خوراکی هایی که برای کودکان کشنده هستند!

خوراکی هایی که برای کودکان کشنده است

خوراکی‌ها و تنقلات بسیاری هستند که کودکان علاقه و اصرار زیادی به
مصرف آن‌ دارند اما حقیقت این است که موادی در آن‌ها وجود دارد که بسیار
خطرناک و سرطان‌زا است. رنگ‌های خوراکی که در بسیاری از خوراکی‌ها استفاده
می‌شود، قرمز و زرد است که در واقع از پترولیوم یا نفت بدست می‌آید.
پترولیوم
ماده‌ای است که برای ساخت نفت و گاز استفاده می‌شود و خطر ابتلا به بسیاری
از بیماری‌ها همچون بیش فعالی در کودکان، سرطان و واکنش‌های آلرژیک را
افزایش می‌دهد. علاوه بر این، رنگ‌های مصنوعی که در برخی از غذاها استفاده
می‌شود موجب شب‌ادراری، عفونت‌های گوش، حساسیت شدید، سردرد، چاقی، آسم،
دیابت، اگزما، نوسانات خلقی، بیش‌فعالی، اختلال در خواب، آسیب‌های
کرومورومی، کهیر، احتمال هیپوگلیمسی و افزایش رفتارهای پرخطر می‌شود.
هم‌اکنون
استفاده از بسیاری رنگ‌های خوراکی در مواد غذایی و خوراکی در بسیاری از
کشورها منع شده است زیرا این رنگ‌ها به‌شدت سمی هستند. از جمله این محصولات
می‌توان به تارت‌های میوه فرآوری‌شده، شکلات‌های میوه‌ای آماده، اسنک‌های
پنیری، برخی پاستیل‌ها و تنقلات ترقه‌ای اشاره کرد و مصرف این خوراکی‌ها
می‌تواند اثرات جبران‌ناپذیری بر سلامتی کودکان داشته باشد.


نوشیدن آب و تاثیر آن بر چاقی دوران کودکی

فراهم کردن امکان دسترسی دانش آموزان به آب شرب در بوفه‌های مدارس
نقش مهمی در کاهش شاخص توده بدنی کودکان ایفا می کند.


این یافته حاصل بازبینی نتایج اجرای یک برنامه آزمایشی در مدارس نیویورک
است. متصصان مرکز پزشکی «لانگان» در دانشگاه نیویورک در گزارشی تاکید کردند
که اگرچه این تاثیر اندک اما به لحاظ آماری در کاهش نرخ چاقی دوران کودکی
حائز اهمیت است و نشان می دهد که امکان دسترسی کودکان به آب آشامیدنی در
طول روز، تاثیر بالقوه در کاهش وزن آنها دارد.


به گزارش یونایتدپرس، جزئیات این مطالعه در مجله اطفال JAMA منتشر شده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top