طرز تهیه کیک شکلاتی آسان
از دستور آسان زیر استفاده کنید و یک کیک شکلاتی خوشمزه درست کنید
کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین انواع کیک
هاست و شاید به نظرتان درست کردن اش کار سختی باشد ولی از دستور آسان زیر
استفاده کنید و یک کیک شکلاتی خوشمزه درست کنید.
از اسم این کیک معلوم است نیازی نیست که شما شیرینی پزی ماهر باشید تا بتوانید کیک شکلاتی عالی برای مهمانی بعدی خود بپزید.
مواد لازم برای کیک شکلاتی آسان :
کره | 3/4 پیمانه |
پودر کاکائو | 3/4 پیمانه |
آرد | 3/4 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
شکر | 1 پیمانه |
تخم مرغ بزرگ | 3 عدد |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
خامه ترش | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک شکلاتی آسان :
فر
را از قبل با دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید . قالب گرد 20 سانتی متری
را با کره چرب کنید و ته قالب، کاغذ روغنی پهن کنید و آن را هم با کره چرب
نمایید و پودر کاکائو بپاشید و پودر کاکائو اضافی را با ضربه از ظرف خارج
کنید.
در کاسه ای متوسط، کاکائو، آرد،
بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر،با همزن
برقی کره (به دمای اتاق) و شکر را باهم بزنید تا سبک و پفکی شود.
تخم
مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید و سپس وانیل را به آنها اضافه نمایید.
سرعت همزن را کم کرده، نیمی از مخلوط آرد با سایر مواد خشک و سپس خامه ترش و
در نهایت نیمه باقیمانده آرد مخلوط با سایر مواد را اضافه کنید.
مایه کیک را در قالب آماده شده پخش
کنید و قالب را چندین بار محکم به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی آن خارج
شود. کیک را برای مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانیکه خلال دندانی که در
وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.
قالب را از فر خارج کرده، اجازه دهید
برای 10 دقیقه خنک شود و سپس روی توری برگردانید و اجازه دهید کاملا خنک
شود. توری را روی ظرف دیگری قرار دهید (می توانید از سینی فر استفاده
کنید).
رویه شکلاتی را به تدریج روی کیک
بریزید، تا تمام سطح کیک را بپوشاند. اجازه دهید تا رویه شکلاتی سفت شود.
روی کیک را با حلقه های شکلاتی یا تراشه های شکلات تزیین کنید. می توانید
کیک را با خامه فرم گرفته، سرو کنید.
با سیر و پیاز، بدنتان را بیمه کنید
یادمه هر وقت میگفتم چقدر به غذا سیر و پیاز زدی، من دوست ندارم،
مادرم میگفت مگه غذا بدون پیاز هم میشه؟! این جمله برای بسیاری از ما
آشناست و با این قضیه درگیر بودیم، اما در واقع حق با مادرها بوده؛ چون نه
تنها این دو ماده غذایی محبوب، طعم خوب و خوشمزهای به غذا میبخشد، بلکه کلی
فایده و خاصیت هم دارد، در این مقاله مهمترین و کاربردیترین خواص آنها را
گلچین کردیم تا شاید بتوانیم نسبت به خوردن آن راغبتر شویم.
آنتیبیوتیک، آنتیباکتری و ضد التهاب طبیعی
سیر با خاصیت آنتیباکتریایی خود، یک آنتیبیوتیک به حساب میآید؛ این
ویژگی در سیر خام خردشده بیشتر نمود پیدا میکند، چرا که با خرد کردن،
آلیسین موجود در آن، آزاد میشود. درواقع، هرچه سیر بیشتر خرد شود، آلیسین
بیشتری را آزاد میکند.
علاوه بر این، سیر خاصیت ضد التهابی نیز دارد. گنجاندن سیر در سبد
غذایی روزانه، نه تنها التهابهای مزمن و دردناک را کاهش میدهد، بلکه از بدن
در برابر عفونتهای باکتریایی محافظت میکند. از طرفی دیگر، هر غذایی که
خاصیت ضد التهابی داشته باشد، یک ماده غذایی ضد سرطان نیز به حساب میآید،
زیرا سرطان با بروز التهاب در بدن مرتبط است.
رقیق شدن خون و کاهش کلسترول
سیر و پیاز با کمک به گردش خون، خطر لخته شدن و انسداد عروق ناشی از
چربیهای ناسالم را کاهش میدهند. انسداد رگهای خونی در صورت عدم درمان ممکن
است به بیماری و حمله قلبی منجر شود، از این روست که سیر و پیاز به سالم
نگه داشتن قلب و گردش خون معروفند.
افزایش ایمنی در برابر آنفلوآنزا
سیر و فامیل نزدیکش پیاز، هر دو دارای ترکیبات ضد ویروسی هستند. این
ترکیبات نه تنها واکنش بدن را در برابر مهاجمان افزایش میدهد، بلکه به
عنوان یک داروی طبیعی آنها را دفع میکنند و ایمنی بدن را در برابر
بیماریهایی مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی افزایش میدهند.
کاهش خطر سرطان
طعمدار کردن غذا با مقدار قابل توجهی از سیر و پیاز میتواند خطر
سرطان تخمدان، کلیه، حنجره و روده بزرگ را کاهش دهد. افزایش مصرف سیر و
پیاز در رژیم غذایی روزانه میتواند از رشد زخمهای پیش سرطانی در روده بزرگ و
پوشش دستگاه گوارش جلوگیری کند.
محققان ایتالیایی نیز در بررسیهای خود به ارتباط مصرف سیر و پیاز با
کاهش خطر ابتلا به سرطان پی بردند. نتیجه تحقیق آنها نشان داد افرادی که
سیر و پیاز را در سبد غذایی روزانه خود دارند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان
قرار میگیرند.