طرز تهیه ی انواع زله

دسر ژله ای – طرز تهیه دسر ژله انار یاقوتی

دسر ژله انار یاقوتی

 

بنا به گزارش آکاایران : ژله آلوورا ۱ بسته  .  ژله انار ۱ بسته  .  دانه انار ۱ لیوان  .  خامه ۱۰۰ گرم

 

,دسر,ژله,انار,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

طرز تهیه : پودر ژله آلوورا را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ و ۱/۲ لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود ، دانه های انار را داخل قالب بریزید و نصف ژله آلوورا را روی آن بریزید سپس در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

,دسر,ژله,انار,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

نصف خامه را کمی هم بزنید تا یکدست شود سپس نصف باقی مانده ژله آلورا را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه ژله روی انار خودش را گرفت قالب را از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله و خامه را روی آن بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید.

 

,دسر,ژله,انار,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

پودر ژله انار را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ و ۱/۲ لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژله حل شود ، باقی مانده خامه را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود سپس به ژله انار اضافه و خوب مخلوط کنید تا رنگ صورتی ملایمی بدست بیاید.

 

,دسر,ژله,انار,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه,دسر,ژله,انار,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه


پیراشکی کالباس – طرز تهیه پیراشکی کالباس مدل گل رز

,پیراشکی,کالباس,گل,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

پیراشکی,کالباس,گل,رز,خمیر,پیراشکی سوسیس,پیراشکی شکم پر,پیراشکی کالباس,پیراشکی گل,پیراشکی مرغ,پیش غذا,پیش غذای جدید,خمیر پیراشکی

 

پیراشکی کالباس مدل گل رز

 

بنا به گزارش آکاایران : آرد ۲ و ۱/۲ لیوان . ماست ۱/۲ لیوان . شیر ۱/۲ لیوان . بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری . شکر ۲ قاشق چایخوری

روغن مایع  ۱/۴ لیوان . پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری . نمک ۱/۲ قاشق چایخوری . کالباس مقدار لازم

 

,پیراشکی,کالباس,گل,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

طرز تهیه : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن
مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت ۲-۳ دقیقه
استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد ) ؛ آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را
به ماست اضافه و خوب مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و
یکدست شود.

 

,پیراشکی,کالباس,گل,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

 سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده
اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت خمیر را استراحت
دهید تا حجمش ۲ برابر شود ، خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده ایدبگذارید و
خمیر را نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.

 

,پیراشکی,کالباس,گل,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

ورقه نازک خمیر را روی سطح کار قرار دهید و مقداری کالباس خرد شده روی خمیر بگذارید سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز شود ( تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید ).

 

,پیراشکی,کالباس,گل,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو نمائید.

 

نکته ها : میتوانید بجای کالباس از سوسیس یا مرغ پخته هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سرخ کردن خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی انها را با روغن زیتون یا روغن مایع چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند ).

 



    ویدیو : طرز تهیه ی انواع زله
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b