طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
ساندویچ مرغ و قارچ یک ساندویچ سالم و کم کالری می باشد که امروز قصد داریم طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه را برای شما توضیح بدیم
مواد لازم برای 4 نفر
4 عدد نان ساندویچی
400 گرم سینه مرغ
250 گرم قارچ
یک عدد پیاز
خیار شور و گوجه و کاهو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ابتدا پیاز را نگینی خورد میکنیم و درون یک ماهیتابه میریزیم مقداری روغن اضافه میکنیم و پیاز را تفت میدهیم
2- سینه مرغ را به صورت نگینی خورد کرده سپس به پیاز اضافه میکنیم و خوب مرغ را سرخ میکنیم
3- قارچ ها را که از قبل خورد کرده ایم به مرغ اضافه میکنیم و مقداری سرخ میکنیم
4- خیار شور و گوجه و کاهو را خوب شسته و خورد میکنیم
5- نان ساندویچی که از قبل تهیه کرده ایم را باز میکنیم و مواد پخته شده را درون آن میریزیم و سپس خیار شور و گوجه و کاهو را اضافه میکنیم
6- ساندویچ ما آماده است ………..نوش جان
نکته های این فست فود :
نمک را اول پخت به مرغ اضافه کنید تا مرغ خوش طعم تر شود
مقداری آب لیمو میتواند قارچ شما را سفید نگه دارد به همین منظور قبل از پخت مقداری آبلیمو به قارچ اضافه کنید
——————————–
و اما بخوانید اطلاعاتی در رابطه با قارچ
قارچها دستهای جداگانه از یوکاریوتها را تشکیل میدهند و نه گیاه
هستند و نه جانور. این دسته همگی دگرپرورده (هتروتروف یا دگرخوار) بوده و
برای رشد و تکثیر به ترکیبات آلی برای دریافت انرژی و کربن نیاز دارند.
قارچها هوازی یا ناهوازی اختیاری هستند. اکثر قارچها گندروی (ساپروتروف)
بوده، در خاک و آب به سر میبرند و در این نواحی، بقایای گیاهی و جانوری را
تجزیه میکنند. قارچها مانند باکتریها در تجزیهٔ مواد و گردش عناصر در
طبیعت دخالت داشته، حائز اهمیتند. علم مطالعهٔ قارچها را قارچشناسی
نامیده و علم مطالعهٔ قارچهای انگل برای انسان را قارچشناسی پزشکی گویند
(این انگلها بیماریهای زیادی به وجود میآورند).
قارچها تأثیرهای زیاد و متفاوتی در طبیعت دارند. گونهای از قارچها با
تخمیر انگور آن را تبدیل به شراب میکند. گونهای دیگر انگورها را بر روی
تاک میکُشد. گونهای دیگر باعث سیاه شدن رنگ کاشیهای حمام میشود و
گونههای دیگر قارچ، باعث ایجاد یا درمان بیماری میشوند یا باعث پوسیدگی
چوب یا رویش دوبارهٔ ریشهٔ گیاه میشوند.[۱] قارچها بر خلاف گیاهان
نمیتوانند خوراک خود را تولید کنند؛ بنابر این برای ادامهٔ زندگی ناچارند
مصرف کننده باشند (هتروتروف).
نام دیگر آن سماروغ بودهاست. مردم عادی به آن «کلاه دیوان» و «چتر مار»
هم میگویند. البته این در زبان و ریشه خود زبان فارسی است اما ریشه اصلی
آن یک کلمه انگلیسی ویونانی است.
قارچ یک کلمه انگلیسی است که به طور مستقیم از نام لاتین آن یعنی
mushroom به تصویب رسیده است. البته خود این کلمه هم از زبان یونانی گرفته
شدهاست. که اشاره به ساختارهای ماکروسکوپی و مورفولوژی قارچ دارد.
دستهبندی
بیش از ۳۸ هزار نوع قارچ وجود دارد که بعضی از آنها سمی اند و بعضی از
آنها قابل خوردن میباشند. رنگ، شکل و اندازهٔ قارچها میتواند خیلی متنوع
و مختلف باشد. سلسلهٔ قارچها به دو شاخهٔ قارچهای کاذب و قارچهای حقیقی
تقسیم بندی میشوند. قارچهای حقیقی خود به پنج زیر شاخه تقسیم میشوند که
عبارتند از: ماستیگومایکوتا، زیگومایکوتا، آسکومایکوتا، بازیدیومایکوتا و
دئوترومایست.
بعضی از قارچها با تثبیت نیتروژن به گیاهان کمک میکنند و بعضی دیگر به
خاطر داشتن این ویژگی با گیاهان به طور همزیست زندگی میکنند.
کپک عنوانی کلیاست که به همهٔ گونههای قارچهای ذرهبینی که به صورت رشتههای چندسلولی رشد میکنند اطلاق میشود.
قارچها انواع خوراکی نیز دارند که زیرشاخه بازیدیومایکوتا و از نوع قارچ
چتری هستند. قارچهای خوراکی از لحاظ نوع تغذیهشان به دو دستهٔ:
تجزیهکنندههای اولیه و تجزیهکنندههای ثانویه تقسیم میشوند:
تجزیهکنندههای اولیه به دستهای از قارچها اطلاق میگردد که توانایی
تجزیهٔ سلولز و بقایای مردهٔ گیاهی را دارند؛ اما تجزیهکنندههای ثانویه
برای رشد و تغذیه به محیطی احتیاج دارند که قبلاً توسط ریزسازوارهها
(میکروبها) تجزیه شده باشند. طبق طبقهبندی فوق قارچهای Agaricus SPP. و
Volvariella SPP. در دستهٔ قارچهای تجزیه کنندهٔ ثانویه و Polurotus SPP. و
(Shitake)Lentinus SPP. در دسته قارچهای تجزیه کنندهٔ اولیه قرار
میگیرند. قارچهای سمی متعددی نیز در طبیعت رویش دارند. تغذیه از این
قارچها منجر به بروز علایم متعدد روانی و جسمی تا مرگ میگردد.
خواص دارویی
برخی آنتی بیوتیکها ازجمله پلوروموتیلین از کشت قارچ تهیه میشوند.
قارچها همچنین به عنوان مهارکننده آنزیم بکار برده میشوند. انواعی از
قارچها مانند قارچهای سیلوسایبین، خاصیت توهمزایی دارند.
طرز تهیه یک کوکوی خوش طعم برای صبحانه
کوکو, کوکوی گردو, طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه, طرز تهیه کوکو برای صبحانه
این کوکوی خوش طعم را برای صبحانه تان درست کنید.
مواد لازم :
آرد برنج : 4 تا 5 قاشق سوپخوری
پودر گردو : 7 تا 8 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده : یک قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چایخوری
پودر گلمحمدی : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : کمی
شکر : یک فنجان
آب : نصف فنجان
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا آب و شکر و زعفران را مخلوط کنید و حرارت دهید تا شکر کاملا آب شود.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید.
آرد برنج و گردوی چرخ شده و پودر گل، وانیل، دارچین و تخم مرغها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کرده و در آن را ببندید تا بسته شود.
دقت کنید خیلی سرخ نشود، فقط در حدی که کاملا تخممرغها بسته شده باشد .
در این مرحله شربت را کمکم روی کوکو بریزید تا به خورد مواد برود .
دوباره در ظرف را ببندید تا آب شربت تبخیر شده و بعد آن را برش زده و میل کنید.