وقتی سرما خورده ایم چه بخوریم؟

وقتی سرما خورده ایم چه بخوریم؟

کیوی

کیوی سرشار از آنتی اکسیدان ها به خصوص ویتامین C می باشد که شما را در مبارزه با میکروب ها و غلبه بر سرماخوردگی همیاری می کند.

جگر

جگر به شما انرژی می دهد تا زودتر سرپا شوید. این ماده ی غذایی حاوی میزان قابل توجهی آهن است. توصیه می کنیم بعد از مصرف جگر حتماً یک عدد کیوی نیز میل کنید تا آهن آن به خوبی جذب شود.

انگور فرنگی

اگر در مناطقی زندگی می کنید که انگور فرنگی وجود دارد حتماً از آن استفاده کنید. این میوه سرشار از ویتامین C است و به تقویت سیستم ایمنی بدنتان کمک زیادی می کند.

زنجبیل

زنجبیل نیز قهرمان ناکار کردن سرماخوردگی است چون باعث تحریک سیستم ایمنی بدن شده و بدن را در مقابله با ویروس ها فعال می کند.

سیر قاتل میکروب های موجود در دستگاه گوارش است و
ویروس های بدن را نابود می کند. درست است که امکان دارد فشارتان را پایین
بیاورد اما در دوره ی بیماری و حتی قبل از آن نیز برای تقویت سیستم ایمنی
تان از این ماده ی غذایی فوق العاده غافل نشوید

گردو

میزان بالای منیزیم موجود در گردو شما را از خستگی دوره ی بیماری نجات می دهد و اثر آرامبخشی دارد. بنابراین اگر گلودرد زیادی ندارید می توانید از گردو نیز در جهت بهبودی سریع تر استفاده کنید.

ماهی آب پز

ماهی های آب پز شده و برخی ماهی های کنسروی
سرشار از کلسیم و ویتامین D هستند. این ماهی ها علاوه بر خوش آب و رنگ
کردن چهره ی شما با تجمع و انتشار ویروس ها نیز مقابله می کنند.

شکلات سیاه 70 درصد

شکلات سیاه سرشار از منیزیم است و نباید از ارزش آن به سادگی گذشت. علاوه بر این خوردن شکلات در دوران بیماری مانند جایزه می ماند.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین
سرشار از ویتامین های C و A است و برای مقابله با میکروب ها فوق العاده
عمل می کند. این ماده ی غذایی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می کند.

کره

کره حاوی ویتامین A است. بنابراین بهتر است برای صبحانه استفاده کنید تا زودتر از بستر بیماری جدا شوید.

سیر

سیر
قاتل میکروب های موجود در دستگاه گوارش است و ویروس های بدن را نابود می
کند. درست است که امکان دارد فشارتان را پایین بیاورد اما در دوره ی بیماری
و حتی قبل از آن نیز برای تقویت سیستم ایمنی تان از این ماده ی غذایی فوق
العاده غافل نشوید.

قره قاط یا سیاه گیله

این میوه ی کوچک منبع آنتی اکسیدان هایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به خوبی از عهده ی نابودی ویروس ها بر می آید.



سویا و بهبود روند درمان ناباروری

نتایج پژوهشی که در نشریه ی Clinical Endocrinology & Metabolism به چاپ رسیده است نشان می دهد مصرف سویا و محصولات غذایی تهیه شده از آن
برای خانم هایی که تحت درمان باروری و یا در حال انجام IVF هستند مفید
است. این مواد غذایی خانم ها را در برابر اثرات مخرب بیسفنول A محافظت می
کنند. باید بدانید که این ترکیب شیمیایی باعث کاهش میزان استروژن می شود.

به گفته ی محققان هاروارد، برای اولین بار تأثیر متقابل بین سویا و بیسفنول A در مردان مشخص شده است.

در
این پژوهش جدید محققان ارتباط بین قرار داشتن در معرض بیسفنول A، مواد
غذایی و موفقیت IVF را در بین 239 خانم که در سال های 2007 تا 2012 تحت
درمان ناباروری بوده اند بررسی کردند.

محققان
مشاهده کردند همان میزان بیسفنول A در خانم های دیگری که به طور مرتب سویا
مصرف می کردند تأثیری منفی در نتیجه ی IVF نداشته است

در این بین
میزان بیسفنول A موجود در ادرار خانم هایی که مواد غذایی حاوی سویا مصرف
نمی کردند بالا بوده و درست در همین افراد نیز کشت جنین ناموفق تر بوده
است.

در واقع محققان مشاهده کردند این خانم ها کمتر باردار شدند و بیشتر در معرض سقط جنین قرار گرفتند.

در
عین حال محققان مشاهده کردند همان میزان بیسفنول A در خانم های دیگری که
به طور مرتب سویا مصرف می کردند تأثیری منفی در نتیجه ی IVF نداشته است.

سرپرست
این تیم تحقیقاتی عنوان کرده است که نتایج این پژوهش نشان می دهد که تغذیه
می تواند برخی از خطرات قرار گرفتن در معرض ترکیب شیمایی بیسفنول A را
تغییر دهد.

متأسفانه این ترکیب شیمیایی در پیرامون ما به وفور یافت
می شود و ممانعت کامل از قرار گرفتن در معرض آن تقریباً غیرممکن است. چون
مصرف آن بسیار زیاد شده است.

استفاده از این ترکیب شیمیایی ابتدا در شیشه شیر بچه ها
و سپس در محتویات مواد غذایی مخصوص کودکان و در نهایت به طور کلی در کشور
فرانسه (از سال 2015) ممنوع شد. چون به عقیده ی متخصصان بیسفنول A باعث
ایجاد اختلال در غدد آندوکرین (غدد درون ریز) می شود.

بیسفنول A بیشتر در مواد غذایی کنسروی و نوشیدنی های داخل قوطی وجود دارد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top