خرما دارویی شیرین برای درمان بیماری‌ها!

خرما دارویی شیرین برای درمان بیماری‌ها!

دکتر معدنچی متخصص تغذیه گفت: همانطور که میوه‌ و سبزی به عنوان راهی
برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر سرطان شناخته شده است، مصرف خرما
روش شناخته شده‌ای برای درمان سرطان و سایر بیماریهای عفونی است. مصرف خرما
یک درمان مناسب برای رفع عارضه خستگی مزمن و کم‌خونی به شمار می‌آید
،انواع خرمای خشک غنی از آهن و همچنین دارای فیبر بالایی است و برای درمان
یبوست می‌تواند مفید باشد.

این متخصص تغذیه خرما را به عنوان تمیز کننده کبد و کلیه دانست و
تصریح کرد: مصرف خرما در حفظ سلامت دستگاه عصبی، جلوگیری از شب کوری و
تنش‌های عصبی موثر است. خرما همچنین در ایجاد اشتها و سلامت دهان نقش دارد و
به عنوان  تمیز کننده کبد و کلیه‌ها به شمار می‌رود، خرما علاوه بر داشتن
خاصیت ضد سرفه و ضد التهاب مجاری تنفسی خلط‌ آور نیز است.

وی بیان کرد: محققان توصیه می‌کنند زنان بعد از زایمان خرما بخورند،
خرما دارای چند ترکیب دارویی است که یکی از آنها شبیه‌ کورتن است که برای
درمان کلیه التهاب و امراض عفونی موثر است.

دکتر معدنچی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از کوبیده خرما برای
دندان باعث تقویت لثه می‌شود خوردن ۱۰ عدد خرمای بدون هسته ۱۰ درصد از نیاز
بدن به ویتامین نیاسین (b3) که برطرف کننده مشکلات گوارشی، روانی و پوستی و
نیاز روزانه بدن به ویتامینهای b2 ، b1 که در حفظ سلامت اعصاب و دستگاه
گوارش نقش دارد را برطرف می‌کند.

 



خواص شگفت انگیز هندوانه شب چله

هندوانه میوه‌ای است که مزاج سرد و تر
دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری ندارد، به همین دلیل، مهم این است که
هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد. هندوانه از بدن در برابر بیماری‌های
مختلفی مانند آسم، سکته قلبی و برخی سرطان ها مانند سرطان روده و سرطان
پروستات محافظت می‌کند
وی
افزود: هندوانه میوه‌‌ای است دارای میزان بالایی از سدیم و پتاسیم و منبع
بسیار خوبی از ویتامین C و ویتامین A است و نسبت به سایر میوه‌ها و
سبزی‌ها، مقدار بیشتری بتاکاروتن دارد، به همین دلیل از بدن در برابر
بیماری‌های مختلفی مانند آسم و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات
محافظت می‌کند.
دکترحسینی
بیان کرد: هندوانه دارای آنتی ‌اکسیدانی به نام لیکوپن است که رادیکال‌های
آزاد و مضر را از بین می‌برد، به همین دلیل از وقوع سکته قلبی جلوگیری
می‌کند و به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک می‌کند.همچنین هندوانه باعث
رقیق شدن خون می شود و مصرف آن، برای افرادی که خون غلیظ دارند، مناسب است و
از آنجایی که برای تعدیل مزاج مناسب است افرادی که صفرا در معده و کبدشان
زیاد تولید می‌شود، بهتر است بیشتر از این میوه مصرف کنند.
این
متخصص طب سنتی بهترین زمان خوردن هندوانه را بین دو وعده غذایی دانست و
گفت: مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می‌شود و در
حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر است. مصرف هندوانه
برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند چون جلوی ضعف آنها را می
گیرد، مناسب است.
وی
در پایان خاطر نشان کرد: گفتنی است خوردن هندوانه برای افراد سرد مزاج یا
کسانی که معده سرد دارند، مضر بوده و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد
هضم و درد مفاصل می شود بنابراین این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند
مصرف کنند. همچنین علائم مشکل طحال بعد از خوردن هندوانه، احساس درد یا نفخ
در محل چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top