خط تولید کارخانه چیست

بالانس خط تولید*

بالانس خطوط تولید و مونتاژ چیست؟
بالانس خط، اختصاص مقدار مساوی کار به ایستگاه‌های كاری یک خط تولید یا
مونتاژ می‌باشد به ‌‌نحوی‌که کل زمان اختصاص نیافته به ایستگاه‌ها و نیز
تعداد ایستگاه‌های کاری حداقل شده و بهره‌وری کارگران در خط تولید یا
مونتاژ به حداکثر مقدار خود برسد. هدف از بالانس خطوط تولید و مونتاژ، دست
یافتن به راهکاری موثر و بهره‌ور در تولید محصول و نیز افزایش سطح تولید
می‌باشد. امروزه بالانس خطوط مونتاژ گامی اساسی در برنامه‌ریزی سیستم‌های
تولیدی به‌شمار می‌رود، عدم دست‌یابی به این مهم تنها منجر به هدر رفتن
ظرفیت‌های مفید سیستم و تحمیل هزینه‌های گزاف به سیستم می‌گردد.

چرا باید از بالانس خطوط تولید یا مونتاژ در کارخانجات یا شرکت‌ها بهره برد؟
ریشه بسیاری از مشکلات موجود در خطوط تولید و مونتاژ من‌جمله كارائی و
تولید پائین، وجود گلوگاه در سیستم، بیکاری اپراتورها، تخصیص نادرست کار،
افزایش هزینه‌های تولید و غیره عمدتاً ناشی از بالانس نبودن این خطوط
می‌باشد. لذا به‌منظور منتفی کردن این‌گونه مشکلات، بهره‌گیری از تکنیک
بالانس خطوط مونتاژ امری اجناب‌ناپذیر بوده که می‌تواند بعنوان یک استراتژی
مطمئن در بهبود بهره‌وری و افزایش راندمان اپراتورهای یک خط تولید یا
مونتاژ مفید واقع گردد.
گستره و محدوده استفاده از تکنیک بالانس، عبارت است از کلیه کارخانجات و
شرکت‌هائی که دارای خطوط تولید و مونتاژ می‌باشند كه به‌منظور افزایش حجم
تولید، بهبود بهره‌وری، استفاده بهینه از منابع، كاهش هزینه‌های تولید و
نیز كاهش زمان طراحی مجدد فرآیندها می‌بایست از بالانس خط استفاده نمایند.

مزایای استفاده از تکنیک بالانس خطوط تولید یا مونتاژ در کارخانجات یا شرکت‌ها چیست؟
* افزایش بهره‌وری تولید و كاهش زمان تحویل محصول به مشتری
* افزایش سود تولید و کاهش اضافه‌کاری‌های بیهوده
* استفاده بهینه از ظرفیت اپراتورهای یک خط و تخصیص اپراتور به تعداد مورد نیاز برای یک خط تولید یا مونتاژ
* حداقل کردن زمان سیکل یا تعداد ایستگاه‌های کاری
* ایجاد بهترین ترکیب بین نیروی انسانی و تجهیزات در یک خط تولید یا مونتاژ
* حداقل كردن سایز انبارك‌ها بین ایستگاه‌ها
* بهبود بهره‌وری به‌منظور افزایش حجم تولید


پلمپ خط تولید سوسیس و کالباس در دماوند (+عکس)

رییس گشت های مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران اعلام کرد: خط تولید یک
شرکت تولید کننده سوسیس و کالباس در شهرستان دماوند با همکاری تعزیرات
حکومتی این استان و اداره کل استاندارد پلمب شد.

به گزارش ایرنا،
امید شهر آبادی، روز دوشنبه در جمع خبرنگاران و در محل این شرکت گفت: گشت
مشترک تعزیرات حکومتی بر اساس ابلاغی که دارد به مراکز تولیدی سر می زند و
طبق وظیفه قانونی خود به موارد رسیدگی می کند.

سهیل فلاح زاد،
کارشناس استاندارد استان تهران نیز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این
واحد از رنگ ها و فرآورده های گوشتی غیرمجاز استفاده می شد.

فلاح
زاد اضافه کرد: در بازرسی از قبل انجام شده از محصولات این واحد تولید،
تشخیص داده شد که در این کارخانه تولید سوسیس و کالباس از بافت های غیرمجاز
و مرغ به جای بافت مجاز و گوشت قرمز استفاده می شد و از این رو این خط
تولید این واحد پلمب می شود.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top