رول بوقلمون، غذایی مخصوص کسانی که چربی خون بالایی دارند

غذایی مخصوص شما که چربی خون بالایی دارید

گوشت
بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی
آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون
گزینه خوبی برای آنهاست.

رول بوقلمون

مواد لازم برای 2 نفر

  • 1  عدد سینه بوقلمون
  • 200 گرم پنیر خامه‌ای
  • 100 گرم خامه
  • به میزان لازم ادویه دلخواه
  • 50 گرم جعفری خرد شده
  • 150 گرم قارچ خرد شده
  • 1  عدد پیاز
  • به میزان لازم کره

طرز تهیه:

1. 
سینه بوقلمون را از عرض به چند قسمت مساوی خرد کنید، سپس آنها را با بیفتک
کوب حسابی بکوبید تا کاملا باز شوند. روی تکه‌ها ادویه موردنظرتان را
بریزید.

2.  حالا نیمی از پنیر خامه‌ای را روی تکه‌های بوقلمون
بمالید. مقداری هم جعفری خرد شده روی آنها قرار دهید، سپس تکه‌های سینه را
به‌آرامی رول کنید.

3. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی
حرارت قرار دهید. حالا رول‌ها را داخل آن خوب سرخ کنید. بعدازآنکه رول‌ها
آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.

4. در یک تابه
مقداری کره بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در کره کمی تفت
دهید. بقیه پنیر را با خامه مخلوط کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و
تفت دهید.

5.  در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت
قرار دهید. حالا قارچ‌های خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید، سپس آنها را
به مخلوط پیاز، خامه و پنیر اضافه کنید تا سس غذا آماده شود.

6.
حالا باید رول‌ها را داخل سس قرار دهید. حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس
به خورد مواد برود. بعد از چند دقیقه غذای شما آماده است. این غذا را با
سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

فوت‌وفن

می توانید از پودر زیره، فلفل های مختلف،  پودر کاری و نمک برای ادویه این غذا استفاده کنید.


غذایی خوشمزه مخصوص افراد دیابتی

اگر شما
به این بیماری مبتلا می باشید باید رژیم غذایی سالم و صحیحی را اتخاذ کنید که چربی کمی داشته باشد و حاوی فیبر بالایی باشد. اما این بدین معنا نیست که
از خوردن غذاهای لذیذ محروم بمانید.
این مجله نام آشنا با همکاری انجمن
دیابتیهای استرالیا دستور تهیه وعده های مختلف غذایی را آزمایش و بهترین آن را
تایید و در اختیار خوانندگان قرار داده است. سعی ما نیز این است که چندی از این
غذاها پیشکش شما دوستان عزیز کنیم.

مواد لازم
گوجه
فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده : 4 عدد
سرکه
بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری 
اسپری
روغن آشپزی 
قارچ
درشت خرد شده : 300 گرم 
ریحان :
یک دوم فنجان
سبزی
جعفری ، درشت خرد شده : یک چهارم فنجان
تخم مرغ
: 4 عدد
ژامبون
کم نمک : 200 گرم
برش های
باریک نان تست : 8 تکه
مدت
زمان آماده سازی و پخت: 35 دقیقه
میزان
سرو: 4 نفر

طرز تهیه :
فر را
پیش از انجام هر کاری روی 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنتهایت ) قرار دهید تا
آرام آرام گرم شود.
درون
سینی فر نسبتا کم عمقی گوجه ها و یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک را با یکدیگر
ترکیب کرده و با اسپری روغن تنها کمی آن را چرب کنید.
سپس به مدت 20 دقیقه سینی
گوجه ها را درون فر بگذارید تا حالت کبابی به خود بگیرد.
در حالی
که گوجه ها درون فر هستند، تابه ای بردارید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید و
روی شعله ملایم قرار دهید.
سپس قارچها و مابقی سرکه بالزامیک را به به آن اضافه
کنید و اجازه دهید تا وقتی که قارچها نرم و ترد شدند حرارت را ببندید در آخر
سبزیجات را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بلافاصله مخلوط قارچها را به درون
ظرف سرو خود انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
تخم
مرغها را نیز درون همان تابه که روغن کمی دارد نیمرو کنید.
بلافاصله برشهای
ژامبون را نیز کمی حرارت دهید.
 در آخر فورا ژامبون، تخم مرغ، فارچ، گوجه
فرنگی و سبزیجات را با نان تست سرو کنید.
ارزش غذایی به
ازای هر وعده (نفر):

 7/9 گرم
چربی

6/2 گرم چربی اشباع
شده

 375
کالری

7/30 گرم
کربوهیدرات

3/28 گرم
پروتئین

 4/9 گرم فیبر

 444 میلی گرم
سدیم


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top