تنقلات ناسالم و مضر و آسیب های مصرف آن ها

تنقلات ناسالم و مضر و آسیب های مصرف آن ها

تنقلات ناسالم و مضر و آسیب های مصرف آن ها

54654

برخی خوراکی ها و تنقلات رنگارنگ در سوپر
مارکت ها نظر اطفال را به خود جلب می کنند با مصرف بی رویه اینگونه تنقلات
با افزودنی های غیرمجاز بدن آن ها را در معرض ابتلا به انواع بیماری های
مهلک قرار می دهید

خوراکی‌ها و تنقلات بسیاری هستند که کودکان
علاقه و اصرار زیادی به مصرف آن‌ دارند اما حقیقت این است که موادی در
آن‌ها وجود دارد که بسیار خطرناک و سرطان‌زا است. رنگ‌های خوراکی که در
بسیاری از خوراکی‌ها استفاده می‌شود، قرمز و زرد است که در واقع از
پترولیوم یا نفت بدست می‌آید.
پترولیوم ماده‌ای است که برای ساخت نفت و
گاز استفاده می‌شود و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها همچون بیش فعالی در
کودکان، سرطان و واکنش‌های آلرژیک را افزایش می‌دهد. علاوه بر این،
رنگ‌های مصنوعی که در برخی از غذاها استفاده می‌شود موجب شب‌ادراری،
عفونت‌های گوش، حساسیت شدید, سردرد, چاقی,، آسم,دیابت, اگزما,نوسانات خلقی،
بیش‌فعالی، اختلال در خواب، آسیب‌های کرومورومی، کهیر، احتمال هیپوگلیمسی و
افزایش رفتارهای پرخطر می‌شود.
هم‌اکنون استفاده از بسیاری رنگ‌های خوراکی
در مواد غذایی و خوراکی در بسیاری از کشورها منع شده است زیرا این رنگ‌ها
به‌شدت سمی هستند. از جمله این محصولات می‌توان به تارت‌های میوه
فرآوری‌شده، شکلات‌های میوه‌ای آماده, اسنک‌های پنیری,برخی پاستیل‌ها و
تنقلات ترقه‌ای اشاره کرد و مصرف این خوراکی‌ها می‌تواند اثرات
جبران‌ناپذیری بر سلامتی کودکان داشته باشد.


کاهش هوش و حافظه با خوردنی های چرب

کاهش هوش و حافظه با خوردنی های چرب

56454.

غذاها و خوراکی های چرب علاوه بر خوش طعم
بودن ظاهری فریبنده نیز دارند که حاوی انواع عوارض برای زوال عقل و حافظه
ما هستند یکی از عوامل کاهش حافظه می تواند بالارفتن چربی در خون باشد
توصیه می کنیم از این نوع خوراکی ها اجتناب کنید

 

سیدمهدی غضنفری متخصص فیزیولوژی  با اشاره
به اینکه غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد آثار متفاوتی بر حافظه دارد،
اظهار کرد: غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد، شرایط جسمی و روحی و روانی،
شرایط ژنتیکی، میزان خواب، فعالیت‌های بدن و مکانیزم بدن برای برخی افراد
مفید و برخی دیگر مضر است.

وی افزود: مغز از بافت چربی تشکیل شده است و
چربی را دوست دارد، با توجه به مزاج افراد مصرف چربی‌های طبیعی در برخی از
افراد به ویژه خشک مزاجان و افراد لاغر باعث تقویت حافظه و بالعکس مصرف
چربی در افراد چاق و افرادی که دارای چربی خون بالا هستند باعث کاهش حافظه
می‌شود.

غضنفری تصریح کرد: در طب سنتی سبک زندگی بر
شش پایه اصلی شامل خوردن و نخوردن، خواب و بیداری، فعالیت‌های بدنی،
رخدادهای روانی، پاکسازی بدن از مواد زائد، هوا و محیط استوار است‌؛ به
طوری که در برخی مواقع با افرادی مواجه می‌شویم که چاق هستند و لاغر
نمی‌شوند و یا لاغر هستند و چاق نمی‌شوند. این عارضه بر اثر نوع سبک زندگی و
براساس 6 پایه به وجود می‌آید.

وی افزود: چربی طبیعی برای افرادی که دچار
عارضه یبوست شده‌اند، کوچکی مغز در سالمندان بالای 70 سال و خشک‌مزاجان با
توجه به مصرف متعادل آن مفید است.

غضنفری خاطرنشان کرد: مصرف چربی‌های طبیعی
گیاهی مانند روغن زیتون، بادام شیرین، کنجد و هسته انگور به اندازه متعادل
توصیه می‌شود. روغن‌های طبیعی حیوانی فقط برای ورزشکاران و افرادی که تحرک
بدنی زیاد دارند توصیه می‌شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top