شربت سیب
مواد لازم
آب سیب 2 پیمانه
آب معمولی 3 پیمانه
شکر 8 پیمانه
آب لیموی تازه 2/1 پیمانه
یک یا 2 عدد چوب دارچین و چند دانه میخک (در صورت دلخواه)
شربت سیب
طرز تهیه
در یک قابلمه لعابی آب و شکر را با هم مخلوط کرده، با
حرارت ملایم بجوشانید تا اینکه شربت قوام بیاید. بعد آب سیب و آب لیموی
تازه را اضافه کرده و می توانید با توجه به ذائقه از چوب دارچین و یا میخک
برای عطر این شربت استفاده نمایید.
بعد از آماده شدن شربت در هر لیوان
4/1 شربت و 4/3 آن آب و یخ مخلوط کنید و در صورت تمایل جهت زیبایی از تکه
های سیب هم می توانید داخل لیوان بریزید.
این هله هوله خوشمزه را در خانه درست کنید!
رنجک
یکی از هله هوله های خوشمزه است که با روش زیر می توانید در خانه تهیه
کنید و از سالم بودن آن اطمینان داشته باشید و از خوردن آن در کنار خانواده
تان لذت ببرید
زمان آماده سازی: 250 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
برنج ایرانی : ۵۰ گرم
روغن : یک قاشق سوپخوری
شیر : یک لیوان
نمک ماسه ای : نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه برنجک :
ابتدا
برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه
کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن
را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود و کاملا از آن گرفته شود.
داخل
یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت
دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج
بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود و بخار شود.
برای
بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را
روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
* بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد