طرز تهیه خورشت کرفس

thumbnail

مواد لازم

گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
نعناع ۶۰گرم
آبلیمو یا لیمو امانی یا آبغوره به مقدار دلخواه
آب ۵ لیوان
زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
کرفس ۴۰۰ گرم
جعفری ۱۵۰گرم
پیاز ۱ عدد
دستور پخت خورشت کرفس

دستور پخت

  • مرحله ۱

کرفس ها را از ساقه جدا کرده و بعد از سی دقیقه خیساندن در آب، آنها را تمیز شسته و خرد میکنیم، همین مراحل را برای نعناع و جعفری در ظرف جدا انجام داده با این تفاوت که نعناع و جعفری باید ریز خورد شوند.

  • مرحله ۲

روغن را در قابلمه ریخته و بعد از گرم شدن آن پیاز های نگینی خرد شده را در آن ریخته و بعد از کمی تفت دادن و نرم شدن پیاز ها کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم تا در کنار هم مزه دار شوند و زوخمی گوشت گرفته شود.

  • مرحله ۳

بعد از اینکه کمی گوشت را تفت دادیم و رنگ گوشت تغییر کرد نعناع و جعفری را به آن اضافه کرده، و همراه مواد داخل قابلمه سرخ میکنیم تا رنگ آن به سیاهی برود ولی نسوزد.

  • مرحله ۴

در این مرحله کرفس را به قابلمه اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن، آب را اضافه کرده تا مواد کاملا در کنار هم پخته شوند.

  • مرحله ۵

در ۲۰ دقیقه آخر پخت نمک و فلفل و آبلیمو یا لیمو امانی یا آبغوره را اضافه کرده.

طریقه پخت خورش با گوشت مرغ

برای استفاده از گوشت مرغ فقط کافیست ۴۰۰ گرم مرغ را به جای گوشت قرمز استفاده نمایید، در صورت استفاده از مرغ میتوانید نمک و فلفل را زودتر به مواد اضافه کنید، همچنین در صورت استفاده از مرغ پیشنهاد میشود از ۴ لیوان آب استفاده شود.

منبع : طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت یا مرغ

ویدیو : طرز تهیه خورشت کرفس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
free html hit counter