تهیه شیرینی تر

طرز تهیه رولت قلب ژله ای برای روز عشق

روز عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق

روز
عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق, رولت برای ولنتاین, طرز تهیه دسر برای
روز عشق, رولت, رولت ژله ای, رولت قلب, رولت قلب ژله ای, طرز تهیه رولت,
انواع رولت, طرز تهیه انواع رولت, ژله,دستور پخت انواع شیرینی تر

با استفاده از ترکیب رولت کیک و ژله این رولت زیبا تهیه شده است.
“سپندارمذگان” چیست؟در ایران باستان، نه چون رومیان از سه قرن پس از میلاد، که از بیست قرن پیش از میلاد، یعنی حدودا دوهزار سال پیش از تولد ولنتاین، میان آریائیان روزی موسوم به روز عشق (سپندارمذگان یا اسفندارمذگان) بوده است.این
روز در تقویم زرتشتی مصادف است با پنجم اسفند ماه و در تقویم جدید ایرانی،
که شش ماه اول سال سی و یک روز حساب میشود، شش روز به جلو آمده و دقیقا
مصادف میشود با ۲۹ بهمن، یعنی چهار روز پس از روز ولنتاین فرنگی.زرتشیان جشن سپندارمذ (سپندارمذگان – روز زن و روز زمین) را هر ساله در پنجم اسفند ماه برگزار می کنند.
ولنتاین چیست؟در
قرن سوم میلادی که مطابق می شود با اوایل امپراطوری ساسانی در ایران، در
روم باستان فرمانروایی بوده است به نام کلودیوس دوم . کلودیوس ، عقاید
عجیبی داشت، از جمله اینکه سربازی خوب خواهد جنگید که مجرد باشد؛ از این رو
ازدواج را برای سربازان امپراطوری روم قدغن می کند. کلودیوس به قدری بی رحم
و فرمانش به اندازه ای قاطع بود که هیچ کس جرات کمک به ازدواج سربازان
نداشت. اما کشیشی به نام والنتیوس (ولنتاین)، مخفیانه عقد سربازان رومی را
با دختران محبوبشان جاری می کرد. کلودیوس دوم از این جریان خبر دار می شود و
دستور می دهد که ولنتاین
را به زندان بیاندازند. سرانجام کشیش به جرم جاری کردن عقد عشاق با قلبی
عاشق اعدام می شود. بنابراین او را به عنوان فدایی و شهید راه عشق می دانند
و از آن زمان نهاد و سمبلی می شود برای عشق.
مواد لازم :
ژله : 1 بستهآرد سفید : 100 گرمشکر : 100 گرمبکینگ پودر : 1/8 قاشق اندازه گیریوانیل : کمی تخم مرغ : 4 عددآب جوش : نصف استکان کوچکخامه فرم گرفته : 300 گرم
طرز تهیه :ابتدا ژله را در ظرف مستطیلی به ارتفاع 1 سانت ریخته و میگذاریم تا ببندد. ژله نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد. فر را روی 200 درجه بگذارید تا گرم شود.
سینی فر را کاغذ بیاندازید.
سفیده و زرده را جدا کنید.
زرده را با شکر و آبجوش بزنید تا رنگش تغییر کند و حجمش چند برابر شود.
در آخر وانیل را اضافه کنید.
سفیده را در ظرف چینی یا استیل با مفتول تمیز هم زن بزنید تا فرم بگیرد.سفیده را به زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و با الک در 2 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید.وقتی مواد صاف شد به سینی منتقل کنید و صاف کنید و در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.از فر بیرون آورده، سپس 2 دقیقه صبر کنید و دستمالی روی کیک انداخته و برگردانید.
دستمال نمدار یا با یک تکه یخ به کاغذ روغنی مالیده تا به راحتی جدا شود.
کاغذ را جدا کنید و با دستمال کیک را رول کنید.
به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید.ژله را هر مدل که دوست دارید قالب بزنید.
رولت را روی یک کاغذ روغنی باز کنید.
همان مدل قالب را هم از روی کیک قالب بزنید.
روز عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق
 (
تکه های قالب زرده کیک را دور نریزید ) سپس  ژله ها را در کیک قرار دهید و
از هر طرف کیک حدود 2 سانت فاصله دهید و خامه فرم گرفته بزنید. روز عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق

روز عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق
با احتیاط با کمک کاغذ روغنی  کیک را رول کنید.
رولت را در یخچال حداقل 2 ساعت قرار دهید و بعد سرو کنید.
بهتره رولت را یک شب در یخچال قرار دهید تا ژله ها خوب در کیک جا گیر شود.
روز عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق

روز عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق
قلبهای شکلاتیاز تکه های رولت میتوانید این قلبهای شکلاتی را درست کنید.مواد لازم :شکلات ذوب شده : مقداریترافل و یا مغزهای مختلف خرد شده : مقداریشکلات
را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس کیکها را به شکلات آغشته کنید و روی توری
قرار دهید و روی آن را ترافل بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس یک برش
کوچک با چاقو در گوشه کیک ها ایجاد کنید و روی لبه فنجان چای یا قهوه قرار
دهید.و یا قبل از اینکه در شکلات فرو ببرید یکی خلال دندان و یا سیخ چوبی در آن فرو کنید و درآخر دسته ای مثل گل از این قلبها را داشته باشید.

روز عشق, ولنتاین, رولت برای روز عشق


شیرینی مالاکوف

مواد لازم

بیسکویت قاشقی – 20 عدد

پودر بادام پوست گرفته – 125 گرم

کره – 125 گرم

خامه – 250 گرم

شکر – 100 گرم

عرق بهارنارنج – 3 تا 4 قاشق سوپخوری

پودر قند – 4 قاشق سوپخوری

شیرینی مالاکوف ,طرز تهیه شیرینی مالاکوف ,روش تهیه شیرینی مالاکوف ,[categoriy]


شیرینی مالاکوف ,طرز تهیه شیرینی مالاکوف ,روش تهیه شیرینی مالاکوف ,طرز
پخت شیرینی مالاکوف ,آموزش پخت شیرینی مالاکوف ,مواد لازم برای شیرینی
مالاکوف ,شیرینی مالاکوف خوشمزه ,دستور پخت شیرینی مالاکوف ,زمان پخت
شیرینی مالاکوف ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,دستور پخت انواع شیرینی تر,دستور پخت
انواع شیرینی تر

مالاکوف

روش تهیه

برای
تهیه شارلوت با کرم بادام یا مالاکوف به قالبی احتیاج داریم که دیواره آن
از کف جدا شود. قالب متناسب با مواد را کمی چرب کرده ، بیسکویت ها را به
طور ایستاده دور قالب می چینیم . چند عدد بیسکویت در کف قالب به شکل بعلاوه
(+) قرار می دهیم . کره را کمی گرم می کنیم به حدی که نرم شود . شکر را در
کره ریخته ، بهم میزنیم تا شکر حل شود و کره کاملا نرم و لطیف گردد .

بادام
را مخلوط می نمائیم و عرق بهار نارنج را به آن اضافه کرده ، بهم می زنیم .
این مایه را کنار می گذاریم . خامه را در ظرف لعابی یا فلزی می ریزیم و
ظرف خامه را روی یخ قرار می دهیم ، خامه را با همزن به هم می زنیم تا کمی
سفت شود . پودر قند را کم کم با خامه مخلوط می کنیم و عمل هم زدن را ادامه
می دهیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد ، به حدی که از قاشق نریزد .

3
تا 4 قاشق از خامه را کنار می گذاریم ، بقیه خامه را با مایه کره و بادام
که آماده نموده ایم ، مخلوط می کنیم و آن را درداخل قالب که بیسکویت چیده
ایم می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. قالب را یک ساعت در
یخچال قرار می دهیم تا کرم خودش را بگیرد. بعد قالب را از یخچال بیرون می
آوریم و ظرف گود متناسبی را روی دهانه قالب قرار می دهیم . دور قالب را باز
می کنیم و شارلوت را با احتیاط در ظرف بر می گردانیم .

خامه ای را که کنار گذارده ایم در قیف می ریزیم و روی مالاکوف را با آن و توت فرنگی تزئین می نمائیم .

مالاکوف نوعی شارلوت با کرم بادام می باشد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top