طرز تهیه کوکوی سیب زمینی (پاکستان)
کوکوی سیب زمینی
سیب زمینی 5 عدد . پیاز 1 عدد . تخم مرغ 2 عدد . فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق چایخوری
برگ گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری . زیره سبز 1 قاشق چایخوری . نمک مقدار لازم
طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس سیب زمینی ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا نرم و یکدست شوند.
دانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا بوی زیره بلند
شود ( دقت کنید زیره نسوزد ) سپس زیره بو داده ، برگ گشنیز خرد شده ، فلفل
قرمز خرد شده ، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب
مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با
چنگال بزنید تا یکدست شود ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار
دهید تا داغ شود ، از مایه سیب زمینی مقداری بردارید و با دست به شکل گرد
حالت دهید و داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.
پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا
طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، تمام سیب زمینی ها را به همین صورت
آماده کنید سپس در ظرف بریزید و همراه با نان و ترشی تند سرو کنید.
اردور قارچ
زمان آماده سازی:
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت:
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی:
دلمه
خوردنی برای چند نفر:
10
وعده:
شام
منطقه / قومیت:
استرالیا
مناسبت:
جشن تولد
مواد اولیه
قارچ متوسط ……………………. 15 عدد
پیاز ………………………………1 عدد
سیر …………………………….. 1 حبه
پنیر پارمسان …………………..3/4 پیمانه
زرده تخم مرغ…………………… 1 عدد
پنیر خامه ای …………………… 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گام ۱
ابتدا قارچ ها را با آب سرد شسته، دم قارچ را از کلاهک آن جدا کنید
گام ۲
سپس کلاهک ها را کناری گذاشته، باقیمانده را ( دم قارچ) با ساتور حسابی ریز کنید
گام ۳
پیاز را خرد کنید، سیر را پوست گرفته با سیر خرد کن خرد نموده
گام ۴
در کمی روغن تفت دهید
گام ۵
سپس قارچ های خرد شده را به آن اضافه کرده حدود دو دقیقه تفت دهید
گام ۶
در ظرف دیگری پنیر خامه ای را گذاشته
گام ۷
به آن یک عدد زرده تخم مرغ
گام ۸
پنیر پارمسان و نمک و فلفل اضافه کرده حسابی هم بزنید
گام ۹
سپس موادی را که از قبل آماده کرده بودید را یز به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید
گام ۱۰
مواد آماده شده را در کلاهک قارچ به صورت فشره بریزید
گام ۱۱
در سینی فر بچینید
گام ۱۲
و داخل فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 350 درجه بگذارید. خنک سرو کنید.