خاصیت معجزه آسای موز سیاه و به ظاهر خراب
خاصیت معجزه آسای موز سیاه و به ظاهر خراب
خاصیت معجزه آسای موز سیاه و به ظاهر خراب
از این به بعد موزهای خیلی رسیده و نرم
را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی آنها را تعارف کنید نوعی
توهین حساب میشود دور نریزید زیرا آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی نشان می
دهد که موزهای له شده و سیاه دارای ماده معجزه آسای تی – ان – اف میباشند
که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن آنها را دارند و هر
چقدر موز رسیده تر و سیاه تر باشد بیشتر دارای این ماده است.
بر اساس تحقیقات دانشمندان ژاپنی در میان میوه هایی که خاصیت ضد سرطان
دارند مثل انگور – سیب – هندوانه – آناناس – گلابی – و خرمالو، موز خاصیت
بیشتری در افزایش گلبول های سفید و قوی کردن سیستم ایمنی بدن و شکست دادن
سلول های سرطانی دارد زیرا میزان ماده تی – ان – اف در موزهای رسیده از
میوه های دیگر بیشتر است .
از این به بعد موزهای زرد و شاداب را نخورید و صبر کنید تا سیاه و پژمرده
شوند آنوقت آنها را بخورید زیرا موز رسیده هشت برابر بیشتر از موز نرسیده
تی – ان – اف دارد به عبارت دیگر هشت برابر بیشتر خاصیت ضد سرطان دارد .
دانشمندان ژاپنی خوردن یک تا دو عدد موز را در روز توصیه می کنند .
تخم مرغ منبع مهم پروتئین، ویتامین و عناصر معدنی
تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی سرشار از پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین و
املاح شناخته شده و از غذاهایی است که دقت در مصرف آن بسیار اهمیت دارد. تخم
مرغ غنی از کولین، پروتئین و کاراتیـنوئیدهای لوتین و زاکسانتین است.
کولین موجود در تخم مرغ در حفظ حافظه در دوران پیری مؤثر میباشد. از آن
گذشته کاراتینوئیدهای موجود در تخم مرغ از ایجاد آب مروارید که میتـواند
منجر به کوری گردد جلوگیری بعمل می آورد.
تخم مرغ یک غذای کاملأ مغذی است که علاوه بر چربی (زرده) و پروتئین
(سفیده) از مواد معدنی و ویتامین های دیگری تشکیل شده که از جمله آنها می
توان به نکات زیر اشاره کرد…
– هر عدد تخم مرغ حاوي 13 ماده مغذي ضروري است كه همگي در زرده تخم مرغ وجود دارد.
– تخممرغ منبع سرشار از يد است كه به ساخته شدن هورمون تيروئيد كمك ميكند.
– تخم مرغ حاوي فسفر و کلسیم است كه به سلامت استخوانها و دندانها كمك
ميكند. كالري موجود در تخممرغ نيز در سطح پاييني قرار دارد.
– سفيده تخممرغ حاوي آلبومين است كه يك منبع مهم پروتئيني محسوب ميشود و چربي نيست.
– تخممرغ يك منبع غني از ويتامين B است كه براي انجام فعاليتهاي حياتي در بدن وجود اين ويتامين ضروري است.
– تخممرغ مقادير قابل توجهي ويتامين A نيز دارد كه براي رشد و نمو طبيعي بدن، حياتي است.
– ويتامين E موجود در تخممرغ از بدن در برابر بيماريهاي قلبي و برخي سرطانها محافظت ميكند و از سلول ها در برابر فرایند اکسایش جلوگیری می کند.
– ویتامین D موجود در تخم مرغ با تولید کلسیم، ميزان جذب مواد معدني و سلامت و مقاومت استخوانها را افزايش ميدهد و همچنین باعث آزاد شدن انرژی موجود در کربوهیدرات ها می شود.
– تخم مرغ غني از كولين است و اين ماده در تكامل مغز جنين دخالت دارد.
– قابليت هضم تخم مرغ بالاست و در حرارت پخت معمولي مشكلي ايجاد نشده و كيفيت خود را از دست نميدهد.
– آهن موجود در تخم مرغ در ساخت گلبول های قرمز خون بسیار مؤثر است.
– روی موجود در تخم مرغ به تعادل آنزیم ها کمک کرده و فرایند بلوغ را تسریع می بخشد.
– کلسیم مهمترین ماده معدنی در تقویت استخوان و دندان می باشد.
– سلنیوم مانند ویتامین E از سلول ها در برابر فرآیند اکسایش محافظت می کند.
نکته : مصرف تخم مرغ بصورت آب پـز، سفت پز، نیمرو و املت تفاوتی نمی کند تـنها از آغشته کردن زیاد تخم مرغ به روغن و کره اجتناب ورزید.