودر قند برابر است با ۱۶۰ گرم
یک لیوان پودر نارگیل برابر است با ۹۰ گرم
یک لیوان روغن مایع برابر است با ۲۲۰ گرم
یک لیوان ماست برابر است با ۲۰۰ گرم

 

قاشق غذاخوری به گرم

یک قاشق غذا خوری آرد برابر است با ۱۰ گرم
یک قاشق غذا خوری شکر برابر است با ۱۲ گرم
یک قاشق غذا خوری پودر قند برابر است با ۱۰ گرم
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برابر است با ۷ گرم

شیر پاستوریزه ۱۲۰ میلی لیتر ( سی سی )‌ معادل نصف لیوان معمولی

 

 

پیمانه ها

 

یک پیمانه اندازه گیری :یک چهارم لیتر
یک پیمانه : ۲۵۰ میلی لیتر
نصف پیمانه :۱۲۵ میلی لیتر
یک سوم پیمانه : ۸۰ میلی لیتر
یک قاشق غذاخوری :۱۵ میلی لیتر
یک قاشق چایخوری :۵ میلی لیتر
نصف قاشق چایخوری :۵/۲ میلی لیتر
یک چهارم قاشق چایخوری:۵/۱ میلی لیتر

 

اندازه برخی مواد اولیه

۵ عدد تخم مرغ: یک پیمانه
یک قاشق غذا خوری روغن:۲۰ گرم
یک پیمانه خامه نزده : ۲ پیمانه خامه زده شده است.

یک ورق ژلاتین برابر یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین است.
یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر ۳ گرم است.

اندازه مواد با قاشق غذاخوری

روغن:۲۰ گرم
ماست:۲۵ گرم
خامه :۲۵ گرم
شکر :۲۰ گرم
آرد سفید:۱۵ تا ۲۰ گرم
پودر کاکائو : ۱۰ گرم
پودر نارگیل،بادام،گردو،فندق پودر شده:۲۰ گرم
گردو یا بادام یا فندق خرد شده:۱۵ گرم
عسل : ۳۰ گرم
کره :۲۰ گرم
خمیر مایه : ۱۰ گرم
پودر قند: ۱۵ گرم
آرد ذرت: ۱۵ گرم
پودر ژلاتین :۱۵ گرم



کرپ رول سبز با اسفناج

کرپ رول سبز با اسفناج

banner132014171

کرپ رول سبز با اسفناج

مواد لازم :

کرپ ساده یا کرپ اسفناج

انواع کرپ در سفره خونه

پنیرخامه ای یا روکوتا

 

برگ سبز برای تزیین

طرز تهیه :

موادلازمبرای هیه کرپ اسفناج :  سه فنجان ارد , يك و يك دوم ق چ بكينگ
پودر , يك ق چ نمك , چهارق غ روغن , يكصدوسي و يك گرم اسفناج ! , سه چهارم
فنجان شيرگرم . طرز تهيه: داخل ظرفي موادخشك رامخلوط ميكنيم و روغن رااضافه
ميكنيم داخل بلندر اسفناج وشيرراميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم تامايع يكدستي
بدست بياد و به ظرف ارداضافه ميكنيم اگرخميرچسبنده بود كم كم ارداضافه
ميكنيم حين ورز دادن و حدود هفت دقيقه ورز ميديم تا خميريكدست تشكيل بشه
روشو با سلفون ميپوشونيم مدت سي دقيقه ميزاريم يخچال بعدازيخچال خارج
مبكنيم خمير را قسمت ميكنيم و چونه ميگيريم خميرها راباوردنه نازك نازك
ميكنيم ميزاريم داخل ظرف نچسب روي حرارت ملايم سي ثانيه زمان كافي است
ميزاريم خنك بشه .

اکنون کرپ ها آماده اند و ميتونيم با پنيرريكوتا پر کنیم و با نعنا تزیین و با گوجه فرنگي و …. سروكنيم .


    ویدیو : میلی لیتر
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b